0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından
Hakkıyla okuyanlar istisna onlar zaten meslek sahibi oluyor mesela benim görümceler dersin bi başını bi sonunu dinleyip burda evde hocalık taşmıyorlar böyle salaklar var okuyup salaklasiyor 

izleyin bakalim

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Okumakla okumamakla ilgisi yok s.lak s.laktir 
(2,765 puan) tarafından
Artı snana
-Reklam-
+1 oy
(891 puan) tarafından
Hakkini verene okumak çok güzel bence 
(2,765 puan) tarafından
Katılıyorum bu yoruma artı ++
(891 puan) tarafından
Cogu kisi ise okuyup hakkini vermiyor maalesef canım
(2,765 puan) tarafından
Evet onlarda var oysaki köylerde okuyamayan okusalar avukat hakim olabilecek o kadar kız erkek varki
(891 puan) tarafından
Evet canım öyle imkan olmayınca sürünüyorlar
(2,765 puan) tarafından
Malesef keşke imkanım olsada okuyamayan hakkıyla okumak isteyenlerin eğitim ihtiyaçlarını ben karsilasaydim
(891 puan) tarafından
Keske canım. Düşünmen bile çok güzel canım
(2,765 puan) tarafından
Sadice düşünce iste
(891 puan) tarafından
Inş birgün gerçekleşir canım
+1 oy
tarafından
Okuyanlar salaklaşmıyor bazı salakla.r okuduğu için gereksiz okula gidip geliyor. 

Bu gevşek adam gibi insanlar işte 
0 oy
tarafından

Ya Allah aşkına dinleyip hak verdiğin insana bir baksana. Sadece onun demesi ile mi ***** olunacak. Kur'an'ı Kerim in ilk ayeti oku iken okuyunca ***** olur u savunmak ilginç :ermm:

(2,765 puan) tarafından
Canım benim bazı kişiler var okula sadice erkek için gidiyor yada bi kankasi oluyor onun için gidiyor okumuyorlar biz onlardan bahsediyoruz sen yanlış okumuşsun yorumumu
0 oy
tarafından

Canım bütün bütün haksız sayılmaz bazı insanlar gerçekten okumuş cahil.

Sürekli kendini derse verip sosyal hayattan geri kalıp tabiri caizse mallasiyolar. 

(2,765 puan) tarafından
Evet böylelerde var bak unutmuusm bizim ailede bunlarda da var bide okuyup yabancılaşan köy hayatına burun kıvraklarda var
0 oy
tarafından
Her okuyan salaklasmaz ama kendini geliştirmeyen kişi isterse boğaziçi okusun yinede eşek kalır bunu kim milyoner ister yarışmasında bile çok kez gördük. Mesela benim annem 5. Sınıfa kadar okumuş ama kendini öyle güzel geliştirmiş ki benim hayatta örnek aldığım tek kişi 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 220 göst.
0 oy
41 cevap 825 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 927 göst.
0 oy
19 cevap 546 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu

Kategoriler