0 oy
1,302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (74 puan) tarafından
arkadaslar 3 yillik evliyim birtane 6 aylik bebegim var

abim 20 yildir cezaevinde yatiyordu cezaevinden cikti 20 yil ceza yatmis bi insanin piskolojisi malumunuz 

sonra bazi nedenler yüzünden kensdini kesti 200 tane dikis vucuduna atildi kenidini camdan atmaya kalkti annemle birlikte yasiyorlardi ikisi polis itfaye ekipleri ambulanlar 8 tane haber kanalinda ve gazetelerde cikti olay bu olaydan kisa süre sonra abim tekrar cezaevine dustu kendisine kimlik soran polislere diklendigi icin zaten denetimli serbestligi vardi 

annem bu arada cok yiprandi cok üzüldü piskolojik olarak evinden nefret etti gitmek istemedi evine 

sonra bende annemi alip bizim evimize getirdim destek olayim kafasi dagilsin diye 

annem bizde kalmaya basladi 10 gün falan sonra esim beni birgün aradi evde oturuyorum evimize cok uzak 2 saatlik bir parkta beni arkadaslari gormus seni gormusler dedi bende sinirlendim tepki verdim ben evdeydim kim gorduyse karsima gelsin dedim 

sonra saka yaptim dedi bnde cok kizdim o esnada telwfonla konusurken annemde yanimdaydi 

neyse bu olay gecti dün yine beni aradi annen evine artik ne zaman gidecek ben onun yaninda rahat edemiyorum sen annen varken bana askim demiyorsun adimla sesleniyorsun gelip sırtımı yikamiyorsun sonra anneme gitmesini soyledim ve aksam esyalarini toplayip evine gitti cok üzüldü 

sonra esimle oturduk konustuk annenden rahatsiz olmuyorum ama sen beni annenin yaninda adam yerine koymuyorsun benle ilgilenmiyorsun bakmiyorsun dedi tartistik atıştik o bana ben ona bugünde dolapta ne kadar elbisesi ayakkabisi montu ic camaşırı varsa toplayip gitmis üstelik bu ilk gidisi degil daha öncede bir hafta kadar gitmisti bu üc etti  cok yoruldum cok bıktım artik ne yapamacagimi sasirdim yuvamin yikilmasini istemiyorum ama artik gücüm kuvvetim kalmadi huzurla evimde oturmak istiyorum  ama olmuyor bana dun aksam senin çenenden biktim üc yildir adam olmadin sürekli annenin pesine düstün evine sahip cikmadin vs. vs. boyle deme sebebide önceden haftada bir yada iki kez anneme giderdim burda komsum falan yok  arkadasimm yok aksama dek yanlizim

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gercekten cok enteresan. Lohusayken bıle senı bırakıp gıtmıs kocan ergen falan mı? Tamam annenden rahatsız olmus olabılır uygun dılle soylersın fazla kalmadan doner evıne. Belkı eoyledıklerındede haklıdır sen sureklı sorunlarla bogusmaktan evle ılgılenemedın ama bunun cozumu bu deglkı cekıp gıtmek nedir yani. O surede ne yıyıp ne ıcıyosunuz dıye arıyor mu? 
(74 puan) tarafından
ondan anlayis göstermesini beklerdim ben zaten elimden geldigince esime yansitmamaya calistim ailevi meseleleri ama ondan bana dest3k olmasini beklerdim
tarafından
Kuzum benım elbette destek olmalı iyi gunde kotu gunde dıyoruz evlenırken ama sadece ınan sende degl esler neden bukadar anlayışsız bılemıyorum sen yınede yansıtma yuzune vurur
-Reklam-
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Kapının kilidini değiştir bi daha giremesin eve
0 oy
(274 puan) tarafından
Eşinin hareketleri çok çocukca yani komik sırtımı yikamiyirsunmus elin mi yok kendin yıka yani ömür boyu sen onun sırtını mi yıkayacaksın. Nereye gittiğini ne yaptığını biliyormusun ben olsam güvenmem böyle sık sık ufak tefek şeyleri bahane edip giden 1 hafta 10 gün gelmeyen adama. Bırak gitsin gelirse de açma kapıyı sizden haber alamasın ne demek küçücük çocuğuyla eşini bırakıp günlerce eve gelmemek. Allah korusun sizin başınıza birsey gelse nolacak. Ben eşimle kussem evde konusmasak bile ise gidince arar napiyosunuz diye. Ben olsam dediğim gibi kapıyı açmam benden haber almasına izin vermem inceldiği yerden kopsun derim. 10 gün sensiz idare edebiliyorsak bi ömür de sensiz idare ederiz derim. 
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Eşin 15 yaşında galiba 
0 oy
tarafından
Diyeceğim tek şey 

Ne eşiniz için ailenizle 

Ne de aileniz için eşinizle kavga etmeyin malesef iki tarafı da idare etmek kadına düşüyor 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Nereye gidiyo peki canım 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Annen için çok üzgünüm 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 424 göst.
0 oy
12 cevap 689 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 843 göst.
7 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Denizyildizi (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 290 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Masume 76 (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,808 soru

24,021,283 cevap

328,231 kullanıcı

...