0 oy
572 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ay bu dizi benim psikolojimi bozuyor ama yine de kendimi izlemekten almıyorum 4 kardeşte ayrı bi tel hepsi bisey yapıyo biri temizlik hastası biri çöp topluyo biri oyuncak biri kendini kasıyo rüyalarıma giriyor ama yine de sürüklüyor insani

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız bugün o dizi varmiydi baktım çıkmamıştı izledinmi sen 
tarafından
Youtube dan izledim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dün gece bin defa kabus gibi o diziyi gördüm hep uyandım daha da izlemicem ya kendimi aynı öyle temizlik manyağı gibi görüyordum ay varya rüyada bile ağlayarak bi daha izlemicem diyodum 
tarafından
Bu gece ben kesin  ay normal de ben böyle şeyleri izlemem benim de rüyama çok giriyor ama yine de izleyesim geliyor
tarafından
İzleme kız bosver
tarafından
İzlememeye çalışıcam da gerçek bi hayat hikayesi olunca gerçekten böyle insanların var olduğunu düşününce çok etkiliyor
tarafından
Tamam vardır öyle hayat ama Baya abartmışlar cnm ya insanın psikojisi bozuluyo izlememeye çalış kötü etkilemiş seni kabus goruyon
tarafından
Ay ne biliyim Allah korusun  benim öyle annem olsa hala annemim hatırası diyip hırka için eşyalar için çırpınmam kadın takıntılı hale gelmiş psikolojisi bozulmuş
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Sürüklüyor çünkü ezgi mola mükemmel.oynuyor
tarafından
Ay evet ezgi mola dan beklemezdim gözlerini bi belertiyo böyle ben bile korktum
0 oy
(583 puan) tarafından
Zaten dizilerin geneli öyle pskolejisinj bozuyor insanın
tarafından
Ay malesef öyle
0 oy
(13 puan) tarafından
Ayy valla bu pandemi vakti hiç iyi gelmedi bana;))
0 oy
tarafından
Parkelerimi tuz ruhlayasim geldi bi an of ozonuda karistir omo parlatici sürt babam sürt:)))
(5,483 puan) tarafından
Bacım sen eceline susadın sanırım
tarafından
O an icimden geldi tuz ruhuyla ozonu  karistirmistim bilmeden duvardan duvara çarpti beni banyo tuvalet yikayacaktm ne biliyim öyle olcak adami perisan eder yeminle :)
(5,483 puan) tarafından
Onu ben de yapmıştım zamanında liseye giderken, sonra ne mi oldu, astım hastası oldum
tarafından
Allah korusun  gçms olsn insallah gecer astim zor annemdede var:(
(5,483 puan) tarafından
Alerjik astım çok şükür, çok fazla zorlamıyor beni çok teşekkür ederim bu arada
tarafından
Rica ediyorm
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Bir de bunun gercek bir hikaye oldugunu dusunursek ne kadar acı
tarafından
Gerçekte bunlar 3 kızlar mış oğlan yokmuş normalde
(1,096 puan) tarafından
Zaten bunların arasında o kadar az sıyırmak mumkun degil. Oglan nasıl boyle az sıyırmıs diyordum ki oğlan yokmus gercekte
0 oy
tarafından

Aynen canım ya valla benimde izlediğim günden beri bir değişiğim bugün elmayı deterjanla yıkadım :)

tarafından
Tövbeee  ay bide Kadir Ezildi ye kötü derler bu kadın ondan beter en azın dan o dışarı çıkıyor
tarafından
Aynen öyle canım kadirin sadece temizlik hastalığı var bu kadın başka bi evreye geçmiş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 213 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 434 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 744 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 745 göst.