0 oy
1,983 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından
Ya eniştemi ablam bir masörle konuşurken yakalamış eniştem güya sadece masaj yaptırdım diyor sizce güvenli mi ablam da ben ayrılıcam diyor bende diyorum eşinin durumu çok iyi yeni evliler eniştem ablama aşk yapma diyorum sizce af etsin mi oda yanımda beraber okucagız

28 Cevaplar

0 oy
(1,150 puan) tarafından
Çok çok yanlış bir hareket. Ablan haklı, kıçına tekmeyi bassın çocuk olmadan. Keşke ben de geleyim şu kadına bi deseydi. Ecel terleri dökünce ne halt yediğini anlardı. Bence gidip bir baksın o şahısa. Maksat foyasını ortaya çıkarmak. Yoksa herşey o iş değil. Sadece masaj deyip geçmemeli. Yabancı bir kadının üstünü soymuş bir erkeğe masaj yapması da zinadır. Çok çirkin bir durum. 
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Erkek masör olsa neyse de kadın masöre gitmesi hayra alamet değil bence iyice pesine düşsün söylemek istemiyorum ama kadın masöre giden masum bi şekilde çıkmaz ordan 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Konuşmuş da ne konuşmuş hemen ayrılmak kolay mı ya.. masaj yaptırmış olablr buda bir tedavi bayan sokrorada da gtmesin osaman burda önemli olan neee konusmmusss
0 oy
tarafından
Bir çok meslekte işini kötü amaçlı kullanan var.Manken adinaltinda vb.Musyeriler ile takılan tezgahtar akar yolculardan kartvizit alan hostesle ler.ogrenci velisi ile birlikte olan öğretmen.vb Yani ararsanız her meslek ten çıkıyor.masaj dünyanın en sağlıklı vücuda faydalı ağrılara sizilara zararsız yan etkisiz tedavi şeklidir.tabiki bu mesleği kötü amaçlı kullanan var.Subyanci imam olduğu gibi ve başka .Eşiniz masaj istemiş.elle tutular bir kanıt yokken yuvanizi dağıtmak yanlış.pisman olurusnuz...
0 oy
tarafından
Bir çok meslekte işini kötü amaçlı kullanan var.Manken adinaltinda vb.Musyeriler ile takılan tezgahtar akar yolculardan kartvizit alan hostesle ler.ogrenci velisi ile birlikte olan öğretmen.vb Yani ararsanız her meslek ten çıkıyor.masaj dünyanın en sağlıklı vücuda faydalı ağrılara sizilara zararsız yan etkisiz tedavi şeklidir.tabiki bu mesleği kötü amaçlı kullanan var
0 oy
(17,213 puan) tarafından
Kiz,  masör erkek olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum. Masöj kadın diye biliyorum ben. 
0 oy
(434 puan) tarafından
Bence ayrılsın bide maddi olarakta tazminat alsın süründürsün 
0 oy
(122 puan) tarafından
Erkek kişiye masör bayana ise masöz denir. Masözle konuşmuş ablanın eşi normal işini yapan masözler kimseye numara vermezler demekki başka şeyler yaşanmış ve ablan parası için mi evlenmiş ne saçma parası için evlendiyse aldatılmayı göze almış bunu kabullenip otursun oturduğu yerde

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 863 göst.
21 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,831 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 363 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 1,046 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde -anne- (14,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 629 göst.