0 oy
2,602 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
asgagsg neye ugradigimi şaşırdım geçen sene sanıyorum ki kuaförden bulasmisti yada kedimiz vardı ondan bulasti bulaşıcı bir şey başkasından bulaşıyor ama kimseye anlatamiyorsun utanç verici. Bugün de kuaföre gittim saçında sirke var ilaç alin dedi eşim de vardı yanımda rezil oldum yerin dibine girdim ya 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye hiç mi fark etmedin hiç mi başın kaşınmafı sende yalandan diyosn şok oldum 
(43 puan) tarafından
Ne yalandan diyeyim geçen sene vardı ölen sirkeler arka saç diplerimde kalmış ölü ama yapışkan gibi oldukları için kalabiliyorlar su an saçımda yok
tarafından
Hm anldm cnm Bnde canlı sandım :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım geçen seneden demişsin ama sirke varsa bitde vardır bit yavrusu sirkeler yani bı kac Gune onlarda bir olacak yeni bulaşmıştır dikkat et eczanede ilacı var çok çabuk biter kurtulursun inşallah
(43 puan) tarafından
Sirkeler ölü, biliyorsanız saçta asılı kalıyorlar aldığım ilaç sirkeleri öldürüyordu ölmüşler ama saçta kalmışlar arka dipte önde olsa görürdüm zaten
0 oy
tarafından
Kedinin piresi ve biti insanda yasayamaz. Seninki baska birinden ziplamis yer etmis kafanda :D
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Geçen sene olan şey bu sene devam etmez ama . Sirke  demek bit yumurtası demek, 1 yıl o yumurtalar öylece kalamaz. Temizliğine dikkat et canım.. 
(43 puan) tarafından
Ölü sirkeler öylece kalabilir saçta eğer daha bilginiz varsa anlarsınız ztn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 207 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 540 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 498 göst.
19 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,856 göst.
7 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (8,200 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,718 soru

24,048,516 cevap

329,533 kullanıcı

...