0 oy
953 göst.
Diğer kategorisinde (588 puan) tarafından
Bugün endokrine gittim TSH yüksek çıktı diye doktor hasimato olabilirsin düşük olabilir, normal mi hamile kaldın deyip durdu ağladım napcm bilemedim. Etlik zubeydeye gitti acile gittim hamile değilsindir dedi yolladı Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın kovar gibi yolladı resmen..

11 Cevaplar

+1 oy
(3,074 puan) tarafından
Canim hiçbişey anlamadim yaa.sakince bi anlat bakalim noldu..benim de tsh ım yüksekti belki yardimci olabilecegim bişeydr
(588 puan) tarafından
TSH 11 benim endokrin e gittim düşük olur dedi kendiliğinden naisl hamile kaldın dedi
(588 puan) tarafından
O moralle devlete gittim hamile değilsindir dedi kovdu
(3,074 puan) tarafından
Sen test mi yaptin pozitif mi cikmisti..tsh degerin gercekten cok yüksek..o degerin 0 ile 1 ya da 2 arasnda olmasi lazm genelde..bunun icin tiroit ilaci kullanman gerekiyor..ilac kullandıkça o.deger düsüyor..o degerin yüksek olmasi hamile kalmani da engeller cnku..
(588 puan) tarafından
Test yaptım evde sağlık ocağına kan verdim geçen hafta gebelik çıkti o arada TSH da bakıldı bugün endokrine gittim ilaç verdi ilaca başladım. Ama kendin naisl hamile kaldın dedi önceden yoktu hiç bir şikayetim
(3,074 puan) tarafından
Kan degerlerinde pozitif demedin mi doktora sen cnm..sen simdi hamile misin degil misin..bi kadin dogumcuya gitsene sen bi net olrak bi ögren..
(588 puan) tarafından
Hamileyim cnm tetkik kağıdını verdim hepsine baktı hamileyimde dedim.
 haftaya gel dedi kadın doğum doktoru
(3,074 puan) tarafından
En iyisi kadin dogumcu aynen ona git mutlaka..bir de ilacini sakın aksatma..tsh degerin mutlaka düsmeli..cnki o degerin yuksek olmasi bebekte zeka gerilgi bile yapabilir..duzenli kullan sabahlari kahvaltidan yarim saat once ic..duzenli kullanirsan düscek o benim.dustu cnku
(588 puan) tarafından
İns bakalım ya artık bırakmam hergun aynı saatte içerim ins düşer dahiliyeci bile  ben veririm ama en iyisi endokrine gitmen dedi o eutrox verecekti bu levotiron verdi. Takibini yaptırırım ins düşsün yeterki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uzulme canim hakkinda hayirlisi olsun INŞALLAH insanlik ölmus zaten insan gibi davranmiyor bazi doktorlarda 
(588 puan) tarafından
Çıktım ağladım valla nasıl hamile kaldın diyor düşük olur diyor doktoe
tarafından
Baska doktora git canim kotu olma uzulme baskalarinin sozlerine
(588 puan) tarafından
İnsanlar niye böyle anlamıyorum hiç zorlamadm bebeğim olsun diye tedavide görmedim ama naisl kaldın ne dmeek ys
0 oy
(11,242 puan) tarafından
Ne alaka ya benim de tsh yüksek ama iki çocuğum var o nasıl oluyormuş 
(588 puan) tarafından
Sizin Kaçtı ki TSH benim 11 cikti geçen hafta
(11,242 puan) tarafından
Yüksekti cnm ilaç kullanıyordum 150
(588 puan) tarafından
Şimdi bana levotiron 75 mg verdi
(11,242 puan) tarafından
Işte ben onun 150 sini kullanıyordum cnm ikisinde de
(588 puan) tarafından
Şimdi benim düşmezse yükseltecek ozmn
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Etlik zübeydeye gitmekle hata yapmışsın az yukarda lokman hekim vardı oraya bir gitseydin adam akıllı ilgilenirler bu arada hamilelikte benimde yüksekti ilaç kullandım olabilir bu 
(588 puan) tarafından
Öncesinde yoktu işte gebekikde çıktı diye düşünüyorum ben ama bizim dusuncemizle kendileri çok farklı düşünüyor özelede gittim cnm
0 oy
tarafından
Etlik acildekiler insan degil karsisindaki gataya git ama irada pandemi hastanesi :(
(588 puan) tarafından
Yok ya oraya gidilmez bida tovbe zubeydeye asla gitmem Allah düşürmesin
tarafından
Ben gatada dogum yaptım hemsireler doktorlar cok iyiydi hasten pisti ama
(588 puan) tarafından
İşte şimdi orası çok riskli devlete ilk defa gittim heryer korona gidilmiyor ki
0 oy
(100 puan) tarafından
Benimde TSH yüksekti hatta tiroit hastasıim doktor banada dedi keşke önce gelseydin nasıl oldu felan gibisinden sonra ilaca başladık düştü şimdi 3 buçuk aylık sağlıklı bir oğlum var şükür ne alaka yani bu nasıl doktor nasıl muayene sakin ol başka özel bir doktora git 
(588 puan) tarafından
Ay maşallah Rabbim bagislasin evladını ins benim değerlerde düşer ya
(100 puan) tarafından
Düşer canım doktorumuz bizide önce korkuttu sonra şükür herşey yoluna girdi korkma stresten de çok yükseliyor kendini strese sokma Allah yardımcın olsun bu arada teşekkür ederiz seninde yavrunu Rabbim sana bağışlasın inşallah
(588 puan) tarafından
İnşallah cnm Allah razı olsun inşallah bakalim
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Sakin ol benim 14 olmuştu hamilelik te ilaç veriliyor cnmbenim duzeliyo ilaç verirler ins 
(588 puan) tarafından
Levotiron 75 verdi bugün başladım Hemen umarım düşer ya
(12,762 puan) tarafından
Düşer düşer endişe etme aç karnına yemekden önce mi iç dedi 30 dk önce
(588 puan) tarafından
Doktor yemekden önce iç dedi eczacı sabah 8de iç daha iyi olur dedi
(12,762 puan) tarafından
Sabah 8de iç duzenki 9 da kahvaltı yap
(588 puan) tarafından
Aynen düzenli yapmam lazım artık
0 oy
tarafından
Canımm ben babamı kaybedince tiroid hastalığı başladı zehirli guatr ameliyat olduğum halde tsh 55 i gördü bekardım o zamanlar çocuğun olmaz bile dendi evlendim düzelmedi hala uğraşıyorum ilaçlar felan 11 neki ilaç kullanırsın çok şükür dünyalar güzeli bir oğlum oldu şuan 21 aylık 3 aylık ta hamileyim şimdi doktorlar ne derse desin Allah'a zor yok sen içini ferah tut ve doktorunu değiştir 
(588 puan) tarafından
Rabbim yüzümüze gülsün cnm inşallah valla çok sevindim senin adına da çok yüksek deyince gözüm açık kaldı ne diyecem bilemedim dilim bağladı resmen
tarafından
Ne var ki Allah beterinden korusun hayatım boyunca ilaç kullıcam evet ama yine de şükür ki tiroid hastasıyım kanserde olabilirdim herşey olabilirdi çünkü bu dünya da herşey insanlar için belki senin ki sadece hamilelik te olan bişeydir sonra geçer inşaallah öyledir
(588 puan) tarafından
Doğru diyosun valla canım Allah beterinden korusun bizi bunada şükür hakkımızda hayırlı olanı Rabbim gönlümüze razı eylesin inşallah
tarafından
Amin amin canım benim üzülme sen Allah izin verirse herşey mümkün Rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin inşaallah Allah şifa versin
(588 puan) tarafından
Saol cnm çok tşk ederim Allah razı olsun
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Onun ilaçları oluyor hamilelik bitene kadar düzenli kullanıyorsun her ay da kan veriyorsun seni korkutmuslar ama ilaçlarını kullanman gerekiyor bana da oldu yuksekdi 
(588 puan) tarafından
Devamlı kullanırım da ömür boyu kullanman gerekebilir dedi bana
(3,701 puan) tarafından
O konuda bir bilgim yok ama ben doğuran kadar kullandım doktor bana değerlerin iyi ama gebelik için düşük demişti
(588 puan) tarafından
Hasimato olursa işte ömür boyumus
(3,701 puan) tarafından
Bebis sağ salim dogsunda inş iyileşirsin sende
(588 puan) tarafından
Rabb'im inşallah o günleri gösterir
0 oy
(53,847 puan) tarafından
bendd var hasimato normal yolla hamile.kaldim degerleri normale getirdik oyle hamile kaldim ama ilk ay yine degerle.rslt.ust oldu doktor ayarladı dozunu
(588 puan) tarafından
Öncesinde yoktu böyle bişey sikayetimde yoktu benim bu ay oldu herşey, ilaç verdi artık onu kullancm mecbur
(53,847 puan) tarafından
ilaci sakin ihmal etme
(588 puan) tarafından
Tmm cnm tşk ederim
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bende hasimota hastasıyım  bilmeden önce hastalığı 2 düşüğün oldu hastalığı öğrenince tedavi altına alindim  sürekli ilaç kullanımı oluyor  merak etme   ilaç alıyorsan inşallah bişey olmaz şuan 5 aylık oğlum var canım 
(7,617 puan) tarafından
Bende 75 m levertvol kullaniyom
(588 puan) tarafından
Gebetyken kullandığında değerin düştü mü peki
(7,617 puan) tarafından
Biraz yüksekti önce 50 m hamilelik ilerleyince 75 m çıkardı doktor şükür bişey olmadı endişe etme Rabbim nasıp ettiyse bişey olmuyor
(53,847 puan) tarafından
benim hamilelikten once yuksekti normale getirdik hamile kalabilirsin dedikten sekiz ay sonra hamile kaldim. ilk ay hemen degerler alt üst oldu ilacin dozunu artırdı sonra yine düzene girene kadar ayda bir gidiyordum  pandemi girdi araya salladim gecen saglik ocaginda baktılar cikmis yine ilacin dozunu artırdı doktor
(588 puan) tarafından
Tşk ederim hanımlar ins benim değerlerinde düşer geçen hafta 11 di yarın tekrar bakılacak ilacada başladım ins hayrlı sonuçlar alırım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 401 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pampers (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 303 göst.
+2 oy
14 cevap 588 göst.

Kategoriler