Valla çokta guzel anneyim 7 aylik bebeğim var 7 aydir tek başıma bakiyorum neden annem kayinvalidem bakmiyor diye tribe girmiyorum kimseye guvenerek yapmadım sonuçta kuzu gibi buyuttum oğlumu ne bi hasta ettim ne birsey kucaktan inmez cok zor bi bebek sinirli bi insan olmama rağmen daha birak sesimi yukseltmeyi kızmadım bile. Geceleri 2 3 saatte bi kalkar emmek ister sabah erken kalklar bi kere of demedim. O uyudumu bende uyurum demiyorum islerimi hallediyorum sabah ondan once kalkarim kahvaltısını hazırlarım birlikte yapariz olduğunca gun icinde oyun oyniyip cok vakit geçiriyoruz varim yoğum oğlum güzel gelecekte sunuyoruz ona maddi manevi herkes beni konuşur 20 yaşında ama cok guzel bakıyor oğluna diye
Çok iyi anneyim valla ayıptır hava atması hiççç inkar edemicem bak Aylin yazmış aynı öyleyim :D herkes benim çocuga bakma ilgilenme tavrımı konuşur çok şükür. Zamanında bu cocuk bakamaz nasıl yapıcak dıyelere çok pis kapak oldum ve herkes benim yaptıgımı örnek gösterir. Bunlar cokta önemli değil ama insanın hoşuna gitmiyor değil
4 tane evladım var hepsine ay i anda yeremiyirim ve çok üzülüyorum
Tabiii hatta eski ismim Güzelbiranne ydi
1,486,695 soru
24,304,521 cevap
344,302 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın