0 oy
1,385 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından
Bundan bir kaç ay önce bununla ilgili post açmıştım taşladılar beni burada... Neymiş efendim milletimi dikizliyormuşum keşke ben yanılıyor olsaydım... Neyse konuya gireyim... Benim karşı binama  psikolog bi adam taşındı bende psikolog olduğunu komşularımdan duymuştum evliymiş bide ama karısını ben hiç görmedim bu adamda tuhaf şeyler vardı pencere cam açılmaz güneşlikler hep kapalı cam silinmez dışarıya çamaşır asılmaz bide üzerine bebek gördüm bu adamın elinde sürekli bebekle bir yerlere gidiyor ama anne yok yanında kadını hiç görmüyorum markete adam gidiyor kadın yok çok tuhafıma giden şeylerdi bunu buradakilere açtım röntgencilikle suçlandım.. Bugün kıyamet koptu bizim sokakta kızın ailesi gelmiş adam içeri almamış ailesini kızın annesi feryat figan ağlıyor dışarda kızımı göster bana diye ablasını darp etti adam içeri girmelerini önlemek için polisler geldi onlarada kapıyı açmadı savcılıktan arama kararı çıkarmaya gittiler içeri zorla girdiler sonuç ne biliyor musunuz adam kızı öldürdüğünü itiraf etmiş evli olduğu süre boyuna eve kamera takmış dinleme cihazları koymuş bebeğini öldürmekle tehdit etmiş kız kaçmaya çalışmış bigün kızı öldürmüş boğarak ben buradakilere ne yapmam gerektiğini sorduğumda terslendim zamanında gitseydim polise şüphelerimi söyleseydim belki böyle olmayacaktı bu vebal kimin?? 

28 Cevaplar

0 oy
(2,975 puan) tarafından
Ayyyy Allahimm çildircam hatirliyorum o postunu cevap verdimmi bilmiyorum ama vermissem eyer kesin bu isin ustune dus demisimdir çok kotu olmus Allah onu cayir cayir yaksin ******** cnm.sen burdakileri sakin dinleme herkes sanki medeniyet abidesi kendini suçlama cnm olcagi varmis çok kotu oldum ya yerine olsaydim bende vicdan azabi cekerdim Allah yardimciniz olsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Peki cesedi napmis 
0 oy
tarafından
Vebal tabi ki kimsenin değil millet ne bilsin böyle olacak sende akıl yok mu bacım içine doğanı yapsaydın burdan onay alman şart mı
0 oy
(3,302 puan) tarafından
Şok olarak okudum kanım dondu nasil bir devirde yasiyoruz ya

Keske kimseyi dinlemeyip icinden geleni yapsaydin
0 oy
tarafından
Bu vebal seninde değil kimseninde değil kadının anne babası var kadının kocasının anne babası var hiçmi merak edip de gidip bakmadılar kızlarını aramadılar da ta işin sonunda gidip akıllarına dank edince baktılar burdakileri ne biliosun ki sen burası bi platform sadece gerkeçke öylelerinin olup olmadığını bile nilmiyoruz 
0 oy
tarafından

Bu vebal kimsenin değil olacağın önüne geçemez kimse zaten böyle bir düşünce çok yanlış çünkü burdaki kimseyi bilmiyosun tanımıyosun sonuçda koskoca platform burası tatlım birde sen ne yapabilirsinki olmuş olanlar bu kadın cinayetlerine dur demedikçe devlet asla durmayacak o yasası bu yasası eeee kadınlar için yasaaa yokkk niyee ölsünler sadece off offff 

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Yavaş canım yavaş sen milleti burda kaale alıp dinleyene kadar kendi bildiğini okusaydın madem. Burda herkes yazar çizer senin aklın fikrin yokmu burdakiler git kendini damdan at dese atıcan mı. Burda ne okuyorsak ona yorum yaparız zamanında demek ki senin anlatış tarzına bakarak yorum yapılmış, kim bilecek adam katil olacak diye, madem şüphelendin gitseydin polise kimseye vebal yükleyemezsin yavaşş ol.... 
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Ey da vebal burdakilerin mi ve ya senin mi ? Adam cani öldürmüş onun sucunun vebali neden başkasında olsun... 

Ve sen fark ettiğinde zaten kadını öldürmüş burdakiler sana ne desede is isten geçmiş olacakmis. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,114 soru

24,178,512 cevap

336,232 kullanıcı

...