0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Kızlar 2 oglumdada 3 cuma okudum sela ile ezan arası ebeye verilecek bebeğin hastane çıkışını açip açip okumuştum bildiğim duaları okudum hep ..

Ama bu kızımda 1 hafta kaldı dogumuma hastane kıyafetleri hazır değildi okuyamadım hiç birşey olurmu ya okumayan varmı ?

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk kez duyuyorum canım ama çok güzel biseymis keşke bilseydim bende yapardim 
(134 puan) tarafından
Ilk defa mi duyuyorsun canm nerelisin mezhepten de olabilir doguma 3 hafta kala ebeye verilen bebeğin kıyafetleri çıkar öğlen ezan ve sela arası abdest alarak bildiğin dualar okunur güzel birşey..  ama ben bu gebeligim de okuyamadm
tarafından
Nevşehir Yozgat karışımı bebeğim:)ilk kez duydum ama çok anlamli güzel bişey bence
(134 puan) tarafından
Aynen cnm güzel birşey:)
(929 puan) tarafından
Yozgatın neresinden canım
tarafından
Yerköy dogmlym canım ailem kayserde aslen koyundenz bogazliyan tarafi yakinda bende yozgata tasncam
(929 puan) tarafından
Ya  bende yozgatlıyım da dikkatimi çekti
-Reklam-
0 oy
(42 puan) tarafından
Bende hic duymamistim ilk kez duydum 
0 oy
(2,112 puan) tarafından
İlk defa duydum. Bilsem yapardım güzel bir şey bence. 2. ye artık :)
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bende ilk defa duydum cnm
0 oy
(3,818 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum kuzum öğrendiğim iyi bende 2. Ye okurum artık 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
İlk defa duydum canım nerelisin baya bı yerde bulundum yaşadım farklı kültüre gelin oldum ama ilk defa duyuyorum 
(134 puan) tarafından
Balıkesir liyim bulgar göçmeni macır ım bizde böyledir ama 1 kişi nin bile bilmemesine şaşırdım alla allah
(7,436 puan) tarafından
Macirlarin arasında da çok yaşadım duymadım hiç.ama çok güzel birşey sonuç olarak senin niyetin önemli bir hafta kalması birşey değiştirmez diye dusunuyirum sağlıkla al kucağına insallah
(134 puan) tarafından
Amin inşallah evet canm 2 oglumdada yaptm ama bunda yetişemedim hepimiz saglikla bebelerimize kavuşalım ins
(7,436 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(929 puan) tarafından
Bende ilk defa duydum bu nasıl oluyo tam bilgi vere bilirmisin
(134 puan) tarafından
Doğumuna 3 hafta kala cuma günleri sela ile ezan arasında bebeğine hazirladigin hastane çıkışını açıyorsun bebegini giydiriyormus gibi
Hem okuyosun hem kıyafetlerine dokunuyorsun abdestli bi şekilde bildiğin duaları okuyorsun amin deyip kapatıyorsun canım
(929 puan) tarafından
Çok sagolasın canım bende yaparım inşallah
0 oy
tarafından
Bunu ilk defa duydum bende bence sağ salim doğması için her daim okumak dua etmek lazım illa ki bir günle sinirlandirmamak lazım rabbim acısını göstermesin inşallah sağlıkla al kucağına yavrunu 
(134 puan) tarafından
Tabikide öyle ben bunu babannemden öğrendim ama hep okumak önemli tabikide yer gök dua ile dolu allah razı olsun 2mizde sağ saglim çıkarız ins
0 oy
tarafından
O kadar kitap okudum araştırdım ama hiç denk gelmedim kaynak falan var mı bende hamileyim genelde duaları okumaya özen gösteririm

Ama sela ezan arası cuma süresi okumak kısmet karı koca arası muhabbet için okunur 
(134 puan) tarafından
Kaynağını bilmiyorum babannem den öğrendim sormakta aklıma gelmedi hiç babanneme :) ki geçen denk geldim eşimin halası da biliyor onlarında bebekleri olucak
tarafından
Fazileti ne acaba çok merak ettim
0 oy
tarafından
İlk kez duydum kuzum niyetini bozma oku koy çantana 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 192 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
19 Kasım 2022 Kültür-Sanat kategorisinde terslale (3,405 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 269 göst.
28 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dilekk (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 377 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde emirinannnesi (215 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,440 soru

24,085,763 cevap

331,459 kullanıcı

...