0 oy
2,003 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annem, (babamla aram pek iyi değildi) babam (abimle konuşmuyoruz) abim, halam, kuzenim, kaynanam, kayınpederim, küçük görümcem, tabiki EŞİM❤️❤️❤️❤️❤️

Sizlerin

25 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ilk dogumumda esimle bendik gece dogmustu.doguduktan sonra haber etmistik . Annem gelmisti sabahina.Gurbetteyiz biz o yuzden denk gelmedi. Ikinci dogumda gece oldu esimle gittik .ebe bayan refakatci istedi esim eve oglumun yanina gitti annemle tek basimaydim. Benim dogum kisa sürüyor hep de  gece oldu. O yuzden arkadaslarin haberi olana kadar dogmus oldu.. :)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ilk doğumum da suyum geldi eşimle gittik hastaneye arkamıza annemle babam geldi doğum olduktan sonra da kaynanamla kayınbabam falan gelmiş ikincide de planlı sezaryen oldu tabi ilki sezaryen oldu diye annem babam eşim beraber gittik hastaneye doğum olduktan sonra kaynanam kayinbabam kaynım geldi ablam geldi kızım geldi ankaradan diğer ablam geldi yeğenler falan toplastik öyle sonra herkes dağıldı eve geldik ve su gün oldu kaynanam kayinbabam bir kere kapımızı açmadı ne haldesiniz demediler bide bayram geliyor ya şimdi gidip el öpmemi bekliyorlar ama hiç içimden gelmiyor amaaannn
0 oy
(90 puan) tarafından
Annem 17 saatlik yoldan gelince dogumuma yetisemedi o otobuse bindi bende bian sancilanip doguma gittim yanimda sadece eaim vardi sabah eve cikinca ancak yetisebildi annem 
0 oy
tarafından
Eşim annem bbam kaynwalidem

Ablam erkek kardesm görumcem we bitanecik kızım❣
0 oy
tarafından

Tüm sulalem gelir kesin :)

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 1,138 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Minnosanne21 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy