0 oy
959 göst.
Diğer kategorisinde (2,788 puan) tarafından

image

image

kızlar hastaneden çıkışta bebeği koymak için bu eski model pusetten aldık içinde kalın karton mu desem tahta mi desem bişey var bu olunca puset düz duruyor çıkarınca şaftı kayıyor çıkarıp bebeği içine koysak düz durmaz tutamayız çıkarmadan da koyulmaz çok sert nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı bunu atmalı mıyım altına ayrı bişey mi sermem gerekiyor kullanan bilen var mı,normalde altı sert olur diye bilihorum ama bu bildiğimiz bez ve düz durmuyor 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
içine battaniye tarzı yumuşak bişi koy bişi olmaz o tahtayıda cıkarma cıkarırsan bebeqi koyduqunda allah korusun puset yırtılır bebegin düşer hepimizinki öyle 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Altına battaniye  katla koy canım öyle daha iyi olur daha kolay taşınır o altını çıkarında çocuk içine gömülür rahat edemez 
0 oy
(799 puan) tarafından
İçine ince bir minder yap bence canım öyle rahat edemez diye dusunuyorum
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Onun üzerine mukkava koyabilrsin kuzum 
0 oy
(758 puan) tarafından
Altının sert olmask lazım zaten canım çıkartma onu. İstersen  ince battaniye ser bebişin altına 
0 oy
tarafından
Onu çıkarma özelliği zaten o

Içine battaniye ser bebeği öyle yatır zaten yenidoğani çok yumuşak yerde yatırmamak gerek
0 oy
tarafından
Ana kucağı canım o puset değil o kartonu çıkarma kalsın sen onun içine battaniye ser ici yumuşak olsun
0 oy
(1,860 puan) tarafından
İçine yumuşak battaniye ser bebeği ddirek koyma 
0 oy
tarafından
Onlar hep öyle kuzum bende bununla çıkarttım hastaneden yumuşak battaniye serdim altına 
0 oy
tarafından
Ben 2 Aylık olana kadar onu kullandım.  Içine minder gibi bisey serdim . Hastaneye falan giderken rahat oldu
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Cano içine bahtaniye ser yumusak olur o. Yada ince bir yun yastık yapabilirsin hep içinde durur. Peki bende puset var onu götür cem o zararlı mı ona koymak bebeği bileniniz var mı
(1,652 puan) tarafından
Bende pusetle cıkardın canım sadece yenı dogana uygun degıkse belı bukulmesın cukur kalmasın dıye orta kısma mınık mınder dıkmıstım ıcıne boncuk elyaf doldurmustum popo koycagı kısım yukselmişti yanı :)
(1,096 puan) tarafından
Aa bizde pusette oyle bir aparat var canım boyle tam o bel kısmına gelen yeri doldurup duzelstiriyor acaba o mu
(1,652 puan) tarafından
Odur buyuk ıhtımalle  fotosunu atsana post acta kullananlar bakar yardımcı olur
(1,096 puan) tarafından
Tamam canım atayım bakayım daha var doguma ama ben son iki ay kalana kadar bitirmek istiyorum. İlk bebeğim de cok zorlandım hazırlıklarda bunda kendi kendime yapmak istiyorum
(1,652 puan) tarafından
Anladım canım ınsallah sag salim kavusursunuz :)
(1,096 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(10,885 puan) tarafından
içine çarşaf gibi bir şey ser zaten bebeği de battaniye sardığın için bebek ol sertliği hissetmez eğer o tahtayı çıkartırsan opuserek beş para etmez kullanılmazda
0 oy
tarafından
Ben içine elyaf yastık koyuyordum canım 
0 oy
tarafından
Cnm onun ayri sungeri oluyo bnmkide oyleydi icine ortu katlayip koyuyodum sonra o sungerden gecti elime onu koydum yumusacikti
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Ben a101 den alt açma minderi almıştım. İnce sungrrden yapılmış dışı pamuk kumaştan. Bu portbebenin içerisinde bebek arabalarında hep onu kullandım çok rahat ettim. Eğer öyle bişey bulamazsan kendin yap ince bı sungrrden. Dışını eski binyastik kılıfı falan varsa kaplarsin

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 357 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 2,005 göst.
9 Ocak 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Selmaaa288_12bf9 (10 puan) tarafından soruldu