0 oy
864 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çocuğunuz kara biri kara dediği zaman alınır misiniz? Zorunuza gidermi.  Kizin numarasını  bulup benim cocuguma kara deme diye mesaj atar ve kocanıza kocasını aratir misiniz?

28 Cevaplar

0 oy
(11,622 puan) tarafından
Vala oglumuda yegnimi kızımı severken hep çirkin diyorum hoşuma gidiyo ama kardesimde biliyo sevgiden öyle diyorum bişey demiyo ayninsekil onlarda sevgiden dese kizmam ama baksam gerçekten bulupndile getiriyo sorun gider 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Söyleyenin söyleme şekline bağlı eltimin kızı da esmer bizde ona kara kutu diyoruz ama sevdiğimiz için kötülük olsn diye değil 
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Ya insan alınır tabi ama takma boşver herkesin yavrusu kendine en güzel
0 oy
tarafından
Umrumda olmaz... 

Bnm çocuğum dünya güzeli kim ne derse desin. 

Milletin lafına bakacak olsaydım ooooooooo evimin yolunu bulamazdım cnm. Bosver değmez. 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
söyleyiş tarzına bağlı nazar değmesin diye severken söyleyenler var ama ciddi söyleseler ben tepkimi veririm kocamı filan aratmak sacma
0 oy
tarafından
Sinirlenirim ve o esnada kim olursa olsun kızıma öyle deme derim 
0 oy
(519 puan) tarafından

benim ilk kızım çok kararmıştı 1 Ay sonra sonra açıldı gerçi ama sonra benim komşum gidip gelip bu ne kadar çirkin benim yorumum çok güzel bı kime çekmiş çok kara benim torunum sole böle diyip durdu bir deil iki deil en son dedim size çekmiş neolcak hamileyken sürekli sizi gördüm kizimda size benzedi dahada ağzını acipta bişey diyemedi :)

0 oy
tarafından

Gülerek dese bile zoruma giderdi ne yalan söylim 

Uyarirdim heralde 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 277 göst.
5 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yanlizbirkul (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 884 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 11202105 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 864 göst.
0 oy
59 cevap 1,919 göst.
2 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defne_batuhan (3,355 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,798 soru

24,174,194 cevap

336,028 kullanıcı

...