0 oy
2,184 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Sosyal medyayi guzel kullanmak onemli tiktokda canli yayinda tanistik  istanbuldan kaltilae geldiler misafirimiz oldular<3

image

image

image

39 Cevaplar

0 oy
(30,262 puan) tarafından

Allah daim etsin ne diyelim 

(2,765 puan) tarafından
Sagol tesekur ederim
-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından
Bir birinze çok benzyosunuz.
(2,765 puan) tarafından
Evet oyle bende benzettim ayni yastayiz bide
0 oy
tarafından

Insan kendine guvendikten sonra iyi yapmissiniz tabi dostkugunuz daim olsun 

(2,765 puan) tarafından
Tesekur ederim canim
0 oy
tarafından
Kuzum bu nedir ya kadin erkek ic ice girmis iyice ne kadar dir taniyirsunuz ki birbirinizi mahrem olan birinin yaninda bas ortunuz arkada hava var ha yok bacim yani bide bu zmanda cok iyi cesaret yani
(2,765 puan) tarafından
Benim gorumceler hep oyle bide o kadinda oyle tekiyormus yazmayi bisey diyemem bana soruyorsan o sirada yemek yapiyordum sicaklikda bas ortum iyle oldu
tarafından
Topa tutulmuşsun
(2,765 puan) tarafından
Aman sikinti degil saniyorlar ki o fotodakilerin hepsi misafir ama orda sadice 3 kisi misafir gerisi hep ebin icinde yani kaynim eltim gorumce falan
0 oy
(53 puan) tarafından
Ben tiktok kollanmyorum
(2,765 puan) tarafından
Himm bende 3 haftaadir kullanmiyorum ama kayinlarim kullaniyordu onlarla haberlesmisler
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Herşeyi geçtim zaten bana göre değil ama. Korona varken msafir alıp tanismak da caabasi
0 oy
(11,345 puan) tarafından
Bu zamanda tiktokta bide tanışacam herşeyi geçtim virüs kim taşıyor belli bile.degilken evime alacam ben alsam eşimle.sonumu düşünemiyorum bile 
0 oy
tarafından

Ne cesaret ya . Hiç TV izlemiyor musunuz eve nasıl alırsınız. Virüsü hiç demiyorum bile. :ermm:

0 oy
tarafından

Kizlar yapmayin lutfen büyük ihtimal o misafiri olan bayan da post actigini biliyodur oda yorumlari okuyunca kalbi nasil kirilmistir empati yapin lutfen 

(2,765 puan) tarafından
Cok tesekur ederim kirilcagini sanmam herkesin fikri kendine biz tanistik arkadas olduk valla iyikide olmusuz
(12,524 puan) tarafından
Mesele kişisellik değil ki semoşum. Arkadaş atlatmış sadece taşıyıcı olabilirmiş başkalarına bulaştırması belki de canına mal olması önemli değil. Biz sadece onun için yazmadık. Bu arkadaş taşıyıcı da olabilir karşı tarafa da bulaştırabilir. Ama pardon ya onun için önemli değil bu.
tarafından
Yok kiz virus acisindan demedim o dogru tabi
Ben guven konusunda dedim
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bn evli bile olsa tanımadığım Avradı evime alamam ne cesaret yürek mi yediniz kız hem de tiktok
(6,920 puan) tarafından
Amanın bir de evli değil mi vallahi snn gibi var mıymış yahu nasıl şaşırdım ki kapı içeri sokmam bn burda eşime asla yapmaz dedğim için linç yemiş insanım :) kurban olayım ona ama nihan ima katıyor her yazdığına imzamı atıyorum bunu haklılarmış diyip anlayacaksın bir gün ama inş geç olmaz cnm
Misafir tabiki güzel bişey ama bu bana abartı cnm baya abartı. snn kişisel Görüşün ne diyeyim..
(2,765 puan) tarafından
Canim benim esim yapmaz birincisi yani asla aldatmaz asla diyorum bak altini cizerim cunki esim dogulu urfali onlarda aldatma yok kuma var kadin istanbullu doktor olmus cocuk doktoru staj goruyor kalkip bizimkileremi varcak yapma ALLAH askina kizin konustugu var yani demem o ki eger esim istese direk evlenir üstüme
(7,483 puan) tarafından
Canim yaninda durdun yahut ayri durdun bide bekar biriymis esinin kayinlarinin  oldugu ortama girmesi bile dogru degil. Uzatmak istemiyorum cunku denecek hersey dendi canim. Gerisi sana kalmis.  
Goktugum saol canim. Umarim pisman olmaz. Rabbim iyo insanlarlar karsilastirsin. Hakkinda hayirlisi masAllah arkadasim ☺☺
(7,483 puan) tarafından
Abooo canim asla kelimesini kullanma bak buyul konuşma Allah etmesin. Tamam cok iyi insanlar ortada kotu durum yok gununuz guzel gecsin ama oyle deme kurban olimm. Valla icim ciz etti suan. Lutfen guvenini ispat etmek icin buyuk laf etme. Bunun artik doğusu batisi yok kuzum aklin hayalin sasar Allah im korusun..
(2,765 puan) tarafından
Vaa aldatsada kabul ederim gitcek yerim yok cunki benim anam babam yok malesef hepinize tesekur ederim gelen misafiri gerj cevurmek olmaz esim aldatcak diyede eve misafir kabul etmemk olmaz hayirlisi canlar oldu bitti gecti gitti sagolun ALLAH razi olsun
0 oy
(18,655 puan) tarafından
fazla güvenmeyin kimseye kimsenin içini bilemezsiniz..
(2,765 puan) tarafından
Icini bilemem ama hislerime guveniyorum
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Benim eşim kesinlikle böyle birşeyi kabul etmez ki bende istemem zaten
(2,765 puan) tarafından
Benim esim buna karisamaz misafir isteyen gwlir viruslu de olsa gelir cunki virus heryerden geliyor tek insanlardan degil alinan esyalardan da virus bulasiyor
(4,848 puan) tarafından
Ben virüsten bahsetmedim ki
(2,765 puan) tarafından
Neyden bahsettin o erkekleri diyorsan onlar benim kayinlarim yani esimin kardesleri daha kameraya yansimayan gorumcelerde var  onlarda sadice bi kadin bi kiz bide kadinin esi vardi
0 oy
(16,039 puan) tarafından

Valla maşaallah :) iyi cesaret :) 

Kamera var orada tiktok mu çektiniz merak ettim :)

(2,765 puan) tarafından
Evet 2 saat canli yaptilar tabi bende yemek yaptim ama olsundu iyi gecri bugun virus heryerden geliyor canim virus geliyor diyoarda aldigin kiyafetwnde virus geliyor
0 oy
tarafından

Allah muhabetinizi artirsin nerelisiniz siz :)

(2,765 puan) tarafından
Ben afyonkarahisarliyim eskisehirde oturuyoruz onlae istanbullu afyona doktor baliklar icin gwlmisler bizede ugradilar
0 oy
tarafından

Ay soldaki kadını hiç gözüm tutmadi:ermm:

(2,765 puan) tarafından
Aaa soldaki benim ama  yani benimi gozun tutmadi
tarafından
Maskeli olan sen mısın
(2,765 puan) tarafından
Yok ben maskesizim canim kizin cani sikkindi belki ondan babasi hem pubc hem sigarayi yasaklamis o yuzden biraz cani sikkindi belki ondan oyle geldi sana
0 oy
(3,277 puan) tarafından
Maşallah ıyı cesaret ilk gordugun anda evde agırlaman inşallah ıyı insanlardır
(2,765 puan) tarafından
Aslinda ilk degil canim kadinla 4 5 aydir tiktokda butun ailem konusuyordu kimde tiktok varaa herkes onunla konusuyordu
0 oy
tarafından
Ne mutluuuuu ne mutlu
(2,765 puan) tarafından
:))❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hangisi sensin canim 
(2,765 puan) tarafından
Ben kirmizi olan canim yanomdaki de doktor cocuk doktoru
0 oy
(566 puan) tarafından
Yani şimdi linç ettiniz yok ne var bunda diyorsunuz 

Ya sizde zorla kendinizi linç ettirmeyin o zaman 

Dün kızımı hastaneye götürdüm ve giderken öldüm öldüm dirildim bizim burda virüs aldı başını gidiyor öyle böyle Bi artış yok. 

Bende isterim rahatça hastaneye götürmeyi 

Kızım bir yaşına girecek ne planlarım vardı fotoğraf çekimi yapacaktım ama hepsi yattı 

Allah aşkına biraz ciddiye alalım şu hastalığı 

Bir kişi milyonlarca insanın günahına giriyor 

Ayrıca seni biliyordum canım virüs geçirdiğiniz zamanları bir küçük bebeğin var herşeyi geçtim onu da mı düşünmüyon o sıkıntılı günlerde mi aklına gelmedi 
(2,765 puan) tarafından
Geliyor canim ev benim degil benim sozum gecmez o evde kayinbabalarla oturuyoruz bilen bilir onlar kabul etti misafiri bende agirladim yemek falan

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 849 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,136 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 518 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,592 soru

24,185,750 cevap

336,606 kullanıcı

...