0 oy
1,432 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Canım oğlum umutali :) sadece ali. Vardı aklımızla süpriz olarak çok erken gelince umutali oldu ve çok seviyorum ismini:))) de kendinideee.. Şuan hamile yim.. Kızımız. Olacak RABBİM nasip kısmet eder aysima düşünüyoruz.. Pekiya sizin yavrular ın adı ne ve hikayesi varmı 

42 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlumun ismi yağız eymen  eşim sadece mert istemişti bende kısa isimleri sevmiyorum o zaman yanına bi isim da bul dedim o da eymen mert olsun o zaman dedi tamam dedim neyse doğuma 2 3 hafta kala falan eşimi işe gönderdikten sonra rüyamda yağız isimli çocuğum oluyordu hemen uyandım eşime mesaj attım yağız eymen olsun mu diye o da tamam dedi zaten eymen ismi kuran-i kerimde geçiyor peygamber efendimizi mekkeden medineye götüren annesinin ismi ummu eymen olduğu için com beğenmiştim çok şükür de koyduk Allah'ım bahtlarini güzel eylesin inşallah 
-Reklam-
0 oy
(476 puan) tarafından

Bebegimin ismi UMUT kecen yil dusun yaptim kanim hizli olsugu icin bebege 8 hafta durdu bende bunu bilmiyordum spnra doktora gitik 700 tl yapti kan fln verdik vede boyle birsein oldugunu ogrendim mafoldum bebegim gitigi icin kendime cok zor geldim yurt disina calismaya gitim unutabilmek icin unutmak zor oldu 8 ay sonra yani 9 cu ay bir kes deneyelim desik ve oldu sukur allaha hani umudetmiyorduk inanmiyorduk olucagini ama oldu o yuzden de ismini Umut koyduk :) bu gun bebegim 30 gunluk oldu :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 677 göst.
3 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ebrulii (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 626 göst.
31 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Deniz33tuba (59 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 186 göst.
19 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.