0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından
Kızlar bn önceden bir tanıdığımızı çok severdim hep iyi görürdüm kalbimde yeri ayrıydı sonra öyle birşey yaptı ki şmdi her gördüğümde istesemde içim ısınmıyor o gün yaptığı aklıma geliyor.. Sevmek önceki gibi hissetmek istiyorum ona karşı ama olmuyor.. Kmsenin hatırına da olsa tahammülüm kalmamş gibi görüyorm.. Bunun bir yolu var mı affetmeyi başarabildinz mi?? 

23 Cevaplar

0 oy
(7,931 puan) tarafından
Dedemi ve dayımı asla affetmeyeceğim

Annem vefat edeli 1yıl 8ay oldu .Bir kere bile gelip arayıp sormadılar.Cenazeye geldiler, cenazede dedemin yanına ağlayarak gittim annem öldü diye elini öpüp boynuna sarıldım kızım sen kimsin dedi beni itti.Diğer torunlarının düğünlerine gitti Serik'e benim düğünüme de gelmedi annemin ölümünde yanımda da olmadı.Yaşlıdır bunamıştır diyeceksiniz ama annemin ölümünden 4ay sonra dayım kızına düğün yaptı facede gördüm  orda döne döne oynuyordu.

Kendimi bildim bileli ortada bir sorun olmamasına rağmenanneme ve bize  soğuklardı ama annemin ölümünden sonra arayıp sormamaları çok ama çok zoruma gitti dayımı da dedemi de 2dünyada da asla affetmiyeceğim :(
(304 puan) tarafından
Affetme canım.. Kırmşlar seni bn bu insanları hç anlamıyorum
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Ayrılırken hakkını helal et dedi ettim ama gönlüm etmedi lise arkadaşımla aramız olacak gibiydi. Ben onlara gider o bize gelirdi. Ben üniversiteye gitmek istedim o bursada kalmak istedi. Ben gidince gönül vermiş birisine eyvallah sevgili olmadık hiç ama kız arkadaşına kız arkadaşım gibi lanse edip beni peşinden koşan kız diye küçük düşürdü sırf bu yüzden affedemiyorum. Çünkü hiç o karakterde insan değilim ve gayet iyi tanır beni. 
(304 puan) tarafından
Bnmde öyle arkdşım vardı sevdiğine bakmadan sanki peşinden koşuyormş gibi göstermşti bu çok onur zedeleyici bir durum.. Ama insanlarda böyle karakterszler çıkıyo malesef..
(13,307 puan) tarafından
Sorma Allah beni affetsin ama ben asla o karakterde olmadığım için asla affedemiyorum onu.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 319 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,491 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
63 cevap 1,402 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu