Cok uzuldim yaa Allah yardimcin olsun,anlıyorum seni valla,bende dogumdan önce gel diye dil döktüm kedilerim tavuklarım var kimseye burakamam dedi,en son esim aradi tek mi kalsın bu kiz,burda kimsemiz yok dedi,yol parasini karsiladik,doğuma bir hafta kala geldi, zaten temizliğimi her seyimi kendim yapmistim,doguma gideceğim sabaha kadar her hizmetini yaptım, dogum oldu,hastanede butun gece uyudu bebekle sabaha kadar ben ilgilendim,kontole gelen bebek hemsiresi bile odaya her girdiginde anneme bakıyordu neyse eve gectik o gunu sagolsun bi kahvakti hazırladı bi aksam yemegi,sonraki bir hafta boyunca ne yemek ne supurge,dikislerim felaker aciyordu,iki büklüm yürüyordum, bebegi zor emzirip altjni alıyordum,camasirlar sepette doldu tasti,banyo tuvalet battı,en sonunda dayanamadim o agriyla ev sildim süpürdum,aksam yemeklerini yaptim bir hafta boyunca, bi kere ona oglen aciktim dedim,hic bir sey yapmadu,ac acina aksami ettim,hic demiyor du da kizim emziriyorsun acikirsin yenek yapayım, bir hafta boyunca gozunun onunde inleye inleye is yaptim,yemek yaptım koydum kaldirdim,bebegin haftasinun doldugu gun memleketune geri dondu,agrilarim artinca doktora gittim,enfeksiyon olmus dikişlerim, arayinxa soyledim,zorlama kendini dedi bana bi tek,saolsun esim isten gelip yemegimu yapuyordu,kahvaltimi hazırlıyordu, mutfagi topluyordu, ben anneni sana yardim etsin diye çağırdım o hic bi sey yapmadu,senin en cok ihtiyacin olan zamanda yuz ustu bıraktı dedi,cevremdeki herkesin annesi dogumdan sonra ustune titriyor, onunden alip onunden kaldırıyor bizimki niye boyle bilmem, ki ben annemin her isine kosarim,hizmetini yaparım, bana surekli dedigi şey bende dogum yaptım, tektim,kimse yardim etmedi,kendi yasadigini bana da yasatti maalesef ,uxun oldu galiba ama bemde hala bu konuda baya bi doluyum icimi boşaltmak istedim
1,493,350 soru
24,400,034 cevap
350,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın