0 oy
1,765 göst.
Diğer kategorisinde (1,096 puan) tarafından
Kızlar daha once hiç yemedim sakatat yiyen bir insan da degilim TV de görünce canım çekti ama yiyemem ya da öğürürüm diye korkuyorum. Eger midem bulanırsa bir hafta birsey yiyemem cünkü. Ayıptır soyleme si yiyen varsa bana tadının neye benzediğini soyleyebikir mi bilindik birseye benziyor mu tadı

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok lezzetlidir kendileri ben bayılırım off kimyon da atacaksın misss tadı anlatılmaz ki ye gor:)
(1,096 puan) tarafından
İnş canım getirebilirse babam yicem
-Reklam-
0 oy
(1,712 puan) tarafından
sakatat ürünlerini hiç sevmem meraktan etmem
(1,096 puan) tarafından
Bende yemezdım ama bir sapırdattı. Üstüne gebelik eklenince durum bu =)
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Ooff ya şirdan mumbar kirkkat hepsini merak ediyorum tadlarini temiz ve hijyenik yapan tanidik bi yer olcak ki gönül rahatlığıyla yiyesin iyisimi adanaya gitmek bunlari yemek için 
(1,096 puan) tarafından
=) bacı ben 20 km ötedekine gidemedim Kı nasıl gidem adanaya =)
(1,134 puan) tarafından
Kız işte has yeri orası ya ondan diyom benimde canim istedi geçenlerde hamileyim yeni gelin dizisinde ayşe denen güddük nasil yiyo canim çekmişti şimdi senin postu görünce aklima geldi yine canim çekti
(1,096 puan) tarafından
Kız bende gebeyim. Bende aserdim ya. Sen aserme aserme gittim de ne istedim bir de bulunan birsey de degil buralarda.
(1,134 puan) tarafından
Aynen ya hoş bulunsada  güvenilir mi temiz mi bilinmez  gecen tantunicinin önünden geçiyorum  tantunici usta müşteriler afiyetle yemek yiyo o en arka masada burnunu kurcaliyo nasil iğrendim  bu salginda ellerini bari yikiyo mu acaba o kadar insan elinden yemek yiyo pislik
(1,096 puan) tarafından
Sorma bir de o var vallaha

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 420 göst.
11 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,438 göst.
8 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 577 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 465 göst.

Kategoriler

1,476,408 soru

24,168,835 cevap

335,761 kullanıcı

...