0 oy
1,366 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bizde çocuk büyüttük diye klişe lafları var büyüklerin kızmıyorum ama insanın çocuğuna düşkün olması üzerine titremesi onlara Bi garip geliyo galiba . Halbuki kızımla hem arkadas gibi hem anne kız gibi olmak istiyorum onunla ilgili çok hayalim var . Henüz 10 aylık ama ben konuşurken gözümün içine bakıyo beni dinliyor seviyo başkasının kucagına gittiğinde kollarını açıp beni istiyo . Anne olmak gerçekten çok kutsal.... 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim dedem oğlumla ilgilendiğimizi görünce ayıp ya bizide sayan kalmadı diye konuşur durur eskidendi o ben çocuğumu en güzel şekilde seveceğim ki ileride sevgiyi saçma sapan şeylerde aramayacak tabi ki severim Allah'ın en güzel emaneti o bana çok şükür Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın 
-Reklam-
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Anne olmak çok kutsal ama eskiden herşey daha güzelmiş. Tamam imkanlar  şimdiki gibi değildi ama en azından huzur mutluluk vardı dünya böyle pis değildi. Şimdi çocukların her istediğini yapıyoruz ama söz geçiremiyoruz her istedikleri olduğu için. Biz büyüklerimizin yanında konuşmaya utanırdık şimdikilerin hiçbir şey umrunda değil. 

Bende anneyim kızımın her şeyi olsun istiyorum ama bir yandan da kısıtlama olmalı diyorum eşime. Eşim de her istediğini alır yaparım diyor ama ben bazen karşı çıkıyorum herşey zamanına göre olsun istiyorum
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Malesef geçmişte büyütülen çocukların en büyük eksikliği sevgidir. Bol bol öpmek ve sarılmak eskilerde yok malesef. Sevgilerini göstermeden çocuk buyutmusler. Ben ne annemin ne babamın yanağını öptüğünü hatirlarim. Severler bilirim ama dokunarak büyütülen çocukların eksik yanları olmuyo. Ben hep eksiklik hissederdim çocukluğumdan beri. Sevgiyi başka yerlerde aradım. Şimdi çocuklarıma bu eksikliği hissettirmeden büyütmek istiyorum ki dışarıda aramasinlar. Kendilerine güvenleri saygıları olsun. Ayakları sağlam bassın. Muhtaç olmasınlar. Şunu da belirteyim sevgiyle büyütmek sınırsız verici olmak her istedikleri yapmak doyumsuz yetiştirmek değildir. Allah'ın farkında olmak insan olduklarını bilmek merhametli ve fedakar olmaktır. Doğru değerlerle dokunsal sevgiyle buyutmektir.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 472 göst.
0 oy
3 cevap 226 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2bebissannesi (622 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 428 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (5,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
17 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Cicekzade (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,917 soru

24,131,667 cevap

334,069 kullanıcı

...