arkadaslar 3 yillik evliyim birtane 6 aylik bebegim var
abim 20 yildir cezaevinde yatiyordu cezaevinden cikti 20 yil ceza yatmis bi insanin piskolojisi malumunuz
sonra bazi nedenler yüzünden kensdini kesti 200 tane dikis vucuduna atildi kenidini camdan atmaya kalkti annemle birlikte yasiyorlardi ikisi polis itfaye ekipleri ambulanlar 8 tane haber kanalinda ve gazetelerde cikti olay bu olaydan kisa süre sonra abim tekrar cezaevine dustu kendisine kimlik soran polislere diklendigi icin zaten denetimli serbestligi vardi
annem bu arada cok yiprandi cok üzüldü piskolojik olarak evinden nefret etti gitmek istemedi evine
sonra bende annemi alip bizim evimize getirdim destek olayim kafasi dagilsin diye
annem bizde kalmaya basladi 10 gün falan sonra esim beni birgün aradi evde oturuyorum evimize cok uzak 2 saatlik bir parkta beni arkadaslari gormus seni gormusler dedi bende sinirlendim tepki verdim ben evdeydim kim gorduyse karsima gelsin dedim
sonra saka yaptim dedi bnde cok kizdim o esnada telwfonla konusurken annemde yanimdaydi
neyse bu olay gecti dün yine beni aradi annen evine artik ne zaman gidecek ben onun yaninda rahat edemiyorum sen annen varken bana askim demiyorsun adimla sesleniyorsun gelip sırtımı yikamiyorsun sonra anneme gitmesini soyledim ve aksam esyalarini toplayip evine gitti cok üzüldü
sonra esimle oturduk konustuk annenden rahatsiz olmuyorum ama sen beni annenin yaninda adam yerine koymuyorsun benle ilgilenmiyorsun bakmiyorsun dedi tartistik atıştik o bana ben ona bugünde dolapta ne kadar elbisesi ayakkabisi montu ic camaşırı varsa toplayip gitmis üstelik bu ilk gidisi degil daha öncede bir hafta kadar gitmisti bu üc etti cok yoruldum cok bıktım artik ne yapamacagimi sasirdim yuvamin yikilmasini istemiyorum ama artik gücüm kuvvetim kalmadi huzurla evimde oturmak istiyorum ama olmuyor bana dun aksam senin çenenden biktim üc yildir adam olmadin sürekli annenin pesine düstün evine sahip cikmadin vs. vs. boyle deme sebebide önceden haftada bir yada iki kez anneme giderdim burda komsum falan yok arkadasimm yok aksama dek yanlizim