0 oy
479 göst.
Diğer kategorisinde (662 puan) tarafından
Bugun doktora gotrdum ceylini baharat ve nohut olduğu icin verme bebek tarhanasi al dedi 

7 Cevaplar

0 oy
(804 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende ogluma orgabik bebek tarhanasi aliyrm cok gzl oluyo digerleri aci oluyo 
-Reklam-
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Aynen bn de 1 yasina kadar bebek tarhanasi verdim agir gelir öbürü bebege
(662 puan) tarafından
Dün cogu kisi ver dedu yaptim geri icim raht etmedi kontrole gotrdum bugun sordum meyvr sulari pirinc muhllebisi yogurt ve corbalar sebzeler 6. Ayda dedi
(3,074 puan) tarafından
Keske dün gorseydim dun de yazardım yenmez diye..bazisi ne bulursa verdigi icin amannn yesin bisey olmaz kafasnda olmadim hic..doktoruma danismadan kafama gore us yapmam yani
(662 puan) tarafından
Vermedim geri iyiki cnm  nasl ypicm simdi onu ben cnm
(3,074 puan) tarafından
Bebegin kac aylik canim
(662 puan) tarafından
6 aylık canm
(3,074 puan) tarafından
Bn domatesli yapyom ama 1 yastan once sen veremezsn cnm alerjenik cnku..kapya biberden bebek salcasi yapilyo cok kolay i netten bak..sos olarak sen onu kullan..tarhanayi da suda beklet once..zeytinyagiyla o sosu cevrdkten sonra tarhanayi at cnm..bu kadar
(662 puan) tarafından
Allah razi olsun canım benim:)
(3,074 puan) tarafından
Ne demk cnm afiyet olsun:)
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Bebekler için olani al ver diğeri iyi gelmez
0 oy
(713 puan) tarafından
Bana sağolsun annemin arkadaşı yapmıştı bebek tarhanasi kullanmak nasip olmadı inşaAllah bu bebeğim doğup büyüsün ona yapicam
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Dun bende yazmıştım sana canım ama ben zaten e bebekten alıyorum bebek tarhanası 
(662 puan) tarafından
Aynn canm aldim e bebekten onu nasl yapicam hic yapmadm
(7,436 puan) tarafından
1-1.5yemek kaşığı tarhanayi bir çorba kasesi dolusu su ile islatiyorum iyice karıştırıyorum erişin diye zeytinyağını kizdiriyorum sorna o karışımı içine dokuyorum et kemik suyun falan varsa koyabilirsin tadını güzelleştiriyor değilse bebek tarhanası in tadı güzel değil pek
0 oy
(25,178 puan) tarafından

Ben kendim yaptım tarif vereyim istersen :D çok kolay kız hazırlardan alma bence 

tarafından
Hahahaa selo usta iş başında :) :)
(25,178 puan) tarafından
Yapıp yapıp satıcam kız resim koyucam bugun didikliyim de var is gibi kokuyo ev :D
(662 puan) tarafından
Atsana kuzum tarifini :)
0 oy
tarafından
Pişirirken tuz ve baharat atmadan verdim ben cnm Hala da ara sıra yer 
(662 puan) tarafından
Bebek tarhanasi aldm bakalm canm bugun denicez :)
tarafından
Dene bakalım cnm

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 486 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sorgu sual (598 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 125 göst.
5 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nefesimm (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 884 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,930 soru

24,051,031 cevap

329,670 kullanıcı

...