Bu konuda eşime ne kadar teşekkür etsem az çünkü hep onların tarafına kaynanamlara ya da ananesine gitsek beni mutfakta görse yardım edeyim mi der sormadan gelir toplamaya hiç tek başıma onların tarafında bi iş yapmamışımdır, genelde eşim yemekte yapar ramazanda hafta sonu yasağına kaynanamda kalmıştık kaldığımız süre de hep iftarı sahuru eşimle hazırladık, teyzesinin kocası ölmüştü 7sinde orda kalmıştık bi tek kaynanam ve teyzeleri vardı tek gelin o an bendim eşimle girdik mutfağa kahvaltıyı beraber hazırladık tek hiç bırakmaz en son bayramda beni kuzenine bıraktı kuzeni de annanesinin alt katında o an kızlarla otururken ananesi seslendi kızlar kalkmadi ben gittim o gün o kadar yorgundum ki et dogra vs. Kaynanamdan oraya geldim ki kızlarla iki kahve içip dinleneyim diye ama çağırınca anane hemen gittim 2 poşet sigara böreği kızartılcak dedi kızarttim ama nasıl yanıyorum ocağın basında hamileyim bide esimde beni bırakıp kuzeniyle cıkmıştı beni aramış kizlar yukarda diyince eve gelmiş beni öyle gördü geldi kızdı bırak sana mı kaldi bu diye ben seni buraya oturmaya getirdim iş yapmaya degil dedi aldı indirdi beni aşşagı sonra eve gelirken bundan sonra benim olmadığım yerde kimseye hizmet etmiceksin ben olunca da bi bana yapcaksın dedi onca kisi var sana mı kaldı diye çıkıştı hatta sağolsun o konuda hakkını yiyemem