0 oy
543 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından

Kızlar bu gaz surubundan kullanan var mi bugün aldım.cok tuhaf bir açma si var..gunde kaç kez.veriyorsunuz  bebeğinize  ise yariyor mu birde kaç ml  

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kullan dim büyük kizim da kullanmadığım şey kalmadı fakat hiç bir şey fayda vermedi yanlış hatırlamıyorsam bu tür gaz ilaçları günde dört kereye kadar verilebiliyor ama senin bebeğinin sancı saatleri belliyse o saatte verebilirsin damlalık lı mı yoksa şurup gibi
(1,424 puan) tarafından
Şurup.gibi canim
tarafından
Ben de şurup gibi olandan kullandım silikon mama kaşığı ile bir kaşık veriyordum kızıma genelde akşamları ağlardı çok akşam ağlama saatinden önce verirdim sabah verirdim bide
(1,424 puan) tarafından
Çay kaşığımi canım çünkü o silikon ile 5 ml diyor ama ayarını tutturamıyorum değişik biraz.
tarafından
Bir çay kaşığı anca eder canim evet
(1,424 puan) tarafından
Teşekkür ederimmm
tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Bu çocuklar için olan çok etkılı Gazi dakkada çıkarıyor bebekler için olandan aldım bebegime hiç ise yaramiyor
(1,424 puan) tarafından
Uzerinde bebekler yada çocuklar için yazmiyor ki
(1,932 puan) tarafından
Yazıyor şu an senin paylastigin kutudada yazıyor
(1,424 puan) tarafından
Gördüm canım çocuklar için yazıyor  ozaman iyidir demi:))
(1,932 puan) tarafından
Evt çocuklar için olani çok iyidi çocuklarıma iyi gelmişti bebegime bebek için olani aldım dahada gaz yaptı sanki sürekli agliyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 286 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
13 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (596 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 197 göst.
23 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 262 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,975 soru

24,191,164 cevap

336,888 kullanıcı

...