0 oy
822 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar bugun 2 sorum.. Eşimle 3 yıllık evliyim. 1 bebehım var.. 1 sene nişanlı kaldım... O zamanlar bana sordu hic saglam bir ılıskın oldu mu bende hayır dedim.. Aslında 3 yıllık cok guzel bir ılıskın oldu.. O zamanlar unv dedim.. Cok sevdik o astsubaydı.. Evlenecejtık okul bitince beni terk etti.. Iıcne oturdu. Cok aglaıdm. Ama o da bende cok svedık.. Yalan bile soylesem hıssetım..eşime bunu soykemedkm... Kimse bilmez bunu annem biliyor... Sizce soylemelı mı.. Soylesem zaten aramız kotu daha kotu olur.. Eşim boşanmaya gider eminim.. Soylemeyecem. Benimle sır olacak.. Sizce? Ogrenme sansı yok. Ben numaramı degıstırıdm, farklı sehirlere yerleştik.. Kimse bilmez bilmiyor.. Ogrenöedı bu zamana 

31 Cevaplar

0 oy
(1,452 puan) tarafından
Hayır cnm sakın söyleme o hatayı bn yaptım boşanmanın eşigine geldik aramız bozulmucak söyle söyle dedi söyledim bu sefer önce neden söylemedin bu zoruma gidiyo diye tutturdu yalancı durumuna düştüm hem sakın söyleme 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anlatma boş ver cnm geçmiş gitmiş artık evlisin çocuğun var eşin sürekli kafasına takar nerden geldi aklına hala seviyor mu aralarında birşey oldu mu fln filan cnm erkeklerin aklına her türlü şey gelir gereksiz bir konu ztn sen eşinle aranı  düzeltmeye bak mutlu olun bir ömür boyu inşallah 
0 oy
tarafından
Öğrenme imkanı yoksa bir söylüyorsun sende aramıza bozmaya yer arıyorsanız şöyle benimde uzun süreli bir ilişkim oldu hatta ailemle bı tanıştı beni aldattı ondan sonra ayrıldık eşimle evlenmeden önce üstü kapalı anlattım gibi bişey laf arasında sonra hiç bahsetmedim konusunu bile açmadım acmanda eşim kiskanctir o konuda kafayı bozar ne gerek var eskide olmuş bitmiş bişey kurcalamaya bide benim esimde benden önce nişanlanmış hatta düğüne 1 hafta kala ayrılmış hiç sormadım adını bile bilmiyorum
0 oy
tarafından
Bence söyleme canım esiinin huyunu biliyorsan.dertsiz başına dert arama
0 oy
tarafından
 Anlatma . Ondan oncesi onu ilgilendirmez.

Ve onu unut. Kocani sev. 

Aklina  dahi gelmesin.
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Hayır da aram kötü derken bir de eski sevgilini aklına getirip diyim mi diye bize sormak onu da geç çok sevdik ağladım fln demek yapmayın bacım yapmayın eskiyi bu kadar kaldınız da neden bu adamla evlenip onu aklınıza getirirsiniz 

İşin yok kendine iş mi arıyon. Vallahi burda ki bazı kişileri anlamadım doğrudur
0 oy
tarafından
3 yıldir söylememissin şimdi niye söylemek istiyorsun nerden esti ki aramiz kötü diyorsun iyice tuz biber olsun diyorsan şöyle cnm
0 oy
(30,125 puan) tarafından

Bastan saklamakla hata etmissin simdi deselemeye gerek yok yuvan bozulacağını bile bile bunu yapman yanlış olur  ztn 

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ol us bitmiş şimdi alevlendirme bacım nerden duyacak ki? Soyleme bence insanlar ne sırlar saklıyor millet cocugu oldugunu saklıyor yıllarca görüyoruz TV de. 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kısa ve net söyleme .Eskiyi eskide bırak kuzum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,020 soru

24,105,915 cevap

332,696 kullanıcı

...