Evettt kızlar buradan okuduğum kadarıyla ayva yiyenlerin bebeği çok güzel oluyormuş ve gamzesi oluyormuş benim bebeğim her türlü benim güzel veya çirkin sıkıntı değil ama gamzesi olmasını isterim eşime ayva aldirttim bugün doğru mu bu denilen
“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).
Evet cnm Peygamber efendimiz s.a.v bile hamile kadınlara yemesini önermiş. Vardır koskoca peygamberin bir bildiği.
Ayva agaci doguracak kadar ayva yedim ve baby boyum çoook tatli görsen aşık olursun teyzesi
Bol bol ayva yedim. Hem gamzeli hemde dünya güzeli kızım. Eşime de bana da benzetmiyorlar , laf arasinda bize de diyorlar bu kız çok guzel size benzemiyor diye
Bak bunu ilk defa duydum demekki kızım o yüzden çok güzel valla ben hamileliğimin başından sonuna kadar ayva yedim diyebilirim cnm şu an gamzesi yok ama güzellik desen maşallahı var
Valla ayva cok yedim mis gibi prenses mi prenses bal mi bal bir kizim oldu cok ufak bir gamzesi var ama cok tatli benim kizim masaAllah subhanAllah anmesi yesin onu
1,490,297 soru
24,356,035 cevap
346,749 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın