0 oy
1,619 göst.
Diğer kategorisinde (2,172 puan) tarafından

size bi sorayım anneme dedim kızdı sakın dedi :)Kizzlaar kayınbabam dugunde bana 60 70 milyarlık bilezik aldı ama hep tedirginlerdi ben hadi altınları alıp giderim oturmam diye korkuyolardı bunu hissediyodum dugunden sonra onlarda kaldı 2 3 ay sonra ben bi sekilde onlardan aldım rahatsız olduklarından kuyumcuya verin dursun zaman kotu dediler goturduk verdik lazım oldukca alıyoruz doya doya takamadim daha. Neyse kotu seyleri hatirlayip kendimi sinirlendirmek istemiyorum iyi olan artı yönlerini dusunuyorum. Kotu insan degiller evlerine giderim kızım derler evlerinde bisey ikiyse birine bize verirler esirgemezler cok yardimci olurlar bize cogu seye para vermiyoruz. Tarlası evi arabası var ilerde bize kalacak. Arabası iyice kotuledi surekli ariza veriyo bizde sakayla karısık degistir baba dedik borcum var seneye dedi biz yardımcı oluruz canın sagolsun dedik yok yok sagolun canlarım dedi oyle kaldı. Bugunde aradı arabayı degistircem yardimci olursunuz demi dedi. Is ciddiye binince yokda diyemedik. Esimde vermek istemiyo ama hayırda diyemedi. Kara kara dusunuyoz simdi napsak diye. Borc olarak alcaklar ama ne zaman oderler oderler mi nasil oderler bilmiyorum. Hani ilerde alın şu tarla sizin olsun derlerse cok sinir olurum. Zaten o altinlari vermesekte esimin hakkı. Kendimiz araba alsaydık keske kapimizda dururdu. Simdi araba lazim olunca soyleriz aliriz ama kendi malın gibi olmuyo cekiniyoruz bazen. Siz olsanız napardiniz versek oyle vermesek oyle

24 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kasinmissiniz cnm biraZ sizde:D belkide altinlar elden ciksin diye aliyodur arabayida bunu dusundurttu bana:angel:

(2,172 puan) tarafından
Seytan neler diyo neler ama kaşındık biz o dogru :D
-Reklam-
0 oy
(327 puan) tarafından
O kadar yardimci oluyolarmis kendin soyluyosun ki iyi insanlarmis vermelisiniz bence zaten size kalmiycak mi hersey oyle dusun geri yapamasa bile
(2,172 puan) tarafından
Bize kalacak inşallah tabi tavuk gelecek yerden esirgemeyim esimin ailesi ekmeklerini yiyorum ama dugun olsa bi yere gidecek olsam ne takıcam yada ihtiyacimiz olsa onlara arabayi satin mi diycez
(327 puan) tarafından
Ne kadar var bilemiycem ama hepsini vermeyebilirsin sayisina gore 3 tane falan kalsa yine hic yoktan iyidir
0 oy
tarafından

Valla siz ağzınızla gel parayı verelim demişsiniz yani şimdi vermesen ayıp hangi yüzle bi daha isteyeceksiniz arabayı verseniz geri alamazsanız giderr bütün altın en iyisi bankaya kasaya faize koyduk diyin faizi bozamıyoruz diyin :D

(2,172 puan) tarafından
Kuyumcularında duruyo bilirler :) anca bu aralar dogurursam gundem degisir unuturlar diye bekliyorum :D
tarafından
Aldık kuyumcudan banka da diyin faize verdik şimdi bozamayız diyin işte
0 oy
tarafından
Bence cok fazla da yardim etmeyin yanlis anlamayin ama yarin ne olacagi belli olmaz benim kimseye guvenim kalmadi ben olsam sakaylada olsa yardim ederim degistir falan demem kendi imkani varsa degistirsin bi 10 bin 15 bin verin bence az bi miktar
(2,172 puan) tarafından
Boyle olacagını bilemedik demiş bulunduk is ciddiye bindi simdide kara kara dusunuyoz bizde hata

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 214 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu
+2 oy
31 cevap 650 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 351 göst.
0 oy
11 cevap 383 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu