0 oy
922 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından

Kızlar 5 yıl önce evlendiğimde yatak odamı istediğim gibi yapamadım şuan görünce bazılarının iç geçiriyorum ben niye düşünüp te yapmadım böyle benim 4 çekmeceli üstünde bi ayna klasiği çok sıradan sizler atarmısınız tuvalet masanızı merak ediyorum nasıl modeller var diye <3:)

11 Cevaplar

+2 oy
(7,483 puan) tarafından

Benim 3 cekmeceli kiz gene senin 4 mus sukret:D yalniz tuvalet masasi dendiğini yeni duydum :D tuvalette masami olur dedim basligi gorunce

(223 puan) tarafından
Ahahaha şükur o zamn. başlığı değiştirsem mı ki acep :D
(7,483 puan) tarafından
Kiz valla ilk defa duydum :D  tuvalet aynasi derdi annem eskidenn hatirlarim ama masasi degisik geldi. Sayende bise daha ogrendik desene canim:)
(223 puan) tarafından
Aynen canm demekki annen birşey biliyormuş da söylüyor muş. Masası aynası farketmez sonuçta tuvalet yine geçiyor insanların tuafına giden de tuvalet değil mi zaten :)
(7,483 puan) tarafından
Dogru diyosun canim bian sasidim ama annem oyle derdi hatirladim. :D isin icine tuvalet girdikten sonra masa ayna fark yok.  Rabbim sanada gonlune gore en guzelinden nasip etsin canim. Benim ki de normal ama cok takil.iyorum isimi gorsun yeter :D
(223 puan) tarafından
Annen le konuşunca vaybe anne meğerse sen neymiş sın neler biliyormuş sun dersin :D saol canm benim Bende pek takılmam aslında ama güzel modeller görmek istedim milletin kıçı kırık evinde düzen siz oturunca ona bile şükür ediyorum. :)
(7,483 puan) tarafından
Annem bugün bende suan yatiyor sabah ilk isim helal anamm sen neler biliyomussun oyle gurban oldugum deyim nasil sevinir hahaa:D
Rabbim huzur versin canim. Tabiki imkanlar dahilide  insan herseyin guzelini ister.bence buda hakkımız.zaten.;))
tarafından
Nihanım aynen vallahi bende başlığı görünce tuvalete masa mı koyuyorlar bu ne dedim töbe töbe :)))
(223 puan) tarafından
Ellerinden öperim:D aynen canım öncelik sağlık huzur tabiki gerisi zamanla gelir:)
(7,483 puan) tarafından
Saolasin canim :)) En hayirlisindan en güzellerini nasip etsin sanada Rabbim canim☺❤

Benim annem tuvalet aynası der sibel :D ayna olunca normal geliyordu yadirgamamisim bu zamana dek:D ama masayı okuyunca Allah Allah dedim noluyoz :D
tarafından
:)) ay valla ben ilk kez duydum neyse öğrenmiş oldum bunada şükür :)
(54,188 puan) tarafından
ben biliyordum hih ☺️ ayna masa farketmez kardes onlar ☺️ normal tuvalet degildir o ya abiye giyilen kifayetle makyaj yapılıyor ya orda ondan denmistir ben hep oyle dusunuyorum ☺️
tarafından
Ne bilim ikboşum tuhaf geldi yok şifonyer yok makyaj aynası yok tuvalet masası bildiğiniz çekmeceli ayna işte ne gerek var bu kadar kimlik oluşturmaya :)) :D
(54,188 puan) tarafından
aa onun bir ismi var olmaz ☺️☺️ ben seviyorum benimkini gece olmasaydi ceker atardım ☺️
tarafından
Sağlık olsun canım :)
-Reklam-
+1 oy
(8,061 puan) tarafından

Tuvalet masası ne diyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor yeni birşey daha öğrendim :D

(223 puan) tarafından
İlahi kızlar valla siz moderen siniz diye öyle yazdım yoksa makyaj masası yazardım da :D
(8,061 puan) tarafından
Yok kız vallahi ilk defa duydum:)
(223 puan) tarafından
Bian çok eleştirilince google dede yazdım doğru biliyormuşum kızlar neyse ogrnemıs oldunuz :)
(8,061 puan) tarafından
Tisikkurler canım:)
+1 oy
tarafından

image

boyle canım 
tarafından
O zaman denk gelirsem alırım bi tane çok hoşuma gidiyor :)
tarafından
Bana hediye etmıstı mobilyası aldıgımız her kuzum ama cok seviyorum bende :)
tarafından
Güle güle kullan canım :) ❤️
tarafından
Sagol canım sende ınsallah❤️
tarafından
:-* ❤️❤️❤️
+1 oy
(1,325 puan) tarafından

Cok seviyorum yatak odami esimle resmn asik olarak almistik :)image

(223 puan) tarafından
Güle güle kullanın canım :) önemli olan sensin zaten
(1,325 puan) tarafından
Saol canim :) saha iyileri nasip olsun inşallah
0 oy
tarafından
Benim odam 11 senelik benimki de 3 çekmeceli üstü ayna ama ben seviyorum yaş ilerledikçe görünüşten çok kullanışı önemli  bence 
0 oy
tarafından

image

bu seviyorum hoş duruyor :D
(223 puan) tarafından
Gerçek ten hoş canm güle güle kullan keşke benim de böyle olsaydı tuuuhhh bedava ya gitmişiz be :D
tarafından
Ben kaçarak evlendim kimse bir şey almadı canım her istediğimi şu an eşim aldı
(223 puan) tarafından
Olsun canm sonuçta almış yine de esin biraz geç oluyor insanın içinde kalıyor ama olsun güle güle kullan :)
0 oy
(5,067 puan) tarafından
Benim ki de 4 çekmeceli aynalı oğlumdan önce makyaj organizerleri vardı şimdi hepsini kaldırdım üstü boş şey bir de onun adı makyaj komidini ya :D Mağazadan baktığım da bile makyaj komidini dediler ben de öyle biliyorum tuvalet masası komiğime geldi 
(223 puan) tarafından
Kız komıdın başka yatağın yanındaki 2 çekmeceli ye komıdın deniliyor :))
0 oy
tarafından

Onun adı tuvalet masası mı kız   :D

(223 puan) tarafından
Evet canm:)
0 oy
(3,135 puan) tarafından

image

tuvalet masası ne diye düşündüm. Aklıma neler gelmedi ki :)

Ahh kuzum bende kendi isteğimle göre dizmedim. Mutluysan evinde boşver onu bunu

(3,135 puan) tarafından
Altlı üstlüyüz ev bizim ama yine de sevmiyorum başka yer istiyorum. Beklentileri var bende yapmıyorum diye pek sevmezler. Ve yarın birgün görümcem evlenip gittiğinde kaynanamla kayınbabam bana kalacak. Öyle olursa eşim doğru düzgün çalışmama izin vermez herhalde bende sırf bu yüzden atanma derdine düşmüşüm de bakalım nasıl olacak. Sürekli eltim ve çocukları gelir kaynanamlara ama zırt pırt kapıyı çalarlar gına geldi artık.
(223 puan) tarafından
ne çok benzer yanımız varmış kız tek benzemeyen yanımız senin çalışman benim ev hanımı olmam bende çok isterdim çalışmayı  şu konuda şanslısın. Biz de alt üstlü otururuz canm cok kalabalıklardı bizimkiler de severim ama ona dedikodu vs rahatsız etme çok oluyor ya canm ben 2 yıldır şehir dışındayım ohh dünya varmış huzur kalmamıştı evimizde o böyle yaptı şu böyle dedi demekten şimdi herşeyden uzaktayız gün gelecek yine gidecem oraya ama en azından biraz kafa dinle dim. Canım sende toparlamaya bak kendini ilk fırsatta sat evi cık ordan inan insan uzaklaştıkça ohhh başka dünya var diyor
(3,135 puan) tarafından
O konuda evet şanslıyım ama kocayı ikna edebilsem gideriz ama ikna edemiyorum. Bizimkiler de kalabalık sayılır. Çok şükür kurtulmuşsun inşallah geri dönmezsin oralara. Valla ne kadar uzak o kadar huzur rahat. Ben bunu bilir bunu söylerim. Durumlar ne olursa olsun Hiç kimse oğlu ya da kızıyla altlı üstlü oturmasın.
Kuzum çıkarsak evi satmayız bu ev kalır kendimize başka bir ev alırız. Keşke eşimi ikna edebilsem ama atanırsam kesin çıkarız
(223 puan) tarafından
Neye atanmayı bekliyorsun canm inş atanırsın rabbim duysun sesini.
En önemlisi de eşinin istemesi esın yok diyorsa işin zor canm ya umudun gerçekleşir inş bari benim eşim problemlerden nefret etmişti keşke çıkabilseydik diyordu şimdi uzaklastık oda baya rahat memnun halimizden. Sizde bi uzaklaşabılseydınız senin de esin daha huzurlu olduğu nu anlardı belki.
(3,135 puan) tarafından
Eşime göre hiçbir sorun yok. Hiçbir şeyi görmüyor sorun sıkıntı istemiyorum diyor. Güya kaynanamlar size karışmıyoruz mutlu olun bana yeter diyor ama alttan alttan da lafını muhakkak vurur. Ve eşim annesine çok bağlı asla lag ettirmez ama arada laf vuruyorum. Öğretmenlikte istiyordum ama atanmam zor olur diye memurluk artık hangisi olursa olsun yeter ki burdan gideyim diyorum.
Amin inşallah rabbim dualarınızı kabul eder de sizlerin ettiği dualar sayesinde huzura ederim.
0 oy
(241 puan) tarafından
Bizim tuvalet masası sağolsun çocuk doğduktan sonra gerçekten tuvalet masasına döndü ... Herşeyi gonlumuzce aldık ama çocuk doğdu bizde ev içi olduğumuz için beşik çocuk oyuncağı falan derken herşeyi üst üste yiğdik odanın içine etti çocuk eskiden prenses yatağı gibiydi şimdi harabe
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Esya gelip gecici :) gonlumuze gore herseyimizi aliriz :))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 292 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevdanur basaran (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (707 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
6 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,889 soru

24,175,414 cevap

336,087 kullanıcı

...