O kadar sinirliyim ki varya yatiyom kalkiyom yine de sinirim gecmiyo ***** eşim kavga ettik anlatmasam çıldırıyorum biz sahildeyken apartman grubundan yönetici msj atti işte aidatlari lütfen getiriniz diye bizde şaşırdık daha ayın 5i olmadı niye istiyo diye neyse eve geri dönerken verecektik hatta esime ben dedim ki ***** yap gününü mu geçirdik kusura bakmayın falan de bakayim ne dicek diye o da dedi yok ben uğraşmıyorum artık insanlarla falan filan güldük geçtik neyse kalktık geldik durduk yöneticinin katinda ben asansörü tutuyorum o parayı vercek verdi ondan sonra dedi işte günü mu degisti 5inde değil miydi diye oda yok kardeşim sizle alakası yok diğer vermeyenler icin yazdım ben onu dedi ben de dedim geçen aydan vermeyenler mi var onlar icin mi dedim o da evet geçen ay ondan önceki ay sizle alakası yok şimdi gruptan tek tek yazcam kim ne vercekse zaten dedi bende dedim biz de şaşırdık o kadar bakin kurduğum cümle eksigi vardır fazlası yoktur neyse iyi akşamlar dedik bindik asansöre vay efendim o konuşurken ben niye konusuyomusum döndüm dedim ki ben hayvan miyim ne demek ben konuşurken sen niye konusuyon bu sefer başladı sen samimi konusuyosun insanlarla istemiyorum konusmucaksin bunları asansorde başladık daha eve girdik nasıl bağırıyo istemiyorum konusmucaksinkendinden büyüklerle cok samimi konusuyosun bak diyorum sus rezil ediyosun su an sana cevap vermiyorum rezil olmamak icin bak sus diyorum hala bağırıyo neyse ben tuvalete girdim bak dedim bizi dinliyo insalar bağırarak cildirtti artık beni neyse dinlesinler işte yok biz sürekli onları dinliyoruz sen de bana çok bağırıyon bağıran kendin olsan böyle olmucak kapıya böle vurcak gibi hareketler gitti kapının yanında ki anahtarlığı cikariyo fırlatcak gibi hareketler yok ben eve panjurcu gelmiş o zaman da samimi konusmusum ya yalan yemin ederim yalan konusmalar sadece evle ilgili yaptıkları işle ilgili tabi ki konuscam sorcam bana diyo ben sana git içerde otur dedim sen içerde oturmadın geldin başlarında durdun e dururum ya niye durmayayim bakıyorum benim evimin işini yapıyolar istediğim ya da istemedigim şey oldu mu solucem yani sonuçta Neyse balkona geçti hala kendi kendine konusuyo yok işte bitti bundan sonra sen benim bi özel hayatıma karış bak ben napıyom falan filan en son artık bana bi geldiler bağırdım ne diyon sen dedim.ya ne diyon ne konuşmuşum ben napmisim allah belanı versin senin dedim ya konuşma dedim çıktım salona ama çok sinirliyim bildiğiiz gibi değil uyandım tuvalete uyuyamiyorum su an sinirden ben hayvan miyim he yanında hicbi şeye karışmadan durcam ole ***** gibi cahil gibi neden yani ki arkadaslar ben normal de çok soğuk bi tipimdir şurasızimdir ole samimi olma gibi bi durum yok
eşin fazlasiyla abartmis bunu uygun bi dillede söyleyebilirdi..
Okurken eşimi ve kendimi gördüm Eşimde böyle bazen öyle saçmalıkları tutuyor ki Ben bu yüzden ne derse tamam diyorum kavga etmemek için
1,488,976 soru
24,338,005 cevap
345,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın