0 oy
1,048 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Tabiki bize bişey demek düşmez ama ben hiç doğru bulmuyorum bir de istiyorduk falan diyorlar yazık günah ya bebeğim altı aylık olacak kazara hamile kalmazsam üç yaşına kadar ikinciyi düşünmüyorum. Hem güzelce anne sütü alsın istiyorum rabbim rızkını verdikçe hemde onunla ilgilenebileyim iki tane olursa büyük olan bence illaki ihmal ediliyor. Gelen lincler olursa umrumda değil bilesiniz bu benim fikrim.

28 Cevaplar

0 oy
(30,158 puan) tarafından

Herkesin kendi fikri saygi duymak gerekir .

-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Cevabi sorunun için de kendin vermişsin zaten "bize birşey demek düşmez " ☺
0 oy
tarafından
canim brn kizima gebe kaldigimda oglum 7 aylikti supriz gebelik olfu oglumu sutten kestim bende sen gibi dusunuyodum ama rabbim verince sukretmek dusunuyo simdi oglum 1 bucuk yasinda kizimda 3 aylik cok şükür rabbime diyorum iyikide olmus 
0 oy
tarafından
Valla kuzu gorumcem pes peşe hamile kaldı bile bile isteyerek çocukları desen dışarı cikaramiyo yazık sefil halleri valla üzülüyorum. 

Köydeydik Bebek çamurunda içinde  ikisine birden bakamio 

Valla saldim çayıra hesabı buyutuyo yazık ya .

Öyleleri yapmasın ikinciyi falan .
0 oy
(365 puan) tarafından
Bu. Konuda katılıyorum şuan 3 aylık kızım var bide altı yaşında dakizim var maalesef ilgilenemiyorum bu bile düşündürüyor beni acelemi ettim diye ihmal ediliyor bunun vicdan azabını çekiyorum hep malesef 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Sana katılıyorum cnm..olursa kismet tabi ama ilk cocuk bence biraz büyümeli ondan sonra 2.si olmali kismetse..cnku cocugun anneye ihtiyaci var en azndn 3 sene..sonra az da olsa kendi kendine yetebilir..cocugun anneye olan.ihtiyaci sadece emmek degil ki..duygusal bi iliski ve güvenli baglanma da onemli
0 oy
(453 puan) tarafından
Peki gurbette olupta çocukla oynamayan çocuk yüzü görmeyenlere ne diyorsun. 2 buçuk aylık kızım var birde 19 aylık gayette çok güzel oldu kızlarım hep yoldaş olucak birbirlerine burda beraber oyun oynucaklar. 3 4 yaşına ğelince kıskançlık başlıyor işte o zaman daha zor
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Ben de 2 yaşına kadar istemiyorum kesinlikle oğlumla iyi vakit geçirmek istiyorum eşim bazen şakayla karışık 6.ayda hamile kalsan falan diyo ama inşallah ciddi değildir affetmem onu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 476 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 683 göst.
11 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 274 göst.
3 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde DIDO (2,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 401 göst.