0 oy
1,346 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar söyle sorayim şu şekilde hamile kalan ya da kaldığı bir arkadaşı falan olan var mı? 

Ama nasıl anlatsam ilişki esnasındaki su ile hamile kalan var mı acaba çünkü bunda 

hamile kalma ihtimali var diyorlar doğruluk oranı nedir merak ettim. 

20 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canm ama ilişkiden sonra altına yastık koy biraz öyle kal ve karnını ovala genelde lavaboya da hemen çıkma diyorlar bebek mi dusunuyorsunuz 
tarafından
Yok canım düşünmüyoruz da yani korunurken hamile kalanları merak ettim acaba kaçırıyorlar mı yoksa direk o ilişki esnasındaki sıvı ile mı hamile kalınıyor. Kondom ya da geri çekilme ile korunurken hamile kalınması nasıl oluyor diye.
(2,127 puan) tarafından
Anladım canm
(285 puan) tarafından
Ablam geri çekilme ile 5. Çocuğa hamile kaldı 28 yaşında ablam fark etmedi dedi afedersin içine boşalmış çok az bir damla kadar flan iste yani o zevk suyuyla değil direk spermle hamile kalmış
(95 puan) tarafından
Sperm sadece boşalma esnasında olmaz zevk suyunda da sperm olabilir muhtemelen o yüzden hamile kalıyorlar
tarafından
Işte bunu sormuştum anladı geri çekilme ile hamile kalmış ama sonuçta kaçırmışlar ya da bilerek erkek kaçırmış.  Sadece sudan olmamış yani ama sadece sudan kalan da olmuş yine de dikkat etmek lazım boşa korunuyoruz diye geziyoruz ortada :D
(95 puan) tarafından
Geri çekilme korunma yöntemi değildir canım bunu hala yöntem diye uygulayan cahil çiftler var.yani insan bunu bilmeyecek de daha neyi bilecek bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
 Nasıl yani su derken 
(2,462 puan) tarafından
bununla ilgili araştırmalar var biçok erkekten bu suyu almislar ve cogunda camli sipermler gormusler olabilir yani canim
(5,328 puan) tarafından
Sağol kuzum cahillik işte
tarafından
Olmuş kız bir sürü:) dikkat etmeli
(2,462 puan) tarafından
estagfrullah cadi kiz :)
(2,462 puan) tarafından
tabiki canim doktorlar da diyor zaten geri çekilerwk korunmak korunma yöntemi değil diye
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Annem kaldı kız bu yaşında o şekilde.. o da zaten sağlıksızdı düşük yaptı kürtaj oldu.. zevk suyundan. Ve ebede demiş bu şekilde hamile kalan çok diye
tarafından
Ya o çok riskli bir şey o zaman en baştan kondom takmak lazım.
(2,596 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Su ile derken ????
tarafından
Oluyomuş işte geri çekilme yöntemi ile o sularla kaliyolarmis
tarafından
Internetten baktım da her erkeğinki farklı miktarda oluyor muş ama genelde 4 5 damla oluyor muş ve her damlada bile milyonlarca sperm oluyor muş yani onunla hamile kalma ihtimali var mış kiminki ilişki esnasında kiminki ortasında kiminki de sonunda gelir miş yazıyordu internette
tarafından
Ben öyle bir şeyler biliyordum ama o şekilde hamile kalan var mı merak ettim kalınmış baksana..
Dikkatli olmak lazım
tarafından
Benim dikkatli olmama gerek yok çünkü zaten olsun diye uğraşıyoruz biz
tarafından
Olsun hayırlısı ile çok tatlılar ama çok zor kız bakması. Bana zor geldi bilmiyorum hamilelik dahil olmak üzere doğum bakımı hepsi zor geldi.
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Evet kalan var onda bile spermcikler oluyormuş :D

tarafından
O zaman tehlikeli bir şey ya düşünmeyen için sebeplere dikkat etmek lazım
(30,261 puan) tarafından
Tabiki de
0 oy
(196 puan) tarafından
İlişki bittikten sonra kalçalarının altına yastık koy dizlerini kendine doğru çek yarım saat o şekil de kal hiç kalkma lavaboya da gitme sabaha kadar sırt üstü uyu ya da soluna yat benim o şekil de oldu 
tarafından
Niyetim yok kız sağol:)
0 oy
(1,712 puan) tarafından

zevk suyunda azda olsa sprem oluyor hamile kalma sansinda oluyo oyüzden. en iyisi sapka + geri çekilme ikisinde aynı anda kullanan :D

tarafından
Aman ya en güzeli yapmamak gerçekten:)) çok riskli çok
0 oy
tarafından
Benim arkadaşım 3 aylık bebeği varken tekrar hamile kaldı öyle 
tarafından
Eyvahlar olsun :))
tarafından
Smdi oğlu 3 kızı 2 yaşında amma :)
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Canım geri çekilme ile korunma OLMAZ, KORUMAZ. Kondom hap spiral v.s bir çok şey var, o sıvı tam akmadan önce de sıvı gelir, doktorlar diyor ki sürtünme ile bile hamile kalınabilir
tarafından
Kesinlikle dikkat etmek lazım o zaman ben spermden önceki sular ile kalındığını biliyordum ama Gerçekten kalınıyor mu acaba dedim kalanlar çok baksana :) riske gitmemek gerek
(5,483 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım, kadın doğumcu takip ediyorum insatda o da aynısını söylüyor
tarafından
Sağol canım:)
0 oy
tarafından
Kalınıyor galiba cnm
tarafından
Kalınıyor muş canım:)
0 oy
tarafından
Zevk suyundan bahsedion Fato ahahaj :) 
tarafından
Ay biliyodm ya da nasıl anlatcami bilemedim utandım:D jsjjsjs
tarafından
Valla Allaha Emanet bnmde geri çekilme yapıoz :(
tarafından
Bizden post gelmez insaAllah yakında :D hamileyim diye jsjsjs
tarafından
Bnmki gecikmiş zaten beklemedeyim Fato yaa :((
0 oy
(815 puan) tarafından
Zevk suyunu mu diyorsun milyonda 1 canım
tarafından
Evet canım da kalanlar olmuş baksana :/
(815 puan) tarafından
Evet okudum da şaşırdım bende araştırmıştım internetten içerisindeki sperm hamile kalmaya yeterli değilmiş ama Allah bilir yinede sen dikkat et işini şansa bırakma
tarafından
Haklisin dikkat etmek lazım
0 oy
tarafından
Tabıkı hamile kalınır cnm 

Ben öyle hamıle kaldım 

Yani geri çekilme ile korunuyorduk 

Kesinlikle kaçırma da olmadı 
tarafından
Diyorsun :/ iyice korkutunuz yav
tarafından
Malesef öyle cnm şuan 9+6 günlük hamileyim
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Bir tanıdığim kalmıştı istemiyordu çocukları düştüğü için yine olmasın diye korunuyorlardı ama Rabbim nasip etti doğdu :)
tarafından
Yanı naparsan yap kalan kalıyor işte:)
(14,212 puan) tarafından
Nasipten öte yol yok :)
0 oy
tarafından
Neyin suyu fatmee:))
tarafından
:D meltos sen nasıl bilmezsin kız
tarafından
Haa su musluk suyu diyon ;))
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Zevk suyuyla çok nadir gebe kalan var 
tarafından
Kalanlar olmuş ama
0 oy
tarafından
Evet ilişkisi sırasında salgılanan su da canlı sperm olursa eğer hamile kalınır. Ben mesela bir kereden bir şey olmaz prezervatif kullanma  dedim 38 haftalık hamileyim :D 
tarafından
Evet aynen bir kereden bsi olmaz dedim de oldu işte :D ama ilski sırasında salgılanan sprem dışında bir sıvı sav zevk suyu denilen şeffaf bir sivi. Kiminde ilişkinin başında kiminde ortasında kiminde en sonunda gelir. O da hamile bırakabilir. Yani boşalmak dışında da hamile kalabilirsn. Geri çekilme yöntemi hiç güvenilir degik
tarafından
Sen kaşınmışşin nasıl cesaret ettin ya :)) aman get bir kere mir kere belli olmaz o iş :))
Ya eşim de bana sen korun artk diyor ben nasıl korunacam ya ben korunmak istemiyorum :/ kendime zarar veremem canım kendim :D
tarafından
:D ahahahaha canin kendini yesinler :D valla korunmazsan aha benim düştügm bu garibanlik yollarında surunursn haberin olsun :ad
tarafından
:D  o daha can yakıcı Allahm sen yardım et.
tarafından
Amiiiiinnn
0 oy
tarafından

Oyle oluyosa biz korunmuyok o zmn .Aman Tanrim didim:O

tarafından
Öyleymiş baksana
0 oy
(35 puan) tarafından
Ben o şekilde kalmıştım şimdi bebeğim doğdu  ve  7 aylik :)
tarafından
Yaa  eyvahlar olsun :)))
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Evet düşük oranda olsa zevk suyunda canlı siperm hücresi mevcut kalan da var 
tarafından
Teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 943 göst.
0 oy
12 cevap 411 göst.