0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

https://www.instagram.com/reel/CGDli2qqyLO/?igshid=77z5zdok5svp

Diyecek bir şey bulamıyorum istemsiz güldüm :D

#postkapanmazinşallah :D

8 Cevaplar

0 oy
(2,981 puan) tarafından
İyiymiş :-)) evin içine etmeye geldim 
tarafından
Aynen :)
-Reklam-
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Bunu ilk görünce bende cok gülmüştüm kdkdmd
tarafından
Aynen :)
0 oy
tarafından

Ben kimin 

Neyse geldik bi kere guzeldi :D

tarafından
Bir çoğu güzel :D
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Yaaa cook guldum :D

tarafından
Bende ilk izlediğimde baya gülmüştüm:D
0 oy
(2,266 puan) tarafından

Yaaaa:D çok böyle akşama kadar gülüyorum evin içinde deli gibi :D

tarafından
Ahaha iyi olur gül :)
0 oy
(4,007 puan) tarafından
ben buna uzulmustum ya izleyince selamsiz giriyo herkes , kapida gelin 
tarafından
Böyle videolara bende üzülüyorum ama buna istemsiz güldüm
0 oy
tarafından
Kolonya tutan kızdan kimsenin kolanya almaması jshdhshsbbdhshahs
tarafından
Ahahaha aynen onu sen deyince fark ettim :D
0 oy
tarafından
Herkes gülmüş ama ben aksine o genç kadın için çok üzüldüm. Bir gülümsemek merhaba demek bu kadar mı zor? Hayatımda boyle şey görmedim doğrusu.
tarafından
Yazılara güldük biz canım ınstada çoğu paylaşımlar kız istemeye giderken falan gönülsüz gönülsüz üzücü
tarafından
Ah ben instagram kullanmıyorum canım o nedenle yorumlardan haberim yok:) salt izleyince içim bi garip oldu, konu kadınlarin uzulmesi olunca tırnaklarımız çıkıyor hemen ;)))
tarafından
Aynen öyle ama en büyük düşmanı da kadınin kadındır buda net kuzum :)
tarafından
Kesinlikle katiliyorum. Her kadının bu konuda kötü bir anısı muhakkak vardır. Inşallah zamanla sudan sebepler nedeniyle birbirimize düşman olmayı bırakırız. Zaten forumda da gördüğümüz gibi kadının bir çok düşmanı var, bir cephe de kendi içimizden açmamalıyız. Inşallah bunu da yeneriz.
tarafından
En basiti aldatılan kadınlar. Kuzum görünce çok üzülüyorum ya
tarafından
Hepimiz kahroluyoruz ve elden gelen birşey de olmuyor. Ama dikkat edersen hepsi ekonomik nedenlerden dolayı kendisinin  tirnagini hak etmeyen adamlara katlanıyorlar. Mesela benim ailem ünv bitirdikten sonra evlenmek istediğimi söylediğimde, düzenli çalışma hayatına geçmezsen 70 yaşında bile olsan evlenmene izin vermeyeceğiz dediler. Ben 4 sene bekledim güzel bir işim olsun diye. Sonra evlendim ve evlenirken kendime 1+1 Bi daire aldım yaşadığımız sehirde. Mesela eşimle eni konu tartışınca gidicem dediğimde yok sen gitme ben gideyim falan der:))) hep uzlaşmaya çalışır. aileme hep şükrederim çünkü çaresiz değilim ve eşim bunun çok farkında. Bir erkek kadını istediği gibi yönetmek ve kendi arsizliklarina ses çıkaramasın diye kadının çalışmasını ve akıllı bir birey olmasını istemiyor.
Ya hakkını helal et ben uzun yazıyorum biraz elimde değil:))) konu derin çünkü.
tarafından
En güzeli benimde eşim çok destekliyor 2 üni okuyorum 2. Sınıfları okuyamadım  hamilelikte doğumdu derken sınava gir üniversiteye git işin olsun gücün olsun dünya hali belli olmaz bana babana kimseye muhtaç olma diyor kpss ye gircem eşim benden cok istekli :Dolsun kuzum ne olacak helal olsun :)
tarafından
Ne kadar sevindim. Gerçekten çok şanslısın. Esinin ozgüveni yüksek ve seni gerçekten seven bir insan olduğu belli oluyor. Yolun açık olsun canım, asla pes etme. Ülkemizde hiçbir meslek grubu rahatca iş bulamıyor o nedenle sende sakın ümidini kaybetme, kaderinde varsa olacaktır. Kader gayrete aşıktır. Ataninca sevinç vaveylalarini duymak ümidiyle ❤❤❤❤❤❤
tarafından
Ayy çok teşekkür ederim canım sağol aynen hayat eşim yönünden güldü hamdolsun rabbime  :)♥️♥️♥️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 191 göst.
0 oy
4 cevap 226 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 161 göst.

Kategoriler

1,477,352 soru

24,182,154 cevap

336,379 kullanıcı