0 oy
877 göst.
Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından
Kizlar küçüklükten beri hayalim bi kızımın olmasıydı tabiki hep dua ederdim Allahim saglikli bi evlat ver bana diye ama içim gönlüm hep kiz diye gecirirdim. Allahima şükürler olsun bi kiz evlat verdi bana. Benim gibi kiz evlat tutkunu olan varmi aranizda :) 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende ilk çocuğum un hep erkek olmasını istedim eşim kız istiyordu Rabbim erkek nasip etti 2. Kız istedik tabikş ikimizde kız olduğunu öğrenince eşim havalara uçtu ikiside canım ciğerim Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür 
(205 puan) tarafından
Ay coksukur cnm. Neguzel allaha sukur
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ben erkek çocukları cok severdim şükürler olsun dünyalarda tatlı oğlum oldu 
(205 puan) tarafından
Allah gönlüne göre vermiş canim coksukur
0 oy
tarafından

Ben ben ben iki oğlum var biri 14 biri 12 yaşında çok istedim Allah biliyor deneyelim belki olr dedik şükür rabbime gönlümdekini nasip etti 4 buçuk aylık kızçem  <3çok seviyorum çookk<3

(205 puan) tarafından
Aaaa neguzel sansiniza 3.de tutmus coksevindm sizin adiniza canim
0 oy
tarafından
Ben cnm hatta ailece biz yani:) 13 yaşında oğlum vardı oğlum derdi hep kardeş istiyo ama kız olursa yap erkekse yapma derdi eşimde başından beri kız evlat isterdi bende kız çocuğu görünce öyle ozenirdimki çok şükür Allah kalbimize göre verdi oglusumdan sonra şimdi 6 aylık da bı cimcimemiz var:)
(205 puan) tarafından
Ay neguzel masallah canım icinizde kalmamis allah a mekadar sukretsek az demekki
tarafından
Aynen öyle cnm çok şükür ikisinide tattırdı mevlam.isteyen herkese nasip olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 361 göst.
25 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merve100 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde &Alya& (526 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 789 göst.