0 oy
562 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Sabah eşimi gönderdikten sonra uyudum kızımda beşiğinde uyuyordu ağladığını duymadım pat diye ses geldi uyandım ki kızım yerde su falan içirdim sakinleşti emzirmek için yatağa aldım yastıklar değişmiş ben sol tarafta yatıyordum ne ara kızımı aldım ne ara yastıkları değiştirdim hatırlamıyorum o sahne yok bende yanıma aldığımda hiç uyumam alsamda yere minder sererim alnı şişmiş yatağın yanında komidin vardı oraya çarpmış mı bilmiyorum ağlayacağım çok kötüyüm hiç bu kadar dikkatsiz olmadım değildiim :'(:(:'(

14 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Benimkide iki.kez dustu artik yataga yanima felan almiyom.yerlerde olee 
tarafından
Normal de yerde yada beşikte yatar sabah ben uyanınca yanıma alırım emziririm uyumam ama nasıl oldu bilmiyorum hiç :(
-Reklam-
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Her annenin başına gelen blr şey. Bebeğini takip et canm gözünde kayma fln varmı diye 1saat uyutma geçmiş olsun
tarafından
Yok şükür takip ettim 2,30 saat oldu uyumak istedi kusma falan etmesinde ne sıkıntı yoktu karnını doyurdum uyuttum
0 oy
(50 puan) tarafından
Gecmis olsun canim dikat et biseyi var mi kizinin cuma gunu oglum koltuktan dusdu burnuna dikis atildi 
tarafından
Sağol canım sizede geçmiş olsun alnı çok kızardı birde şişti
(50 puan) tarafından
Sagol canim insallah oda hemen gecer canim
tarafından
İnşallah kuzum
(50 puan) tarafından
Canim nasil oldu kizin kizarikli gecdimi
tarafından
Yok canım resim atayım da bak ay çok kötü yaaa :( hala kendime gelemedim
(50 puan) tarafından
Kiyamam ya nasilda kizarmis nasil acimisdir simdi cok agladi mi
tarafından
Yok şükür çok ağlamadı 1 dk falan ağladı
(50 puan) tarafından
Cok sukur  canim
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim hepimizin başına geliyo böyle şeyler malesef inşaAllah bişey olmaz 
tarafından
Sağol kuzum bir şeyi yok şükür alnı kızarmış birde şişmiş
0 oy
tarafından
Kusmasına dikkat et 1 saat uyutma canım oyala oraya da buz yok beze sarıp
tarafından
Yaptım canın takip ettim şükür bir şeyi yok sadece kızarıklık ve sişlik var 2,30 saat oldu uyutuyorum yemeğini falan yedi emdi şükür bir şeyi yok göz kayması falan :(
0 oy
tarafından
Abla şimdi gördüm postu çok üzüldüm bişey oldumuuuu
tarafından
Yok şükür canım ya şişlik ve kızarma var sadece
0 oy
tarafından
Gecmis olsun sisen yere sanayag sur morlugunu aliyor yada ekmek cigne koy ikiside aliyor
tarafından
Sürerim kuzum uyanınca ekmeği çiğneyip koycam sağol kuzum
0 oy
(489 puan) tarafından
Canim başımıza gelmisti bilirim.  Doktorw gittim hemen.  Bursey cikmamisti.  Birdaha aklinda olsun dedi doktor 2 saat uyutmayacaksın kusma olursa sorun var demektir hemen hastaneye götürürsün demisti.  Zaten halinden birsey oldugu da anlaşılır demisti .  Geçmiş olsun
tarafından
Şükür bir şeyi yok 2,30 saat geçti uyudu şimdi kusma göz kayması emmese sıkıntı yok canım
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm 
tarafından
Sağol kuzum
0 oy
(651 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm tez zamnda iyilessin çocuklar düşe kalka büyürler mühim bisey olmasinda
tarafından
Sağol balım şükür bir şeyi yok hamdolsun
0 oy
tarafından
Gecmis olsun canim olur oyle her kesin basina gele bilir beninde oglum bi kac defa düştü 
tarafından
Sağol kuzumda vicdanım rahat değil
tarafından
Canim cok yoruluyoruz uyku tutuyor insani bende kotu oluyorum amma napalim bilerek olmuyorki
tarafından
Aynen birde bu gece hiç uyuyamadık uyu uyan uyu uyan şaşırdım iyice
tarafından
Oyle canim zor gercekten cocuga bakmak
tarafından
Aynen kuzum
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun bitanem, benim oğlan da dün düştü Allah'tan yastıkla beraber düştü de bir yere vurmadı kafasını falan. Yastık altındaydı ama çok ağladı onunla birlikte ben de ağladım. Cidden kötü bir durum

tarafından
Sağol balım sizede geçmiş olsun canım ya bilmiyorum nasıl oldu nasıl aldım ettim komidine vurmuş vurduğu yer kızarmış bende çok ağladım vicadım da hala rahat değil
tarafından
Çok şükür bir şeyi yokmuş kuzum, sen de kendini yıpratma üzme
tarafından
Öyle de ne bileyim kızımın öyle ağladığını ilk defa duyunca çok kötü oldum
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Bende yanıma yataga aldım bi hata yaptım insanız olabiliyor bile işteye yapmiyoruz düştü oğlum ağlama sesine uyandim aklim çıktı yaninda puf oturak vardı ayak kismina çarpmış  sanırım kaşının kenarı kanadı morardi bende korktum kolu bacağı kırıldıysa diye kusma gözde kayma varmı takıp et geçmis olsun
tarafından
Normalde kendimdeyken alırım yanına yastık koyarım ama bunda nasıl aldım geldim hiç bilmiyorum :( şükür öyle sıkıntısı yok canım 2,30 saat sonra uyuttum
0 oy
tarafından
Kıyamam yaaa , üzülme canım sonucta billerei olmamış ki
tarafından
Öyle de işte ne bileyim kuzum ya daha hala kendime gelemedim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 251 göst.
11 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 824 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melektrn (118 puan) tarafından soruldu