0 oy
587 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kız lar babamın süt dayısı var adam 55 yaşlarında fln dul saçı  başı bembeyaz olmuş yaşlı yani ben balkona çöp atmaya çıkınca yolda gidiyor fln olursa dönüp bana uzun uzun bakıyor dua istiyorum ya içimde bir sıkıntı oluştu ya iftiraya atarsa üstüme diye ailemi eşimi oğlumu yuvamı seviyorum ben o adamın en küçük çocuğundan 1 yaş küçüğüm eşime de  söyleyecem siz ce söylemelimiyim
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık seçimi. Konu başlığınız içeriği yansıtacak şekilde olmali

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sut sayasi ne kiz 2kere okudum anlamadim
tarafından
Dayısı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Deryos bu olaylat hep mi bizim basimiza geliyo ya . Ben diyemedim seninki kitu bisey yapmazsa de bence
tarafından
Soyleyecem
tarafından
Bn diyemedim sen de bari
0 oy
tarafından
Bence eşinle değil de önce anne babanla bi konuş bakalım ne diyecekler çünkü eşler bu konuda çok hassaa gidip adamı döver falan 
tarafından
Anneme söyledim akraba diye bakmiştır dedi
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Süt dayısı noluo canim hic duymadım 

Bence eşine söyle 
tarafından
Dayısı kuzum nenemin süt kardeşi yani
0 oy
(54,217 puan) tarafından
yuvani yikacak ne iftira atabilir ki pis bakisli
tarafından
Ya bana baktı yüz  verdi fln derse
(54,217 puan) tarafından
yani esin ve ailesi ona mi guvenir sana mi
tarafından
Bana  güvenir eşim onu sevmezler
(54,217 puan) tarafından
o zaman niye korkuyorsun bu kadar. adamin bakışları rahatsiz eder o ayri da yuvan yikilir diye korkma
tarafından
Köyde dedi kodu çıkartır diye korkuyorum kuzum
(54,217 puan) tarafından
sen dikkat et hareketlerine he adam ileri giderse mutlaka esine soyle bunlar korana olsun ya
tarafından
eşimden asla saklamam zaten kuzum
0 oy
tarafından
Süt dayı mı her neyse elin adamı işte bence önce adamı uyar ayıp ayıp diye bağır bi kez bence bidaha bakmaz bakarsa git açıkça uyar rahatsız oluyorum amca de kızın yaşındayım de eşime kayınbaba söylerim fln bence bidaha bakmaz hemen eşini karıştırma. Ben mesela önceden dışarda bi yaşlı adam vardı 60 65 yaşında vardı kadınları hep süzüyor birgün baktım pazarda kolunu koluma vurup güldü direk utanmaz yaşına başına bak dedim yüksek sesle 2  3 kişi adama hayırdır dedi adam gitti hemen sonra Bi gün baktım balkonun önünde gülüyor direk içeri girdim eşime söyledim eşim hemen atletle dışarı koştu omzunu tuttu dayı bak seni burda öldürürüm defol git bu yaşta belanı arama dedi bidaha da o adamı görmedim nefret ediyorum böyle utanmaz insanlardan. 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Söyleme canim yakın mesafeden de bakarsa hayrola abi birine mi benzettin diye boz .. pasif olursan insanlardan herşey beklenir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 369 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 531 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (375 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 380 göst.
14 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 344 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Asel Linam (976 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,801 soru

24,188,523 cevap

336,774 kullanıcı

...