0 oy
985 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Var mi kizlar yada bilen

12 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim evim canım ama tam olarak prefabrik değil çelik ev daha sağlam kayınvalidemlerinde böyle 12 senedir oturuyorlar. 
(2 puan) tarafından
Ha iste benim tam istedigim canm biz eminevime yazildik ama ben bi 80 bin kadarina arsa alip uzerine bi prefabrik ev yaptirmak istiyorum ama nasil olur bilmiyorum
(1,169 puan) tarafından
Biz kendimiz yapıyoruz zaten herşeyini gönlüme göre yaptırdım. Yalıtım da var ha beton evlere göre daha çabuk soğuyup ısınıyor. Ama şuan dış mantolama yok bu sene yapılacak. Zaten insanlar baktığında çelik ev olduğunu anlamıyor. Ben yerleşince zatem odaları falan tek tek paylaşcam burda.
(2 puan) tarafından
Canim arazi var miydi yoksa siz sonradan mi araziyi alip uzrerine yaptiridniz
(1,169 puan) tarafından
Arazi kayınvalidemin aynı bahçeye yaptık bizde evlerimiz yanyana
(2 puan) tarafından
Anladim canm kusura bakma cok soruyorum buda son sorum mesela eve bakiyorum 80.000 yaziyor ama konaklama nakliye beton zemin dahil degil diyor hepsi toplam ne kadara mal olur sence bize dahil olanlar ne kadar ayırmalıyız paradan
(1,169 puan) tarafından
Estağfurullah istediğini sorabilirsin. Ya para işlerinden çok anlamıyorım açıkçası. Bizim ev 2 katlı olacak şuan 1ç katı yaptık 65 metre kare tanıdıklarla yaptık evi metrekaresi bin tl 65 bine falan geldi bize. Ama eşim 100 bine yapılır dedi. Kendimiz demirini falan yaptığımız için işçilik paraları dahil değil
(2 puan) tarafından
Tek kati mi 100 bine gelir dedi canm yoksa iki kat toplam 100 bine biter mi dedi
(2 puan) tarafından
Cok sagol bu arada canm
(1,169 puan) tarafından
Tek katı canım
(2 puan) tarafından
Anladim canim tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Guzel gorunuyorlar biz alacaktik vazgectik sonra 
(2 puan) tarafından
Neden vazgectiniz canim
(1,929 puan) tarafından
Mersinde oturyoduk ozaman kisin icin dusunduk sonra tekrar nigdeye geldik burasi buzzz gibi burda kullanilmaz diye dusunduk canim ama cok guzelleri varri baya bakmistik o zaman
(2 puan) tarafından
Kendi arazinize mi yaptırdınız canim yoksa sonradan arazi alip mi yaptırdınız
(1,929 puan) tarafından
Kendi arazileri vardi kayin babamgilin orqya yaptircaktik yaptirmadik ama
(2 puan) tarafından
Anladim.canm cok sagol
0 oy
tarafından
Biz yayla icin almistik prefabrik ev :)
(2 puan) tarafından
Arsa alsak bizde yapabilir miyiz acaba canim
tarafından
Valla ev gibi degil bizimki tek oda soba gelan yakabiliyorlar yayla için aldilar sadece yazin kullaniyorlar yaylada soguk olunca mecbur soba yakiyorlar
(2 puan) tarafından
Anladim canim cok sagol
0 oy
tarafından
Yok sevmem ben valla 
(2 puan) tarafından
Anladim canım:)
0 oy
tarafından

Pitikcan:)

Kendime bir tane karavan satin almayi planliyoum  prefabricated dan daha iyi

(2 puan) tarafından
Keske oylr bir imkanim olsa:))
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Bacim hosgeldin 
(2 puan) tarafından
Hoş bulduk canm hesabima giris yapamiyorum yeni hesap actim mecbur:/
0 oy
(643 puan) tarafından
Ben varim cnm
(2 puan) tarafından
Nasil cnm memnun musun bide tapu alabildiniz mi
(2 puan) tarafından
Bide canm mesela her sey onlara dahil atıyorum 80.000 diyor ama bize dahil olan seyleride katinca kac paraya mal oliyor yani onalrin konaklamasi nakliyesi zemin betonj derken bize ne kadar vermek duser acaba bi bilgin var mi
(643 puan) tarafından
Kendimizin değil.cnm kirada oturuyorum ben
(2 puan) tarafından
Anladim canim teselkur ederim
0 oy
(837 puan) tarafından
4 ay oturmustm 
(2 puan) tarafından
Nasil canm memnun kaldin mi peki tapu elektrik su konusunda sorun yasadiniz mi arsa sizin miydi sonradan mi aldiniz kusura bakma cok sordum eminevime yazildik 2 yil olucak nerdeyse ama ben arsa alip prefabrik ev yaptirmak istiyorum daha doğrusu çelik kontrüksiyon
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Bizimde ciftlikte vardi da ev gibi olmuyor ya 
(2 puan) tarafından
Ne zorluğu vardi canm yada beğenmedigin yonleri neydi mesela
(2,365 puan) tarafından
Ya maket birşeyin içinde oturuyorsun gibi görüntüsü güzel ama gerçek değil de oyun evi gibi her zaman yasanmazda bizim işimizi oraya gittikçe görüyordu
(2 puan) tarafından
Canim aslinda benim istedigim dışı çelik kaplama her seyi adamlarla görüştüm ama iste eminevimden almak istiyorum onlar kabul eder mi oylr bir seyi birde mesela istedigim ev 80.000 felan bu onlara ait olan her sey dahil bide bize dahil olanlar var kaca patlar bize onuda merak ediyorum ama daha ev bize eminevimden cikmadigi icin cok nette konusamiyorum net cevaplarda alamiyorum
(2,365 puan) tarafından
Bizimkide dışı çelik canım ama 7 sene oldu fiyatını hic bilmiyorum bizim köyde evimiz var onuda öyle yaptirmak istiyorduk sonra vazgeçtik memnun kalmamışlar yaptıranlar sedece arsaya yaptırdık o yüzden
(2 puan) tarafından
Anladim canim cok tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Bizim arkadaşlar bahçelerine aldılar, hem de bayağı iyi birseydi. Herşeyi cok iyi hoş ama yazın çok sıcak oluyor. Ben ki yazın klima açılınca terör estiririm, ama bu evde 1 dk klimasız oturulmaz. Yalıtımlı denmesine çok aldanma canım. Kisin da serin oluyor. Ha içeri kolay ısınıp kolay serinliyor ama bu maliyet de getiriyor.
(2 puan) tarafından
Aslinda ben çelik kontrüksiyon ev dusunuyorum canm isitma doğalgaz oluyor diye biliyorum bakalim hayirlisi
tarafından
Ben hazır ev zannettim  canim ya kusura bakma. Dediğin evin iyi kötü hiçbir özelliğini bilmiyorum.  Iyi akşamlar ❤
(2 puan) tarafından
Iyi aksamlar canim
0 oy
tarafından
Devlet destekli prefabrik evler de var barınma yardımı olarak geçiyor 40 bin veriyor yalan olmasın bizim köyde 2 kişi öyle ev aldı sen sadece beton parasını veriyor sun ama üstünüze hiç birşey olmıycak bide asgari ücretle çalışacak esin
(2 puan) tarafından
Anladim canim ama bize vermezler sanirim eminevimden konut icin girdigim ev karşılığında onu yaptırmak istiyorum aslinda
0 oy
tarafından
Evet köyde kaynanam İn evi eskiydi onu yıktırıp bundan yaptırdık bildiğin ev canım hiç bir farkı yok bence gayet güzel kullanışlı yaptır valla iyi olur 
(2 puan) tarafından
Eminevime yazildik canm eger kabul ederlerse niyetim o yonde ama ben arsayi sonradan alip ustune yaptirmak zorundayim imar izni verirler mi acaba
tarafından
Onu bilemem kuzum bizim aramızda zaten ev vardı ama çok eskiydi onu yıkıp yeni yaptık
(2 puan) tarafından
Anladim canm peki mesela ev 80.000 diyor ekstra para vermiyoruz degil mi adamalrin konaklamasi nakliye beton zemini ayrica onalra ne kadar gidiyor
tarafından
Biz hiçbirşey ödemedik ayrıyeten anlaşmanıza bağlı canım
(2 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy