0 oy
483 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,379 puan) tarafından
İyi günler arkadaşlar daha önceden de yazmıştım o kadar konuşulmasına rağmen yine şiddet hakaret yaşamstm eşimden.Onu kaç kere uyarmana ne olursa olsun şiddet olmasın işin içinde sonra yüz yüze bakıyoruz geriye dönmesi eskisi gibi olması çok zor dememe rağmen.E şimdi yine hic bir şey olmamış gibi yaklaşmaya çalışıyor ben ne yapacgm gerçekten anla veremiyrm beni sevdiği için mı yoksa başka bir şey mi .özür dilemez gönül almaz ki yaptığını hicbir şey kapatmaz ama böyle de hicbir şey olmamış gibi yaşanır mı ya Nasıl eskik gibi olmayı bekliyor ki 

5 Cevaplar

0 oy
(4,148 puan) tarafından
Ozur dilemekkk onlara o kadar agir geliyo ki bnm esimde oylee birsey 9lsaa gelir sirnasir konusmaya calisir guldurmeye calisir ama agzindan özur dilerimi asla duymazsinn. .
(1,379 puan) tarafından
Onlara göre kendince özür dileme şekilleri böyle belki .ama bu yaptıklarını bu kadar hafife alması canımı sıkıyor özürle bile affedilmeyecek şeyler bunlar .
(4,148 puan) tarafından
Yetistirilis canm benm esimde cok fazlaa ego vardiir. Cunku ailede oyle gormus ozur dileme yok onlarda asla. O yuzden bizde cok catisiyoruzz 10 yillik evliyim agzindan sayilidirr gercekten ozur duleyio gonkumu almasi bi sekilde kiricam.onun egosunu grurunu
(1,379 puan) tarafından
Zaten o aile yuzunden cekiyoruz sıkıntıları.Biz de.de erkek hakim kadın sus pus annesindn öyle görmüş öyle biri istiyor inş yenerler bu düşüncelerini
(4,148 puan) tarafından
Aynn benmkinn annede oyle ama defalarca soyledim bn senn annenn deilim die ama idrak edemiyolar. Bnde oylee olamm yapim geregi asla.
-Reklam-
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Siddet en buyuk hakarettir zozlusude fizikselide ben olsam demeyecem cunki kimsenin sartlari esit deil malesef ki Allah esine hidayet sanada huzur wersin kuzumm
(1,379 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inş çocuklar için her şey onları görüyorsun bizimle bir oldukça mutluluğunu sonra afalliyorsn tabi bu şekild e de gitmez çok zor gerçekten Rabbim düşürmesinkimseyi böyle bir duruma
(6,396 puan) tarafından
Ben huzursuz bi ewlilikte en cok cocuklara uzuluyorum hep derim anne baba bi gecede yatakta barisir olan cocuklara olur huzursuz bi ewlilikte buyuyen biri olarak soyluyorum babamin anneme yaptiklari bizi ondan soguttu vijdan merhamet tasiyorum ama bi baba sevgisi duyamiyorum anneme kuse bizede kuserdi sonra onlar barisirdi bizle konusurdu ben bir turlu isinamazdim hala oyle anneme kuase oglumu bile sevmez
(1,379 puan) tarafından
Ben bunlardan da beterini yaşadım canım anem.ve babamda hep şaşırdim bunlar bu kadar şeyi yaşayıp ertesi gün nasıl bir şey olmamış gibi devam.edoyorlar diye olan tabiki bizlere oldu hep şimdi kendi evliligimde de bunları görmek istemiyrm kabullenmeyen böyle bir şeyi
(6,396 puan) tarafından
Cocuklarin icin esinle bunun cozumune bak kuzum cok sukur benim guzel bi ewliligim war rabbim burdan yuzumu guldurdu insAlalh senin icinde hersey cok guzel olur
(6,190 puan) tarafından
Cocuklar icin diyorsun ama en buyuk zarari cocuklarina veriyorsun.Siddet olan ailede buyuyen cocugun psikolojisinin normal oldugunu,mutlu olduklarini dusunuyorsan cok yanlis dusunuyorsun.Ya siz bu siddeti bitirecesiniz ya da o cocuklar buyunce o evden kacar bunu cocuk gelisimci ve annwsi babasi surekli kavga eden bir insan olarak soyluyorum.O anlari yasamayan kimse bunun psikolojisini,nasil hasar biraktigini asla bilemez
(1,379 puan) tarafından
Ben zaten öyle bir ailede büyümüş birisiyim zorluklarını bizleri ne duruma getirdiğini de çok iyi biliyrm ve bende çocuk gelişimciyim bu şekild e çocuklar için  çok sıkıntılı olduğunu en iyi ben biliyrm ama şöyleki eşim bana iyi bir es değil ama çocuklarına karşı iyi baba kızım çok düşkün ve çocuklar küçük bende şu anlık çaresizm düzelecek diye bekledim bunca yıl benden yana çoğu şey düzeldi ama eşimde  yana hayır eğer bu şekild e giderse zaten çocukları böyle bir ortamda büyütemem
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Benim eşimde öyle kavga ederiz hakaret etmez kötü kelime etmez ama her sinirlendiğinde vurur sonra hicbisey olmamış gibi gelir konuşur güldürmeye çalışır üç senem oldu hep aynı  bn intihar bile etim , bir hafta annem gilde kaldım geldi zorla aldı beni ağladı pişmanım dedi tek suç onda değil bizim aramızda ki tek mesele anlasamamiz kavgalarimizin nedeni o başka bişey değil ama işte ...
(1,379 puan) tarafından
Ne diyeyim canım Allah akıl versin hepsine yardımcımız olsun inş.Ben gidemedim de hicbir yere onun da rahatlığı var ne yaparsam yapayım diyor.
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Aynı durumdayız canım ama unutulmuyor böylede tedavi olmaları lazım yoksa düzelmez 
(1,379 puan) tarafından
Aynen canım bu böyle gitmez madem çocukları dusunuyrz
(2,481 puan) tarafından
Aslında en doğrusu öyle insanların hayatımızda olmaması da işte ortada çocuk olunca elimiz kolumuz bağlanıyor gerçekten erkeklerin kahrı çekilecek gibi değil cesaretlerinede hayranım ha yemeğini veren biz, suyunu veren biz hiç korkmuyorlar da bizden hadi canımıza tak etse bir zehir versek :)))))))))
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Siddet gosteren bir adamin sevgisinden bahsedilenez bnce cnm..seven adam kıyamaz ki .ama tabi hayat sartlarini bilemem..bn  olsam ilk siddetinde direkt boşarım..cnku bunu yapabilirim hem ekonomik özgürlüğüm var hem ailem hep arkamda..ama seni ve aileni bilemedigim icin bisey diyemem 
(1,379 puan) tarafından
Ilk yaptığında böyle bir şey yapabilseydim ailem arkamda olsaydı ki onlardan dolayı bu şekild e bir evlilik yaptm bunlar olmazdı evet şimdi iki çocuk birden şartlar ağır çocuklar küçük ve şimdilik çocuktan ötürü calisamyrm
(3,074 puan) tarafından
Aynen ailen arkanda olsaydi ve ilkinde tepkini koysan bidaha cesaret edemezdi ya da etseydi yine birakirdin yani..her şey daha farkli olabilirdi..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 113 göst.
13 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde ElaLii (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
3 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.
4 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 452 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,800 soru

24,174,261 cevap

336,032 kullanıcı

...