0 oy
1,216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Fethiye Devlet Hastanesi'nde sezaryan doğum yapicam inşallah ama hiç muayene olmdim hangi doktor iyidir kim nasıldır bilmiyorum bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun 38+2yiz acil geldik bu tarafa kimseyi tanımıyoruz doktor ve hastane bilgisi lütfen

3 Cevaplar

0 oy
(943 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Esra ince ya da Osman bey vardı Osman ince ikiside çok iyi  ama yılmaz diriyi bide biri daha var adam onları tavsiye etmem 
tarafından
Çok teşekkürler sıra bulamıyorum erken gidip randevu almaya calisam insallh bulabilirim
(943 puan) tarafından
Bizde sıra alamadık erken gidip kayıt olduk cnm ama dikkat et korona var orda
(943 puan) tarafından
Neden esnafa gitmiyosun
tarafından
Çok pahalı 4bin dediler ya biz daha geleli 15 ile 18gun oldu nakliye ev kapora derken daha araba kredisi var ev kredisi eşimi zora sokarım
(943 puan) tarafından
4000 mi ben 2 ay önce doğum yaptım 2800 e
tarafından
Gül hanım 4bin dedi bebek kontrol sezaryan 2gece yatak doğum sonrası kontrol kalp doktoru muayene 4bin spinal anestezi ile
(943 puan) tarafından
İyy gülü hiç sevmiyorum beğenmiyorum ben ayla hanımda oldum 2800 1 gece yatış genel anestezi oldum bebek 1 ay ücretsiz kontrol var orda Orhan hoca var bbek doktoru çok iyi 1 ay ücretsiz aynı şekilde sende bide ayla hocaya git derim ben genel anestezi oldum ama kendim istedim spinal den korkuyorum
tarafından
2800se karşılarım yarın bı gideyim olmazsa iyi biriyse ve kalp hastası kabul ediyorsa inşallah doğumu mu yaparım günüm geldi çattı korku başladı bende eşi refakatçi alıyorlar mı
(943 puan) tarafından
Alıyorlar benim eşim kaldi akşam da annem kaldı. Birtane refakatçi kartı veriyorlar benim akşama kadar eşim kaldi akşamdan sonra annem geld eşim gitti
tarafından
Çok teşekkürler cnm sağol
(943 puan) tarafından
Rica ederim canım
(943 puan) tarafından
Ne yaptın gittin mi esnafa
tarafından
Üniversite doğum yaptım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Post yukari ciksin

tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Merkezde ünivde güzel doktorlar var ama fethiyeyi hiç bilmiyorum ya :( 
tarafından
Üniversite çok uzak ya birde hep proflar çok para istiyormuş biz geleli 2hfta olucak nakliye ev kapora derken çok aşar bizi çok
(2,631 puan) tarafından
Ay o zaman iyi bir doktor bulursun inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 335 göst.
0 oy
2 cevap 301 göst.
0 oy
1 cevap 252 göst.
0 oy
0 cevap 90 göst.
13 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,711 soru

24,173,201 cevap

335,961 kullanıcı

...