0 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar esim polis orda bir kiz ifadeye gelio esimi görüo baskasindan numrasini alio esimde ben evliyim demis başından savusturmus ama ifadesini alip belgeleri almak icin mecbur telini almis kizin kaydetmiş bnde sinirlendim çünkü kiz iyi ayak değil orda calisn polis bayan arkadasim var o dedi numarasini sildirdim bnde esimden sonra aradan 3 4 ay gecti hersey normal unutuldu o olay mutluyuz dun telini acik unutmuş gitmiş namaza gtmis bnde bakim dedim kapali da olsa ekran foto çekinildinden kamerasida iyi kizimla foto cekiyim dedim kizimi oyalayım die baktim ekran acik youtube de mac acmis oyle bırakmış sonra allahtan mi bilinmez arama kaydina grdim aa die birini aramis ama karşı taraf açmamış dedim herhalde kesin ya karakoldan birinin falan whatsapp grdim aa olduğundan kisilerdr ilk cikio baktım o kiz sinir bastı bni dedim nie ekledin google geri yuklemistir senkronizasyon olunca dedi hadi buna inansam bile google mi aradi dedim yalan söylüyorsun dedim konusmadim yalvardı ozur diledi sonra sinirden agladim hani bn sabahtan aksama kadar evde onu bekliorm yeri gelip gece gorevi var evde tek kaliorm onu sevdigimden katlanıorm herseye onun bu davranışı sinirimi bozdu ona degilde kendime agladim resmen ben onun icin didinirken gdio elin o... Eklio silmis sonra şifresini bilmiodum sanio halbuki biliorm sifresini verdi affedim die kizin nosunu kendime attim takipteyim nolur nolmaz die

10 Cevaplar

+1 oy
(13,675 puan) tarafından
Daha önce açmıştın galiba böyle bı post hatırlıyorum suç eşinde hiç kusura bakma ne diye kaydetmiş ki demek ki konuşmuşlar ki aramaya devam ediyor fatura geçmişine bak o zaman emin olursun ancak 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne ne olur ne olmaz yerinde olsam kızı arar sen misin benim kocama bela olan diye sövüp sayardim.
tarafından
Dicem demesine kendimi zor tutuyorum
(13,675 puan) tarafından
Belki eşi musallat oldu kıza neden hep kadınları suçluyoruz
tarafından
Orda calisan polis bayan arkasim dedi numarasini istemis kocanin die
(13,675 puan) tarafından
Onu anladım eşin neden kızın numarasını kaydetmiş ki
(1,466 puan) tarafından
Katılıyorum banuya madem kız öyle bişe yapmış o zaman adam niye kaydetmiş ne alaka
(13,675 puan) tarafından
Yani baktı sarkıntılık ediyor o anlık başka bir memur arkadaşına devretseydi kalan işlemleri gizem adam da suç var ayrıca görevini kötüye de kullanmış
(1,466 puan) tarafından
Aynen öyle içinde olmayan insan kestirip atar numara kaydetmek nedir bide aa diye yani ne alaka Allah yardımcısı olsun
0 oy
tarafından
Oooooooooo neyse bisey demeyeyim takipte kal
tarafından
Valla sinir oldum iyice agladim ama onun için asla kendimr agladim
0 oy
(442 puan) tarafından
Takipte kal canim nedir bu erkklerden cktgmz ya
tarafından
Dun oklava getrdim döv beni dio tam gecircektim kafasina sen bunuda hak etmiosjn dedim arkadmdan yalvario
0 oy
tarafından
O kızı arar bi güzel ağzının payını verip korkuturdum. Ah ah erkekler 
tarafından
Doğru ama kendimi rezil etmek istemiorum illaki onume çıkıyor bir sekilde böyle yaptıkları esimin Allah işte
tarafından
Zaten asla gizli bişey kalmıyor ki. Allah bi şekilde hep önüne çıkarıyor çok şükür o yüzden bende bişey bulma çabasına girmiyorum çünkü hep önüme geliyo ne olursa olsun
tarafından
Aynen öyle normalde ekrani kapar gider bor yere ama o an unutmuş
0 oy
(267 puan) tarafından
Hiçbir polis kimsenin numarasını telefonuna kaydetmez kıza o.ruspu demişsin ama bence o.ruspu senin kocan oluyor bu durumda
(267 puan) tarafından
Hemen silmek zorunda bence o kız senin kocanı şikayet etmeli
tarafından
Karşılıklı eklemiş sorun orda
(267 puan) tarafından
Canım sana bütün yorumlarda kızı ara demişler bence sen kızı ara ama kocanı bir güzel döv öyle ara akıllanır belki kocan
(2,788 puan) tarafından
Benim eşimde polis canım ama kimseyi kaydetmiyoor telefonuna,arayıp bilgilendirme yapıyorlar,benim eşimin arama kaydı numaralarla doludur mesela her gün 20 den fazla numarayla iletişime geçiyor görüyorum konuşma süreleri de 10 15 sn felan oluyor genelde,wp üzerinden belge vs gönderme felan olsa bile demek ki kaydedip gönderip siliyor numarayı çünkü hiç denk gelmedim farklı bi numaranın kayıtlı olduğuna,hem olay olmuş 3 4 ay sonra karşına tekrar çıkmış demek ki bu 3 4 ay boyunca iletişim halindelerdi kocanda da suç var yani ama ben olsam kızı da arayıp konuşurdum
(990 puan) tarafından
Aynen nurcum
0 oy
tarafından
Kocan istemese kimse onu rahatsız edemez. Suç kocanda 
0 oy
(990 puan) tarafından
Bizim teşkilatta emin ol numara alincak olayı ortamı olmuyor.. he esim karakolda çalışırken  tutanak tuttuğun da esim kendi isteğiyle verdiği 2 kişi aramıştır belki 10 yıllık zamanda....  bence eşimde de sucu ara.
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Benim eşimde polis canım ama kimseyi kaydetmiyoor telefonuna,arayıp bilgilendirme yapıyorlar,benim eşimin arama kaydı numaralarla doludur mesela her gün 20 den fazla numarayla iletişime geçiyor görüyorum konuşma süreleri de 10 15 sn felan oluyor genelde,wp üzerinden belge vs gönderme felan olsa bile demek ki kaydedip gönderip siliyor numarayı çünkü hiç denk gelmedim farklı bi numaranın kayıtlı olduğuna,hem olay olmuş 3 4 ay sonra karşına tekrar çıkmış demek ki bu 3 4 ay boyunca iletişim halindelerdi kocanda da suç var yani ama ben olsam kızı da arayıp konuşurdum
0 oy
(837 puan) tarafından
Google kendi kendine nasıl eklicek ya. Eşimin telefonundan yazarım buluşma yeri ayarlayıp eşimin ağzından haberi olmadan silerim.mesajı giderim o buluşma yerine s*çarim ağzına ne bu ya 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,652 soru

24,101,513 cevap

332,439 kullanıcı

...