0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

:D

image

kızlar anneme geldik yengem yürüteç vermiş bi 5 dakika kadar durdu sonra hemen aldım freni patlak kamyon gibi gidiyor Allah korusun bindirmem bidaha

:D

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

onuda yapıyor seir :D:P
tarafından
Hahahahaja nasılda yakışmış yav işe falan gidiyor mu çocuk işçi çalıştırıyorlar yaav:))
tarafından
Gecen anahtari kapmış babasinin cebinden hahaha
tarafından
Maşallah Aylin Rabbim size bağışlasın poposuna bir tane yapıştır nolur
tarafından
Uyansın da yapistiriyimmmm :))))) amin amin herkesin insallah :)
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Yaa bende arada koyuyodum 6 ayliken sunnet oldu simdi 8 aylik halen korkuyom koyamiyom:ermm:

tarafından
Benim oğlumda sunnet oldu 2 ay önce ama zaten koyma gelisimini engelliyor mus ben 5 dakika ne yapicak acaba diye koydum bu kadar yeter:))
(45,024 puan) tarafından
Kiz benimki hic adim atniyo elinden tutunca belki onla ogrenir dedim ama oda nerde psikolojik.en koyamiyom
(396 puan) tarafından
Bnde hic alakası yok gelişimi engelledigiyle yurutecle daha çabuk ayaklanıyor bebekler
(45,024 puan) tarafından
Yok ondan yana korkumuyorum ablasindada cok kullandim bi sıkınti olmadi ama sunnet oldu ya baski yapacak tirsiyom
(396 puan) tarafından
2 ay geçmiş diyorsun canım çoktan iyileşmiştir
tarafından
Tugbacim birinci bebekler kendi ağırlığını nasıl kaldıracağını ogrenemezler ikinci omuz ve kalca eklemini bozuyor çok yük biniyor üçüncüsü sirttan desteklemediği icin dik durmayı gec ogreniyorlar dördüncüsü hareket kabiliyeti azalıyor bu benim fikrim sen çocuğuna kullanmak istiyorsan kullan
(45,024 puan) tarafından
Ya tabi iyilisti  ama altini acinca one geliyo deris arkada kaliyo ortasin bole kizariklik deri yi arkaya cekmeye denesem kanar hemen  her ihtimale karsi koymuyom
tarafından
Evet koyma canim kaç aylik bebegin :)
(45,024 puan) tarafından
Aylinn korkma canim bisey olmuyo 6 aylikken kizimi hep koydum cabukda yurudu 10 ayllikken yurudu dediklerin den hic bisey karsilasmadim sıkinti yok yani cogunluk her bebek kullaniyo artik
(45,024 puan) tarafından
8 ayi 2 gun once bitti
tarafından
Masallah buyumus:)
(45,024 puan) tarafından
Seninki kac aylik
tarafından
Tam 5 ay 3 günlük:)
0 oy
(163,512 puan) tarafından
Çorabini yirtilsin emii ☺️☺️☺️
tarafından
En sevdiği çıngıraklı çorapları :)))
0 oy
tarafından
Usta şöför geliyorrrrrr makas fakan atıp egzos patlattı mı kız :)) 
tarafından
Fotoğraf attim senin için:) bak
0 oy
tarafından
5 aylıkken koydum 8 aylıkken attım örümceği 10 aya kadar süründü kalktı geri surundu falan 11 aylikken kosarak yurudu smdi 14 aylik yolda cokfa guzel yuruyo :)

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 703 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde melike03 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 295 göst.
14 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 360 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 342 göst.