0 oy
2,634 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Kızlar şimdi size bsy soracağım ama lütfen linclemeyin allahima binlerce şükürler olsun ki birtane kızım var ve allahım onun acısını göstermesin ama ben ilerde bitanede oğlum olsun istiyorum bnm küçükken oğlan kardeşim yoktu o yüzden kızımın bir erkek kardeşi olmasını çok istiyorum bu istek günah mi 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eğer ikisi arasında ayrımcılık yapmayacaksan değil tabi ama sağlıklı olsun diye dua etmek her zaman daha iyi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay kız benimde bitane oğlum var rabbim ayağına taş degdirmesin ama okadar çok istiyorum ki kız olmasını ama içimden erkek olcak gibi geliyor ikinci çocukta eşimde çok istiyo bitane kızım olsun diye zamanında eşim benden önce biriyle nişanlanmış kayınvaldem biriyle tanışmış fal bakiyomus adam ama herşeyi yapiyomus da el falı bakmış oğlum nişanı atacak ne uzak ne yakın biyerden evlencek demiş kız buralı değil demiş düğüne 1 hafta kala ayrılmışlar benle evlendi gerçektende başka şehirde tüm 45 dj lik yol yengesi vesile olmuştu 3 tane erkek çocuğu olcak demiş eşimin sülalesinden zaten kız yok hep erkekler 9 kardeşten 3 tane kız var başka yok eşimde onlara çekmemiştir isallah bitane de kızım olur isallah Allah'ım sen büyüksün dua edin nolur :)
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Yoo niye ki Allahım sen en güzelini en hayrlısını bilirsin öncelikle sağlıklı hayırlı bi evlat olsun ama gönlüm den geçeni sen biliyosun Rabbim bi kızım var çok şükür bi de oğlum olsun de senin yerine ettim duayı :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,011 göst.
18 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
+1 oy
10 cevap 411 göst.
0 oy
4 cevap 497 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asabii (1,390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,208 soru

24,588,443 cevap

362,859 kullanıcı

...