size bi sorayım anneme dedim kızdı sakın dedi Kizzlaar kayınbabam dugunde bana 60 70 milyarlık bilezik aldı ama hep tedirginlerdi ben hadi altınları alıp giderim oturmam diye korkuyolardı bunu hissediyodum dugunden sonra onlarda kaldı 2 3 ay sonra ben bi sekilde onlardan aldım rahatsız olduklarından kuyumcuya verin dursun zaman kotu dediler goturduk verdik lazım oldukca alıyoruz doya doya takamadim daha. Neyse kotu seyleri hatirlayip kendimi sinirlendirmek istemiyorum iyi olan artı yönlerini dusunuyorum. Kotu insan degiller evlerine giderim kızım derler evlerinde bisey ikiyse birine bize verirler esirgemezler cok yardimci olurlar bize cogu seye para vermiyoruz. Tarlası evi arabası var ilerde bize kalacak. Arabası iyice kotuledi surekli ariza veriyo bizde sakayla karısık degistir baba dedik borcum var seneye dedi biz yardımcı oluruz canın sagolsun dedik yok yok sagolun canlarım dedi oyle kaldı. Bugunde aradı arabayı degistircem yardimci olursunuz demi dedi. Is ciddiye binince yokda diyemedik. Esimde vermek istemiyo ama hayırda diyemedi. Kara kara dusunuyoz simdi napsak diye. Borc olarak alcaklar ama ne zaman oderler oderler mi nasil oderler bilmiyorum. Hani ilerde alın şu tarla sizin olsun derlerse cok sinir olurum. Zaten o altinlari vermesekte esimin hakkı. Kendimiz araba alsaydık keske kapimizda dururdu. Simdi araba lazim olunca soyleriz aliriz ama kendi malın gibi olmuyo cekiniyoruz bazen. Siz olsanız napardiniz versek oyle vermesek oyle
Kasinmissiniz cnm biraZ sizde belkide altinlar elden ciksin diye aliyodur arabayida bunu dusundurttu bana
Valla siz ağzınızla gel parayı verelim demişsiniz yani şimdi vermesen ayıp hangi yüzle bi daha isteyeceksiniz arabayı verseniz geri alamazsanız giderr bütün altın en iyisi bankaya kasaya faize koyduk diyin faizi bozamıyoruz diyin
1,472,688 soru
24,114,449 cevap
333,161 kullanıcı