0 oy
586 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2 yıl olucak evliyiz 10 aylık bebegım var sürekli nesine den idda oynuyo oynadığı rakamlar 50 100 150 vs surekli kaybediyor ve ben harama bulasmasindan nefret ediyorum kaynım 20 yaşında surekli onun yanında diyorum idda oynuyor sonumuz olucak yanımda yenge haklısın diyor benim tarafımda duruyor sabah eşimin telefonun bir baktım ki kaynım eşime bir sürü kupon atmış abi oyna diye eşim de 27 yaşında beynimden vurulmuşa döndüm kafayı yıyıcem akıl verin ne ypicam

6 Cevaplar

0 oy
(2,975 puan) tarafından
Once bi kayninla konus sonrada esinin gozunu korkut ceker giderim de cocugumun rizkini haram seylere harciyosun de
tarafından
Kaç kere ailesi geldi düzeltmek için bir sürü yeminler ediyor oynamiyicam diye ama yok oynuyo ev onun borcu yüzünden ipotek herseyımiz gitti
(2,975 puan) tarafından
Sen bence numaradan biraz ailene git artik hastalik haline gelmis baksana tedavi olsun bence
tarafından
Ailem İstanbulda canım  zaten kendi diyor durduramıyorum kendimi
(2,975 puan) tarafından
Iste onun tedavi gormesi lazim cnm
Ama bilmiyirum telefonunu bilgisayarini al iddayi ona hatirlatcak her seyi kaldir etraftan
-Reklam-
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Kaynini ara kız sonra kaynana kayinbabana da soyle büyük tepki vermez sadece kızar trip atarsan olmaz biraz maz hastalık derecesine ve büyük Mevlalar kaybedersin kaynanan kayinbaban iyi ise şöyle 
tarafından
Canım kayinbabam 5 yil önce vefat etmis evimiz idda yüzünden ipotekli altın bilezik hiç bir şey yok
0 oy
tarafından
Gerekirse evi terket anlasin gerizekalı yazık günah nelerle kazanilio o para benim arkadaşımın kocasıda oynuodu bi gün kız bunaldı bebeleride aldı anası baktı arkadaşım çalıştı smdi köpek gibi pişmanda arkadaşım tamamen duzeldigine inanmadan dönmeyecek 
tarafından
Bende öyle olucam sanırım
0 oy
tarafından

Vazgeçirmek zor olacak :(

tarafından
Aynen
0 oy
tarafından
O batakliga giren zor cikiyor is senin esinde bitiyor

Bogazina bicak dayamiyorki kaynin esin atma artik bana biraktim dese kaynin atmaz zaten 
tarafından
Yazdım kaynıma şimdi bi cevap versin biliyorlar ki tartışmamız oluyo bunlar yüzünden bıktım kafayı yıyıcem
tarafından
Ama gunah sizede ya esinlede konus biraksin haram para sonucta o sekilde borc batagina giren cok insan var Allah korusun
tarafından
Canım zaten ev ipotek borç 100 bin hiç bişey yok ki ama adamda ne cesaret var çözemedim
tarafından
Oda ordan para kazanmaya calisiyor borcta olan insanlar o tarz seyleri cikis yolu goruyor iste
tarafından
******** anlamıyor ki kaç kere konuştum dini örnekler verdim zaten o borclar evin ipoteği hep idda yuzunden
tarafından
Ah Allahimm yaa Rabbim sundursun insallah canim
tarafından
Amin inşaAllah
0 oy
tarafından
Eski eşimden boşanma sebeblerimden biriydi yıllarca konuştum yok olmuyor uyuştururcu gibi bağımlılık yapıyor 

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 859 göst.
10 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde damlaaktas4682 (1,158 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 432 göst.
0 oy
25 cevap 1,104 göst.
27 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Fatma0203 (403 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 485 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,470 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,615 soru

24,186,117 cevap

336,633 kullanıcı