0 oy
1,253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (607 puan) tarafından
 Dün post acmıstım kocam pung oynuyor diye aksam bi saat önce tartıstım kapıyı vurdu gitti  kızımla eşyalarımı hazırlıyorum  ya benn ya oyun diyecem döndüğü an  tek kelime bekliyorum gözüm karardı artık gidecem babamın evine ve bunu korkutmak için yapmıyorum cok ciddiyim kapıdan cıktıgım an bitmis tir bnm için aglaya aglaya esyalarımı  topluyorum 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

İnşaAllah oyunu seçmez :(

Hakkında hayırlısı 

(607 puan) tarafından
Sagol canım Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bir oyun icin yuva yklmaz altında baska sebepler nedenler yoksa bırak oynasın seni aldatmyosa evine bakyosa daha ne isyosun senide seviyosa karışma varma üstüne otur oturdgn yerde 
(607 puan) tarafından
Cnm  fikrine saygı duyuyorum ama evlilik adına bise kalmıyor böyle adam 7 24 oynuyor evşne bakması aldatmaması bana göre bir nimet degil  yapmak zorunda oldugu sey bu istemiyorsa bakamıyorsa evlenmeyecek ti ve biz severek evledik ben buna dayanamıyorum artık evlilik adına bşse yok hiç bise pylasmıyorz yemek yok cay yok uyku yok hiç bise yok
tarafından
Canım yanlış anlama bunlar ayrlma sebebi değil lutfen sakin ol mantıklı düşün kalk bi abdest al evine bakara suresi dinlet 3 gün sonra değişimi gör
0 oy
tarafından

Yorumsuz. Benim adamda cook takilir telde oyun huyu yok ama fqcede. Filan gezer.  Arada tek kelime etmez. Ustelemem.  Hizmetinide yinede ederim ve kavga çözüm değil. Gitmekte çözüm değil

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 498 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (9,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 254 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 509 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,949 soru

24,625,517 cevap