Dün bizi iftara çağırdılar gittiğime pisman oldumoglum 3 buçuk aylık çok zayıf niye kilo almiyo niye buyumuyo niye her banyodan sonra fitil kullanmiyosun sütün yetmiyo hazır süt ver falan sinir oldum 3 aylık çocuğa hazır süt mü verilir. halbuki 3 aylıkken 6 buçuk kilo 61 cm di doktor iyi dedi sizce kızlar çok mu zayif
Cano sen onları asla mutlu edemezsin... bebeğin mutluysa senden iyisi yok boşver doktordan daha mı iyi bilecek... ayrıca hazır süt versen inan kiii 'aaa biz böyle bişey görmedik, 3 aylık çocuğa hazır süt mü verilir, biz 4 yaşına kadar emzirirdik, şimdikiler şöyle böyle....' vır vır vır yani tek dertleri bişey söylemiş olmak işte laf olsun torba dolsun...
Benim oğlum 4 aylık 6 kilo boy 60 cm. Banada çok söylüyorlar Kaynanam her geldiğinde oğlan bir yumak kalmış kurumuş hiç kilosu yok her zaman söyler sinirlenirim ama
Kuzum ya sen bu soyleyeni niye takiyorsun ki uc aylik bebege sut ver diyen biri dusun gerisini benimki de iki aylik kilosu 5700 uc aylikken bahsettigin kilo da olur muhtemelen salla gitsin yahuu
Maşallah size öyle diyenlere kulak asma canım bosver, sanırsın kendileri analarından 18 yaşında doğmuş tövbe tövbe yaa
Benim oglumda zayıf görünüyor ama 3 aylıkken 7 kiloydu canım seninki de maşallah çok güzel önemli olan sağlık bence
Gayet iyi canim kilosu benimde 3 aylik kizim var gecen kaynanamgil geldi bu cocuk hic kilo almamis hic buyumemis diyo benim kizimin kilosu 5.700 boyu 63 cm ama iste elimizden geleni yaptigimizi bilmiyorlar insanı sinir ediyorlar
Hic takilma oyle diyenlere gercekten bende viktim bu laflari duymaktan kizim da emmeyi birakti mama veriyorum 9. Ayinda bu cocuk ndn hic gelismiyor neden kisa bebek hic annesini ememedi buyuyemicek hep bi tar laflar takmamaya calisiyorum ama insan da dayanamiyor
1,487,531 soru
24,317,314 cevap
345,133 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın