Pazartesi günü hastaneye gittim yattım bebeğim 3 hafta geriden gidiyormuş vücudumda kaşıntı vardı onun için de benden kan alıp özel bir hastaneye gönderilmesi gerek eşin gelsin alsın götürsün demişlerdi bu test özel bir testmiş hastane de yeni sisteme geçtiği için yeni bina olduğu için her şeyimiz tam değil o yüzden özele göndereceğiz kanını dediler ancak çocuklarıma bakan kimse olmadığı için alacakları kanı götürecek kimse bulamadım pazartesi gecesi sabaha kadar nst serum verdiler sürekli gelip şeker için kan aldılar sonuç olarak biraz enzimlerim de sıkıntı olduğunu söylediler Salı sabahı doktorlara söyledim dedim ben imza atıp çıkmak istiyorum diye Doktorlar ilk önce kabul etmediler sonra ben ısrar edince tamam dediler Kağıt imzalattılar eve geldim ama içim içimi yiyor Çünkü kaşındım halen devam ediyor Pazartesi günü tekrar gideceğim bu defa Eğer yine kan isterlerse verip nere gönder diyorlarsa oraya göndereceğim Elimde hiç param yoktu çünkü başımda eşim refakatçim Hiç kimsem yoktu Çocuklara bakacak birini buldum Eğer pazartesi günü yine yatarsam bu defa gözüm arkada kalmayacak Rabbim hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin Ama sahipsizlik gerçekten çok kötü bir şeymiş Bunu bir kez daha anlamış oldum Bir ara buraya yazıp istanbul'da oturan var mı diye bana yakınsa gelebilir mi diye soracaktım o kadar kötü oldum ki orda tek başıma kalınca anladım
1,487,471 soru
24,316,375 cevap
345,060 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın