0 oy
3,803 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından

İyi geceler kızlar biz eşimin işinden dolayo ailelerden uzak yasiyoruz gurbette... 8 aylikta hamileyim ben aramazsam kayınvalidem hiç beni aramaz geçen haftalarda iki hafta hiç aramadım acaba gün içerisinde aricak mi diye yok aramadı

Yani durumun nasıl varmı bir sikintin demek için bile aranır hep ben ariyorum

28 Cevaplar

0 oy
(1,936 puan) tarafından
Bende yeni geldim yurtdisina 1 ay oldu hala aramadı bende aramadim
(48 puan) tarafından
Nasıl alistiriyorsan öyle gidiyor
-Reklam-
0 oy
(391 puan) tarafından
Amaaan keşke benimki de aramasa çok şanslısın 
(48 puan) tarafından
hadi yaa ;)
0 oy
tarafından
Yalnız değilsin bacım. Bir an bu postu sen değilde ben açmış gibi oldum. Bizde gurbette yaşayan çiftiz. Ve bende 8 aylık hamileyim. Beni de doğru düzgün hamileliğim boyunca toplasan 5 sefer aramıştır. Hep ben arıyordum ama bıraktım artık. Ben bırakınca da iyice soğukluk girdi aramıza. Hatta bir kere telefonda tartıştık. Bende içimi döktüm hep. Herkes yerini bilsin 
(48 puan) tarafından
Aynen yorumunu okurkende aynı durumdayız valla senin ki yine 5 defa aramış benimkinde onda yok
tarafından
Boşver takma kafana hamilesin
0 oy
tarafından

Ben onu hiç aramam o beni arıyordu bazen artık o da aramıyor ama biz gurbette değiliz haftada bir görüşüyoruz nerdeyse ama gurbette olsak da aramam heralde bayramdan bayrama.

(48 puan) tarafından
Görüştükten sonra arama zaten
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Aramasin bosver kiz napcan sen de arama o aramiyorsa benimkide hic aramaz bende aramam haftada bir caya gideriz anca 5 aylik hamileyim basindan beri de hic te sormadi nasilsin nasil geciyor diye 
(48 puan) tarafından
Değişiklikler yaa nie sormuyorlarsa kızları olsa gider işlerini de yaparlar
0 oy
tarafından
Aman aramazsa aramasin ben de hic aramiyorum kayinvalidem de beni hic aramiyo esimle konusurken oyle telefona istiyorum o da ayip olmasin diye o kadar bosver ne kendine dert ediniyosn
(48 puan) tarafından
En doğru olanı
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Sende onu arama okadar basit niye aramıyorum desede sen kacnkere aradim nasılsın diye de
0 oy
tarafından
Bizimki oğlunun telefonu yokmuş gibi oğlunu benim telefonumdan arar :)) boşver kardeşim seni aramayani anan olsa arama güçlü dur. Bende senin gibi yaşıyorum uzakta tek başıma 9 sene çocuğum olmadı. Kimse de arayıp ne yapıyorsun ihtiyacın var mı diye sormadı annemden başka. Kimse o kadar hastaneye gidiyorsun al şunu koy cebine demedi evine bişeler aldı herkes. Annemden başka. Annem eline ne geçtiyse bana da ayırdı. Kurban bile kesti çocuğum olmuyor acaba bi eksiklik mi ettik bi yerde diye düşünüp. Ben 2 kelimeyi ni araya getiremezken şimdi herkese kök söktürüyorum kimseye hatrım yok. Uzakta yaşamak güçlü durmayı yalnız her işini kendin görmeyi gerektiriyor. Kurt à sormuşlar boynun neden kalın her işimi kendim görürüm demiş o misal. Önüne bak herkes arkandan gelsin 
(48 puan) tarafından
Kesinlikle çok doğru diosun

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 897 göst.
0 oy
12 cevap 566 göst.
0 oy
18 cevap 748 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 452 göst.