0 oy
1,787 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (477 puan) tarafından
Merak etttiiimm

50 Cevaplar

0 oy
(1,791 puan) tarafından
Yapardım ama ne zaman ki sadece iş makinesi olarak görülmeye başladım ve hamile kaldım sonra bıraktım. Her yere koştur koştur benden önde gidiyor benden güzel kadın işini de yapsın bir zahmet. İlk hamileliğimde çok yaptim bunda da oraya gidince sadece yediğimin bulaşığini yıkadım. Bu hayatta insan önce kendine değer vericek bence seni düşünen ılımlı bir kaynanan yoksa eğer. 
(477 puan) tarafından
Evet canım doğru diyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani sadece bana bakmiyor tabi ama yaparim en azindan sofra kurma bulasik falan 
(477 puan) tarafından
Evet canım doğru
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Bayramdan bayrama gittim şimdiye kadar olması yapılması gerektiği kadarını yaptım asla iş vermez ben gördüğüm yapılması gerekeni yaptım..hatta bı kere kaynanam şehir dışından gelcekti bende evine gittim supurdum heryeri ürünlerini yaptım silkeledim koltuk örtülerini okadar mutlu olmuştu ki kaynanam ile kayinpederim
(477 puan) tarafından
Ne mutlu sizlere canım ya
(4,959 puan) tarafından
İlla yap dese gıcık olurdum ama heheh
0 oy
tarafından
Bu konuda eşime ne kadar teşekkür etsem az çünkü hep onların tarafına kaynanamlara ya da ananesine gitsek beni mutfakta görse yardım edeyim mi der sormadan gelir toplamaya hiç tek başıma onların tarafında bi iş yapmamışımdır, genelde eşim yemekte yapar ramazanda hafta sonu yasağına kaynanamda kalmıştık kaldığımız süre de hep iftarı sahuru eşimle hazırladık, teyzesinin kocası ölmüştü 7sinde orda kalmıştık bi tek kaynanam ve teyzeleri vardı tek gelin o an bendim eşimle girdik mutfağa kahvaltıyı beraber hazırladık tek hiç bırakmaz en son bayramda beni kuzenine bıraktı kuzeni de annanesinin alt katında o an kızlarla otururken ananesi seslendi kızlar kalkmadi ben gittim o gün o kadar yorgundum ki et dogra vs. Kaynanamdan oraya geldim ki kızlarla iki kahve içip dinleneyim diye ama çağırınca anane hemen gittim 2 poşet sigara böreği kızartılcak dedi kızarttim ama nasıl yanıyorum ocağın basında hamileyim bide esimde beni bırakıp kuzeniyle cıkmıştı beni aramış kizlar yukarda diyince eve gelmiş beni öyle gördü geldi kızdı bırak sana mı kaldi bu diye ben seni buraya oturmaya getirdim iş yapmaya degil dedi aldı indirdi beni aşşagı sonra eve gelirken bundan sonra benim olmadığım yerde kimseye hizmet etmiceksin ben olunca da bi bana yapcaksın dedi onca kisi var sana mı kaldı diye çıkıştı hatta sağolsun o konuda hakkını yiyemem
(477 puan) tarafından
Ne güzel esin seni savunmuş canım
tarafından
Maşallah subhanallah işte böyle erkekler varken kadınları kimse ezemez  helal olsun eşinize
tarafından
Cok şükür canım eşya seçerken de hep yanımda durdu kaynanam hep ucuza kendi istediği tarzı aldırmaya çalıştı bide esya tül halı vs. Benim taraftan kimseyle gitmedim esim kaynanam ben gitmistik perdecide bende kumaş var onu yapalım diyince ben doldum o an çıktım dışarı eşim geldi ne istiyosan o olcak onu mu begendin pahalıysa hic onemli degil yeter ki senin gönlün olcak dedi istediğim herşeyi yaptı ALLAH razı olsun simdi simdi ogreniyorum ki kaynanam biz esya aldığımız zamanlar kendi anasına bacisina hep beni kötülemiş iste herseyin iyisini istiyor ucuza gitmiyor ne gerek var bilmem ne diye kuzeni diyoki seni tanımadan önce cok gıcık olmuştum anlattıklarından dolayı eşim yanımda olmasa gerçekten ezerler o kapasite var canım
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Yilda bir gideriz bi 10gun falan kaliriz..10gun butun islerini yaparim.sonucta oda gelini ona hizmet etsin ister oyle deyilmi?bende ederim..o torunlariyla vakit gecirir bende evin isini gorurum
(477 puan) tarafından
Ne güzel canım
0 oy
(291 puan) tarafından
Eskiden yapardım ama şimdi elimi bile surmuyorum
(477 puan) tarafından
Hmm anladım canım
0 oy
(6,411 puan) tarafından
Yoo valla hiç yapmamşm sadece yardım edıp kurar kaldrırım elim deyse bulaşk yıkarım bşkada bşy ypmam gorumcem var yaptrmıyorlar zaten
(477 puan) tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
tarafından
Tabiki....... 
(477 puan) tarafından
Ne mutlu sana canm
tarafından
Her zaman gitmeyiz her zaman ev süpürme yapmayız. Bulaşık sofra kurma yaparız beraber, evdekiler de yardım eder. Kendi işini yapar zaten kimseye ihtiyacı yok, ben toz falan görürsem yada ev kirliyse beraber süpür sileriz toz alırız. Yani buda her zaman olmaz arada bir.ama oturup iş beklemem. Yaptığımdada dua eder sağolsun
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Tabiki herşeye el atiyorum
(477 puan) tarafından
Anladım canımm
0 oy
(973 puan) tarafından
Akşama kadar geziyorlar ben gidince her işi yaptırıyorlar hic sevmiyorum onlari hata nefret ediyorum insani eşek yerine koyuyorlar benimde evim var cocugum var kimseden yardım istemem ama onlar her seye beni çağırıyorlar hamileyken bile hali yikamisligim var ilk çocugm onlar yüzünden dusuk oldu Allahindan bulsunlar hic hakkimi helal etmiyorum artik ne deseler agzinin payını veriyorum 1 aydir aramiyorlar bile ohh miss gibi kafam kulağım rahat annem gile de geliyorum bi bardak birakmiyorlar kaldirayim 
(477 puan) tarafından
Böylesi daha hayırlı demekki canım

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,108 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 726 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 858 göst.
21 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 333 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,323 soru

24,181,740 cevap

336,351 kullanıcı

...