Böyle kocalar 3 öğün dayak yemeli kıt beyinli ya 2 çocuk üst üste getiriyorsun normal vücudun bozulması keşke onlarda hamile kalsa vücutları bozulsa da anlasalar onlara hava hoş tabi herşeyi biz çekelim onlar da baba diye gezinsinler ah ah takma sen canım onun her yeri kusursuz olsa ne yazar içi kusurlu olunca eminim ki ondan kat ve kat daha güzelsin kendini salma bak kendine onuda takma bı sure anlasın hatasını benim eşim demez öyle şeyler zaten biliyor üzülüyorum ama 2 kişi var masall kendileri klopatra sanki göbeğimden konuşurlar onlardan da daha gizelim onlarda gobegime laf ediyorlar ağızlarının payını da verdim zamanında tabi
Erkek milleti hep esektir zaten ben 170 boyunda 8 aylık hamileuim 70 kiloyum göbeğim var bitek zayıf fit bı kadınım iki de çocuğum var üstelik arkadaşları sülalesi bana imrenir gel gelelim bı ağrım olsa abartma nazlanma sende yalandan falan der kilo da alsam söyler direk bende sen bı bana bak bakım bu yasya üç çocuk verdim sana bı benim tipme bak bı kendi manken gibiyim taş gibiyim gencim güzelim sulalende örneği yok kör müsün bak bakım bı diyorum bı an anlıyor ama hanzolar ya işte gene unutuyorlar
1,511,954 soru
24,662,913 cevap
366,836 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın