0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar şuan 35+3gunlugum. Oğlum atillam 35+5 doğmuştu 2 gün sonra yani. Dün çantamı hazırladım ne zaman çantamı hazırlasam hemen dogsun istiyorum için kıpır kıpır bir yandan dogsun istiyorum diğer yandan ayın 5 inde kaynımın düğünü var o zaman da doğurmamış olursam 38 haftalık olacam düğüne de hamile çıkmak istiyorum zaten şuan doğum yaparsam düğüne falan gid3mem ama bana öyle şeyler söyleyin ki heyecanım dursun. Bugün ayrı bir heyecanım car nie bilmiyorum temizlik yapıyorum çantayı açıp açıp bakıyorum aşağıya doğru baskı hissediyorum sancim yok ama inşallah doğmaz.:)

Sizde durumlar nedir ne kadarliksiniz  hazırlıklarımız bitti mi ? :)

Sohbet etmek için açtım az konuşalım rahatlayalım diye şimdi bize n3 senin doğumundan falan diyecek olanlar hiç yazmasın çok ağır konuşurum söylüyorum moralimi kimse bozmasın yani. 

11 Cevaplar

0 oy
(30,260 puan) tarafından

Saglikla zamanında kucagina al insAllah 

tarafından
Sağol canm âmin
-Reklam-
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Sağ salim kucağına al inşallah canım küçük bey ne zaman isterse o zaman gelir belki yarın belki 40 :)
(3,239 puan) tarafından
Ben doğurdum canım:D 11e girecek 4 gün sonra :)
tarafından
Maşallah maşallah kaç haftalık dogurdun peki:):
(3,239 puan) tarafından
40+1 kontrole diye gittim doğurdum be 41 falan bekliyordum doğum başlamış benim haberim yok :)
tarafından
Normal mi dogurdun
(3,239 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Hayirlariyla sag salim gelsin insAllah bunun adi ne olacak :))
tarafından
Ibrahim olacak. Eşim istiyor diye koyuyorum. Vallaha öyle bir soru sordun ki moralim sıfır oldu ya. Çünkü hiç istemiyorum koymak
(6,396 puan) tarafından
Hay Allah bilemedim canim k.bakma
tarafından
Yok canm yok önemli değil. Ama vallaha hiç koymak istemiyorum ben niyetimi zaten ibrahim peygamberimize göre alicam öyle koyacam.
(6,396 puan) tarafından
Ibrahim gayet guzel bi isim kuzumm o senin yavrun kimin ismi olursa olsun o senin yavrunun ismi
tarafından
Öyle tabi ki. Ama hiç alışamadım karnımı ibrahim deyip sevmek istiyorym ama içimden gelmiyor. Hayırlısı olsun vallaha sağlıklı olsun da ismi çok önemli değil evet o benm yavrum cunku
(6,396 puan) tarafından
Yanina bi daha bisey koysaniz canim sen oyle seslenirsin
tarafından
Ibrahime uygun hiç bir isim yok malaesef ya çok uzun oluyor falan
(6,396 puan) tarafından
Efe mert can canda tek basina guzel isim can die seslenirsin ☺
tarafından
O isimleri de ben sevmiyorum işte neyse hayırlısı olsun
0 oy
(1,848 puan) tarafından

Allah en doğru zamanda kucagina aldirsin inslalah bebeğini canim abisiyle arasında kac yas olacak minigin☺

tarafından
16 aylık olacak oğlum :) çok bis3y yok yani ve en kötü yqni atilla bey daha yürümüyor:) az tembel oğlum daha doğru dürüst dişleri de yok 2 altta 2 üstte 4 dış var
(1,848 puan) tarafından
aaa hadi yaa benim kizda 15 aylik canim ama ben daha baya bi hamile olmaya korkarim bununla sen zorlanmadin mi☺
tarafından
Çok zorlandım çünkü bana çok düşkün aslında hiç yaramazlıgi yok oğlumun tek skntimiz geceleri uyumaz. Ve bana düşkünlüğü lavaboya bile yollamaz yanına otursam televizyon izler benimle yanından kalkayim ardimdan ağlar. Hamileligimde öyle pek zorlanmadım aslında doğumdan sonra nasıl olacak bakalım:)
(1,848 puan) tarafından
Dogumdan sonra yavas yavas alışır canim abilik psikolojisine girer Allahin izniyle☺ Allah yardimcin olsun canim. bide acele etme  bebegin anne karninda gecirdigi 1 gün bile cok degerli inslalah 38.haftada falan dogurursun tabi ne hayırlısıyla o olsun☺
tarafından
Inşallah canm Sağol:)
0 oy
tarafından
Az daha sabret kız hayırlısıyla gelsin:)
tarafından
Düğüne kadar sabredebilsem:) biliyorum aslında doğum olduktan sonra çok zorlanıcam büyük oğlum çok düşkün bana çok kavgalar çıkıcak evde ama bir an önce o da gelsin isityorum:) annelik işte
tarafından
Atilla kaç aylıktı benim oglumdan küçük ama :)
tarafından
15 aylık Şuan ayin 2sinde 16 aylık olacak o zamana diğere oglum ya doğmuş olacak ya doğmak üzere. Işte aralarinda 16 ay olacak Allah nasil ederse
tarafından
Benimkide ayın 1inde 17 olacak doğru 1 ay vardı aralarında:)
0 oy
tarafından
Hayirla saglikla bereketle gelsin minik atilla bey evine insaallah canim rabbim zorunu kolay etsin 
tarafından
Atilla evde canm ibrahim gelicek:)
tarafından
Ozaman ibrahim pasa saglikla hayirla gelsin canim benim
0 oy
tarafından
Sağ salim alirisn inşallah kucağına canım 
tarafından
Sağol canm
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Hiç heyecanını hafifletecek birsey yazamam çünkü aşırı heyecanlı birsey buuuuu ne yazsam hafif kalirrrrr❤
tarafından
Vallaha öyle:)
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Kıyamam sana ya. =) canım benim. O kadar anlıyorum ki seni bende 30 haftalıgım  her gün kalkıp bu gun butun kıyafetlerini yıkayayım diyorum bir hevesle sonra daha erken diyip oturuyorum acıp acıp bakıyorum kıyafetlere =) onlar saglıkla zamanında gelsin de biz biraz daha bekleyelim onları. Heycan güzel canım. 
tarafından
Işte çantayı hazırladım bende heyecan saha çok arttı  :)
(12,026 puan) tarafından
Az kalmıs canım Allah saglıkla kucaga almayı nasip etsin. Kendine oturdu gun yerden mesela iş bulsan. Ne bileyim yelek ör vs gibi kafan dagılsın
0 oy
tarafından
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin 
tarafından
Amin canm inşallah sağol:)
0 oy
tarafından
Sağlıkla gelsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
22 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hemdemm (181 puan) tarafından soruldu