0 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde (6,189 puan) tarafından

Şiddet,aldatma,hakaret duyan arkadaşlar.Beybitolar siz evde kaliyosunuz ben anlatamadım bari bu adam anlatsın :D 
857529f521b643969b05b470a2fbd902.mp4 (1,5 MB)

4 Cevaplar

0 oy
(1,860 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bence de kadın gitmemeli evden, gerekiyorsa adamı kovacak. Benim annem de evden gitmeyi seçti ama çok hataydı babam rahat rahat yaşamaya devam etti sıkıntıyı annem çekti, adam hem suçlu hem güçlü oluyor. Kadın evini barkını bırakmicak suçlu olan gidecek evden
-Reklam-
+1 oy
(43 puan) tarafından
Boşa cabaliyorsun önceki postlarına da baktım bu şekilde bir çok post açmışsın ama boşuna bence
+1 oy
tarafından
Canım iyi hoş diyorsun dediklerine karşı hiçbir itirazım yok. Ama bazıları dünyaya şanssız geliyor zaten. Allah korusun kocam kotu olsa benim dönecek baba evim yok. Babamla kusuz yıllardır konuşmaz benimle. Harçlık vermezdi etmezdi kendi harçlığını ders vererek kazandım ya da annem kazandı patik örüp satardı. Şimdi ben bosayip gitsem çalışmam gerekecek. El kadar bebeği neye bırakacam. Evden çıkıp gitcem ev kiraliycam neyle kiraliycam. Eşya gerek neyle alicam. Bizim.devletimiz kadınları korumuyor. Yurtdışında olsan sonuna kadar sahip çıkıyorlar ama burda kadının değeri yok
tarafından
Işte o öyle düşünmüyor kadın sığınma evleri var vs diye düşünüyor bir de nafaka var tabi
tarafından
Kadın sığınma evleri ne kadar sağlıklı çok denk geldim orda şiddet görenlere. Nafaka ne kadar gecindirebilir seni . Düşünsene ev kirası vereceksin yiyeceği içeceği bebeğin maması bezi masrafi
tarafından
Bunları aydan anlayamaz çünkü kapı gibi fedakar anası var arkasında.
Herkes senin de dediğin gibi kısmetli olamayabiliyor bu dünyada.
tarafından
Çok şükür kocamla bı sikintim yok iyiyiz elhamdulillah. Ama farzetki kotu şiddet gösteriyor Adama desem sen çık git evden.beni bu evde koyar mi. Hep öyle olmadı mı kadınların ölüsü çıkıyor evden. Hah ben gideyim sen mutlu mutlu yaşa mı diyecek. Uzaklaştırma kararı alsam farzet uyacak mi ona. Belki defalarca ceza alacak ama o kararı da defalarca cigneyecek
tarafından
Aynen öyle uzaklaştırma hiç bir şey tekrar geri gelir ölmeden kurtuluş yok.
(1,663 puan) tarafından
Aynen sonuna kadar katılıyorum
(6,189 puan) tarafından
Giden her türlü gider bitti.Gitsin kredi ceksin,kadın sığınmaya gitsin devlet yardım veriyor.Bahane ... Gibidir herkeste bulunur
tarafından
Çocuklu olmasan amenna git çalış evini tut gecinirsin. Ama çocuk varsa oturup bin kere düşünmen lazım tartman lazım.
(6,189 puan) tarafından
Çocuk için kreş,anaokulu,gündüz bakım evi var oraya bırakıp çalışır.Yapmak isteyen herşeyi yapar
tarafından
Ya işte anlayamadığın noktalar var aydan senin daha yaşın küçük ama sende haklısın
(6,189 puan) tarafından
Valla anlaşılmayan hiçbir nokta yok 13-15 yaşında değilim 23yasindayim ve olgun olmak için 30yasinda olmam gerekmiyor.Evlenip,bebek yapmayı biliyorsa herkes başka şeyleri yapmaya da aklı vardir
tarafından
Ben otursun erkek eziyeti çeksin demiyorum. Tabi cozum yolu aranmalı. Ama farzet arkasında kimse yok. O kredi nasıl ödenecek, çalışınca anne bebeğe kim bakacak?? Devlet neye yardım veriyor Allah aşkına ablam boşandı devlet hiçbir halta yaramadı. Çocuğu engelli onun maaşı olmasaydı yok yani . Kocası nafaka vermemek için iş degistirirdi sürekli nafaka da vermezdi. Konuşması çok kolay başa gelmeden. Senin çabanı anliyorum ama keşke bu kadar kolay olsa yasaynlarada. Kadın siginma çok mu iyi bir yer? Kaç kere şiddet haberleri gördük duyduk. Çocuğun ruh sağlığı için iyi mi? Şiddet olan bir evde iyi değildir tabi llah kimseyi o duruma sokmasin
tarafından
Aydancim çocuk bakim evleri 1 milyardan aşağı almıyor.  Kadın ne yapsın. Nasıl yapsın kira mi ödesin bebeğin masraflarini mi ödesin evin yiyeceğini içeceğini mi saglasin
tarafından
Ya aydana davulun sesi uzaktan hoş geliyor şu an Allah daim eylesin iyi bir evliliği var. Durum değişse gideceği yer belli bebeğine baktiracak annesi var ordan buraya konuşmak kolay tbi. Sağlık sektöründe olabilecek iyi de işi var :)
Kadın siginma evinde dönenleri nerden bilecek ki?
O kadın sığınma evlerinde neler yaşanıyor gidip görmedim ama duydum okudum. Neler yasiyolar neler   başa gelmeden bilinmez fazla seyyapmamak gerek.
(6,189 puan) tarafından
Yavrum MEB in çocuk bakım evleri var.Cocuk g.mezunuyum yani çocuklar ve kalacağı yerlerle ilgili çok fazla şey biliyorum.Benim annemin arkadaşının eşi öldü çocuğunu yurda verdi geri alma şartıyla.Kadin çalıştı düzenini kurdu,sonra çocuğunu aldi
(6,189 puan) tarafından
Valla benim hiçbir şeyim olmasaydı aynısını yapardım ******** birisiyle ömrümü curutemem.Ayriyeten kadın sığınma evinde 3arkadasim kaldı.İkisi çok memnundu diğeri de bazı kişilerin psikolojisi bozuk dedi.Kimse şiddet gördüm ya da çok kötüydü demedi
tarafından
M.e.b çocuk bakım evleri memurlaradir kesin
(6,189 puan) tarafından
Yok değil normal kişilere.Her yerin nasıl özeli varsa devletinde var.
tarafından
Bende çocuk gelişimi mezunuyum. sen çocuğunu geri almak şartıyla yurda verebilir misin güvenerek?. Belki bir kaç ay boyunca. Ben veremem.
tarafından
Yanı güzel  bir uygulama bunu duyurabilirsin bak bilgisi yoktur çoğu kişinin.
(6,189 puan) tarafından
Evet sözleşme imzalanıyor.Eger gerçekten gidecek bir yerim yoksa yaparım bunu çünkü kimse çocuğunu yurda verip sadece haftasonu görmeyi kabul etmez
+1 oy
tarafından

Sen bu konuları neden çok Takıyorsun ki düzen değişmez.

(6,189 puan) tarafından
Sende beni takıntı yapmışsın ben bir şey demiyorum mesela :D
tarafından
Ben seni takıntı yapmadım ki nerden çıkardın
(6,189 puan) tarafından
Valla her yorumda bir laf sokma şeyi var
tarafından
Yo laf sokmak değil bu sadece sende bu düzen değişecek çabası görüyorum ve caban boşuna

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,247 soru

24,028,240 cevap

328,553 kullanıcı

...