0 oy
1,090 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (288 puan) tarafından
İkisini birden idare edenler var helal olsun onlara

Ama kıyaslama olursa hangisi zor sizce?

40 Cevaplar

0 oy
(10 puan) tarafından
Her ikiside  cok  zor  amma mecburuz 
-Reklam-
0 oy
(580 puan) tarafından
Valla cocuk varsa hem calısıp hem ev işi yapanlara Allah yardım etsin ben oğlum doğmadan önce calısıyordum zor geliyordu ama simdi evdeyim oğlum var daha da zor :D
0 oy
(179 puan) tarafından
Vallahi ev hanimiyim normalde universite mezunuyum sağlıkciykm ama tam 1 senedir tamamen ev hanimi oldum inanin çok zor asiri titizimdir ev isim hic bitmiyor bebekli olunca daha zor esimin kuzeni var ayni zamanlarda dogum yaptik 40 liylen sirf paraya ihtiyaci olmamasina rağmen bebegini birakip işe gitti cocuga bakmak zor geliyor ee aksam da gel yemek ev isi pyle ypacagina gidip annesinde yemegini yiyor aksama kadar da cocuguna annesi bakiyor kisacasi bir bakima evden kacmak icin çalışmak istedi arkadaş tabi bu bir ornek herkes ayni değil ama ev hanimligi hep kucumseniyor malesef herkes tarafından ama calisan ay yorgun geldi isten ay bilmem ne 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Valla cano bilemicem işten gelip yemek yapıp ev süpürğnce bilemiyorsun ayrımı. Evde olunca da adam pasta borek bekliyor. Yani iki ucu bklu değnek =) 
0 oy
tarafından
Ben 8 aylik evliyim bunun 7 ayi calismakla gecti daha 1 ay oldu isten cikali gercekten ikisini birden idare etmesi sadece ev hanimi olmaktan daha kolaymis bunu anladim :) vardiyali calisiyodm sabahciysam eve gelince yemegimi yapiyodm oglenciyken de sabahtan yapip gidiyodm izinli gunlerimde de temizlik yapiyodm. Ama simdi ne duzen kaldi ne bisey esimi ise gonderdikten sonra tekrardan yatiyorm oglen kalkiyorum kahvalti yap evi topla yemek yap vs yillardir calismaya alistigim icin cok sıkılıyorum ha bir de isin ekonomik özgürlüğü var kendi parani kendin kazaniyosun bebegim dogsun biraz buyusun hemen calismaya devam edicm insallah :)
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Valla ben evliyim hem çalışıyorum hem ev hanımıyım hem hamileyim:(
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Gündüz çalışıp akşam sınava gidip ordan eve yetişip annenin yaptığı yemeği yiyip evi temizleye çalışıp üstüne bir de eş olduğunu unutmamak zor..

:D

0 oy
tarafından
Çalışınca ev işlerini yine biz yapacağımız için. Biraz daha yük artıyor
0 oy
tarafından
Ev hanımı olmak daha zor ...
0 oy
tarafından
Cocugunu tek basina buyuten anneysen hem Çalışan hem ev hanimiysan en zoru canim sabah evladini ise birakip gitmek agir bir travma zaten evladini guvenip bakiciya birakmak zorundasin gidiyorsun isyerinde surekli insanlarla ugrasiyorsun ama aklinda hep evde acaba uyudu mu mamasini yedi mi huysuzlandi mi bi yandan evle iletisim halindesin kameradan gozunu ayiramiyorsun sonra isten cikiyorsun kosa kosa geliyorsun hemen yemek bulasik supurge camasir utu bir yandan evladinla geciremedigin zamani telafi etmeye calisiyorsun ev hanimligi da zor calisan olmak da surekli evde ev isi yapmak cocukla ilgilenmek de insani yoruyor calismak da kadın olmak cok zor bu hayatta anne olmak en guzel ama en zor sey
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Hem  calisisip hemde ev isini idare edebilmek gercekten zor. Esin destegi cok onemli. Bekarkende calisiyordum. Evlendiigmden beri de calisiuorum . esimden allah razi olsun her isi yapabiliyo da ben cok yorulmuyorum. Tatli dille ne istersem yapar
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Hem  calisisip hemde ev isini idare edebilmek gercekten zor. Esin destegi cok onemli. Bekarkende calisiyordum. Evlendiigmden beri de calisiuorum . esimden allah razi olsun her isi yapabiliyo da ben cok yorulmuyorum. Tatli dille ne istersem yapar sagolsun
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Valla gecen seneye kadar çalısan bir kadindım simdi ev hanimiyim ama kesinlikle iş hayati daha zor evdeyken aman bu isi yarin yaparım şu isi bugun yaparım diyebiliyorsun ya da temizlige giristin mi dinlene dinlene iş yap ama çalışırken öyle degil ay cok yoruldum 2 dk dinleniyim diyemezsin iş yerideyken :/
0 oy
tarafından
Bence anne olmak çok zor
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Ev hanımı daha zor 
0 oy
(270 puan) tarafından
Tabiki çalışan bayan olmak zor.Çalışan bayan olmak ev işi yapmamak anlamına gelmiyorki.Akşama kadar çalışıyorsun eve geliyorsun yine çamaşırın var yine bulaşığın var yine temizliğin yine ütün.Çalışan bayanlar işten gelince ev hanımlarının yaptığı işlerin aynısını yine yapıyorlar.Hemde gece yarısına kadar.Çocuk gece uyumuş mu uyumamışmı hasta mı olmuş ne olmuş sabah yine erkenden kalkıp işe gitmek zorundasın.Ev hanımlarının gün içine yaydığı işleri ben işten gelince gece yarılarına kadar aynısını yine yapıyorum.Hep imrenmişimdir ev hanımlarına.
0 oy
(1,182 puan) tarafından
Çalışan olmak zor
0 oy
tarafından
Çalışmak zor yaa 

Ev hanımı olmak daha güzel :) 
0 oy
tarafından
Ben çalışan bi insandım bebeğim oluncaya kadar hem ev hem iş güzel gidiyodu hwr işimi hallediyodum şuan bebekli ev hanımı modundayım dünyanın en zor şeyi bana göre .çalışmak ev işlerinin yanında çok basit kalıyo . Bu kadar uzun süre evde hiç kalmadığım için hep diyodum oh ev hanımlarının işi n3 kolay iki yemek yap bide süpür sil akşama kadar yan gel yat ama evde iş bitmiyormuş sürekli evde  oluncA büyük saygı duyoyorum ev hanımlarına 
0 oy
(1,114 puan) tarafından
İkisi de zor bence. Çalışıyorum ama kendi işimin olma rahatligi var erken gitmiyorum istediğim saat çıkıp geliyorum iki çocuğum var eve gelip yemek ev işi derken bı hayli zor oluyo ama eve geldiğim zman enerjik oluyorum bitkin olmuyorum. İki ay çalışmadığım da oldu doğumdan dolayı evde iş yapasim gelmiyordu tembellik çöküyordu üzerime. Böyle yoruluyorum ama kafamda rahat oluyo çalışırken sinir stres kalmıyo bende :)

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 783 göst.
14 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 423 göst.
4 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ❤Şahmeran❤ (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 424 göst.
+1 oy
32 cevap 1,176 göst.

Kategoriler