0 oy
5,817 göst.
Diğer kategorisinde (6,403 puan) tarafından
Kızlar nasl göğsüme sürecem poşet bırakimi üstüne bıde neye sürerek göğsğme sürüm siz nasl kullandızn

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadece lansinoh krem ve gümüş kapak kullandım ben yara olmadi. Kantaronu sür, üstüne streç kapa istersen.
(6,403 puan) tarafından
Bnde kullanyorum kırem işime yaramadı kanıyor göğsüm sterç yok normal yumuşak poşet var olmazsa oyle kapatym
-Reklam-
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Krem gibi sur işte canım 
(6,403 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(263 puan) tarafından
Kantaron yağı koydum geçmedi tahin yagi birebir tavsiye ederim hemşire indirmişti bana 5 günde iyilsstim
(6,403 puan) tarafından
Vala bna inşşalah iyileşir her emzdrmeden snramı süryordın kantaron bide kırmızımı aldın sarımı aldn
(263 puan) tarafından
Vala canım kırmızı baktım olmadı tahin yagi em iyisi
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Lanolin krem kullanmistim benimki cok kotu olmustu kizim yanlis emiodu cuk cuk die sutte yoktu her emzirmeden once gogsumu ilik suyla islatiodum emzirdikten sonra kremi suruodum valla aglaya aglaya ciglik ata ata emziriodum surekli boyle yaptim gecti
(5,908 puan) tarafından
Surekli islat gogsunu emzirmeden once gece bile islatiodum ben yanina bir kap koy onla islatip dur emzir oyle oyle gecer zmaanla
(6,403 puan) tarafından
Ben sütüm le ıslatyroım
(5,908 puan) tarafından
Ha bide ped falan koyma sutyende giyme yapisior onlara daha cok kanior
(5,908 puan) tarafından
Sutunle baya islat o zaman bende sut olmadgi icin sıktigimda gelmiodu gec geldi sutum
(6,403 puan) tarafından
Vlla emzdrme sutyeni bıde göğüs pedı yenı kullanmaya bşldm göğüslerım kazaga deyince dha ağryordu yaa göğüs pedı üzerne hava alınan ped yazmş
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Silikon göğüs ucu kullan canım hem daha rahat tutar en azından göğüsün iyi olana kadar kullan bide emzirdikten sonra ılık suyla temizle kurula hakiki zeytinyağı sür açık kalsın kapalı kalırsa daha çok yara olur benim üst tarafları kopmuştu ben böyle böyle iyi oldum canım 
(6,403 puan) tarafından
Cnm ilk tutamamştı göğüs ucu aparatı aldm kullandım tutu ama çiğniyerek tutyır bide aparatla iyi ememıyor bı bakyorum göğsüm damarlarım tıkanıyor resmen mastıt olıyor mecbur yara olarak ta veryırum
(1,879 puan) tarafından
Anladım canım Allah şifa versin inşallah madecassol diye bı krem iyi diyolar canım doktor yazmıştı bana bide antibiyotik bı krem vermişti ama surceksin bebek emmeden iyice yıkamalisin
(6,403 puan) tarafından
Kantaron yağı bakalım iyi gelmzse kırem denerim inşşalah geçer zor ya
(1,879 puan) tarafından
Sarı kantaron yağı kullandım bende inşallah sana faydası olur benim üst tarafları koptuğu için fayda etmedi malesef denemediğim bişey kalmadı benimde :)
(6,403 puan) tarafından
Bnnmde kopmuş eşim kırmızı almş
(1,879 puan) tarafından
Benimde kırmızıydı kantaron yağı her emzirmeden sonra ılık suyla yıka uçlarını iyi gelir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
1 cevap 385 göst.
15 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Reyhan Karaca (789 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 74 göst.
+1 oy
10 cevap 189 göst.
25 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde SL (1,307 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,743 soru

24,173,621 cevap

335,995 kullanıcı

...