0 oy
1,808 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Eşimle 2 aya yakındır ayrıyız beraber yaşadığımız da bana iftira atmaya başladı ve ben bunu kaldramadm daha fazla terkettim Suan annemin yanındayım 6 aylık oğlum var hâlâ diyorki doğruları anlatacaksan seni getiririm diyo ama yapmadığım seyleri kabul ettirmek istiyo kabul etmiyorm boşanmıyoruz da ne yapcm bilmiyorm ailesi hic o taraflı değil kendi dertlerine düşmüşler oğlumuz düzelir se de kendkne düzelmezse de diyolar fikir sunun lütfen ve madde bağımlısı:( 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim akıl fikir versin inşallah doğru yola gitsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bacım k. Bakma da silsen de o postunu buraya yazacağım senin gibi anneler çocuk doğurmasin 

Kendi mutluluğu için çocuğu madde bağımlılığı olan birine babasına vereceğim diyorsun sana yazıklar olsun
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Eşin madde bağımlısı ve sen buna yuva mı diyorsun? Biraz uykun olsa çocuğunu emanet edemezsin bile uyumak için. Saçma sapan konuşmayın ya bunlar kendilerine bakamıyor baba diye evin başına geçip sana ve çocuğuna mi bakacak kurtul ondan daha iyi 
0 oy
tarafından
Boşn gitsin içtiği şeylerim etkisiyle hayl kuruyor 
0 oy
tarafından
Oğlunla birlikte kendine yeni bir hayat kur hiç geri dönme madde bağımlı adamdan hayır  gelmez zaten 2 ay olmuş aç davanı bitir nehi bekliyosun kurtuldum diye sevin hatta oğlunu öyle bi babaylamı eğiteceksin dönersen yazık edersin kendine de bebeğine de 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 794 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde umutsuzvaka (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 622 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 2,092 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,326 göst.