0 oy
1,427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar akşam patladığim bu meseleyi size sormak istiyorum eşim çoğu zaman ben erken yatıyorum diye sizde yanıma gelmez sonra yatar bende bazen beklerim geliyorum der gelmez uyuya kalırım sonra akşamda aynısı oldu saat 12 oldu  yatalım dedim geliyorum film bitsinde dedi tamam dedim saat 1 oldu hala gelmedi kalktım tuvalete gittim balkona çıkmış bende mutfağa geldim yatmiyonmu artık hiç benle yatmiyosun dedim  geliyorum ya dedi geldi  bende arkamı döndüm sen napiyodun telefonda dedim radyo indirdim kanallara bakiyodum dedi ama hiç inanmadım sonra sarilma falan yok insan bir sarılır ne yatiyon dedim sen uyumadinmi diyor hemen 2 saniyede uyudum doğru dedim iyi git sarılma ***** ***** konuşuyorsun dedim gecede teline baktın hiç öyle bişey yok sabahta kahvaltıya gelmedi gelseydi soylicektim

22 Cevaplar

0 oy
(954 puan) tarafından
Tatlı tatlı konuş hadi beraber uyuyalım özledim de bazen alışkanlık oluyor benim eşim de salonda uyuyakaliyordu bi ara sonra geri alistirdim ben de şimdi de bensiz uyuyamaz o sarilmasa ben zorla sarılırım o da alıştı ben olmazsam yanında özler arar
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok üstüne düşüyonuz.

tarafından
Napalm boş bırakalım da başka kadınlara mi gitsin zaten sırada bekliyorlar Allah allah
tarafından
Gidecek adam böyle yapıyon diye gtmeyecek sanki sen bakımını yap gelir gelir gelmez gelmez
tarafından
Ben zaten bakımlı bir bayanım onun için benle evlendi zaten eşimde kendine bakan kadınlardan hoşlanır sevmez öyle herkesi yani huyludur kıl tug saç rengi kaşı gözü herşeyimi inceler oyuzden eşime kızıyorum sanane milletten sen kendine bak diyorum ama eşimle benim arama girmek isteyen bir sürü kadın var yarısını tanıyorum ve inanki çok güzel hepsi ve eşime karşı boş değiller bende korkuyorum git Gide uzaklaşacak onlara gitceklermis diye çünkü eşim benden önce çok çapkın bir erkekmis eşim bir evin bir oğlu durumu çok iyi kim istemez rahat etmek onlara göre yani

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 396 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 647 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eylemm04 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Jajakkn (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,750 soru